Scarlett Johansson haastoi Disneyn oikeuteen – Lue koko juttu

Ajankohtaista

Scarlett Johansson on yksiä Marvel elokuvien suosituimpia näyttelijöitä ja moni järkyttyi hänen hahmonsa kuolemasta Avengers: Infinity War osassa. Onneksi kuitenkin elokuvat eivät ole kronologisessa järjestyksessä niiden tullessa teattereihin joten pääsimme jälleen nauttimaan mustasta leskestä. Siitä puheenollen, tämä uusin MCU elokuva ”Black Widow” onkin noussut viime aikoina paljon esille vähän huonosta syystä.

Scarlett on haastanut Disneyn oikeuteen kun olivat julkaisseet elokuvan myös Disney+ suoratoistopalveluun.

Disney ei ole vieras oikeusjutuissa ja olemme nähneet aina ajoittaisesti näitä saman tyylisiä haasteita. Tämä kuitenkin on tavallaan uudenlainen sillä se koskee enemmäkseen Disney+ suoratoistopalvelua. Disney+ on vielä suhteellisen nuori kun vertaa sitä vaikkapa HBO Nordic tai Netflix palveluihin.

Mistä sitten on kyse? Lakiasiat ovat useimmiten hyvin monimutkaisia mutta tällä kertaa asia tuntuu todella yksinkertaiselta. Nyt kun tuo Black Widow elokuva on katsottavissa myös Disney+ palvelussa niin ei tarvitse mikään matikkanero olla että huomaa jotain menevän pieleen. Tietenkin tässä uutuuselokuvassa on juju, se vaatii lisämaksun että sen voi katsoa. Tuo niin sanottu Premier Access vaatii 20 euron lisämaksun (21,99€) ja se on melko samaa luokkaa kun jos katsoo sen elokuvateatterissa. Yksin katsoessa tuo toki käy kalliimmaksi, kaksin se on samaa luokkaa mutta jos siinä onkin useampi kuin kaksi henkilöä? Siinä tapauksessa elokuva alkaakin jo menettää rahaa ja samalla myös näyttelijät. Usein elokuvien pääroolit saavat osuuden teatterien näytöstuloista ja tässä ne ovat nyt vaarassa.

Scarlett Johansson painostaakin tässä haasteessaan hänen sopimustaan Disneyn kanssa ja juurikin tätä teattereissa tienattua osuutta. Onhan se suuri riski rahallisesti jos ja kun kolme tai useampi henkilö katsoo elokuvan 30 euron hinnalla.

Disney on tietenkin myös vastannut tähän jo etteivät he riko sopimustaan tässä millään tavalla ja että Scarlett on jo tienannut yli 20 miljoonaa elokuvalla. He myöskin ilmaisivat sen että Scarletin temppu on todella epäammattimainen ja epäaikuismainen ja että hänen pitäisi ottaa enemmän huomioon Covid-19 pandemia. Toki Disney on oikeassa että pandemia rajoittaa ihmisten pääsyn teattereihin, mutta kyse on kuitenkin prosentuaalisesta tulosta. Tämä tulo on kirjattu sopimukseen ja olisihan se nyt hieman hämärää jos Scarlett Johansson ei saa tästä Premier Access rahasta mitään osuutta.

Mitä Scarlett Johansson meinaa tehdä seuraavaksi?

Tällä hetkellä ehkä hieman aikaista sanoa mitään mitä hän tekee ja ei tee seuraavaksi. Kaikki kuitenkin riippuu ihan siitä miten tämä oikeusjuttu menee. Nettiruutu kuitenkin seuraa tarkkaan tilannetta, sillä välin voisit käydä lukemassa muita uutisia viihteen muilta alueilta. Meidän kautta löydät uusimmat jutut niin kasinoaiheisiin artikkeleihin kuin myös artikkeleita videopeleistä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa