Reilu kolmasosa Kultainen Venla draama- ja komediasarjojen ehdokkuuksista Elisa Viihteen kotimaisille sarjoille

Ajankohtaista ElisaViihde

Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat ovat tänäkin vuonna kattavasti esillä Kultainen Venla – kilpailun ehdokaslistalla yhteensä 13 kappaletta eli reilu kolmasosa draama- ja komediasarjojen ehdokkaista on Elisa Viihteen sarjoja. Eniten ehdokkuuksia saivat ’Mädät omenat’ (5 kpl) ja ’Mister8’ (4 kpl) -sarjat. Myös ’Häräntappoase’, ’Nyrkin’ toinen kausi ja ’Pohjolan laki’ keräsivät ehdokkuuksia. Kilpailun finalistit valitsee Televisioakatemian jäsenistö äänestämällä. Kilpailun voittajat julkistetaan 14.1.2022 Kultainen Venla -gaalassa.

Televisioakatemia julkisti tänään Kultainen Venla -gaalan esituomariston äänestämän ehdokaslistan. Tuomaristo koostuu Televisioakatemian hallituksen jäsenistä ja tv-alalla vaikuttavista sidosryhmistä. Elisa Viihteen alkuperäissarjat keräsivät Venla-ehdokkuuksia seuraavasti:

  • Mädät omenat on ehdolla kategorioissa vuoden draamasarja, ohjaaja (Marja Pyykkö & Pamela Tola), käsikirjoittaja (Mia Ylönen) sekä naisnäyttelijä (Satu Tuuli Karhu ja Sonja Kuittinen).
  • Mister8 on ehdolla kategorioissa vuoden komediasarja, ohjaaja (Teemu Nikki), käsikirjoittaja (Vesa Virtanen, alkuperäisidea Jani Pösö ja Teemu Nikki) ja miesnäyttelijä (Pekka Strang).
  • Häräntappoase on ehdolla kategorioissa vuoden draamasarja ja naisnäyttelijä (Carola Hakola).
  • Nyrkin toinen kausi on ehdolla kategoriassa vuoden ohjaaja (AJ Annila).
  • Pohjolan laki on ehdolla kategoriassa vuoden miesnäyttelijä (Lauri Tilkanen).

‒ Olemme yksi merkittävimmistä suomalaisten tv-sarjojen tilaajista ja rahoittajista, joten on hienoa, että panostuksemme draama- ja komediasarjoihin näkyy myös Venla-ehdokkuuksissa. Mister8 palkittiin jo aiemmin tänä vuonna Canneseries-festivaalin parhaana sarjana, ja myös katsojat ovat löytäneet ehdokkuuksia saaneet alkuperäissarjamme: ne ovat suosituimpien sarjojen joukossa Elisa Viihde Viaplayssa. Toivotamme onnea kaikille ehdokkaille – lahjakkaat ja kunnianhimoiset tekijät ovat menestyksen takana, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Lauri Tilkasen tähdittämälle Pohjolan laille on tiedossa jatkokausi, joka julkaistaan vuonna 2023 Elisa Viihde Viaplayssa. Kaikki Elisa Viihde alkuperäissarjat ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Clas Ohlson Tampere – Löydä kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta

Clas Ohlson Tampere on monipuolinen kauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin ja vapaa-ajan tarvikkeisiin. Kauppa sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, joten se on helppo löytää ja siellä on aina mukava asioida. Clas Ohlsonilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten työkaluja, kodinelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi kaupasta löytyy myös hyödyllisiä palveluita, kuten avaimen tekoa ja patterin vaihtoa. Clas Ohlson Tampere on todellinen löytöpaikka kaikille, jotka tarvitsevat käteviä ja laadukkaita tuotteita arkeensa.

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläimet ovat todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa