South Park -festivaalin VIP loppuunmyyty

Ajankohtaista

South Parkin lipunmyynti käy vauhdilla, sillä lauantain ja kahden päivän VIP-liput ovat jo loppuunmyyty. Perjantain VIP-lippuja on saatavana enää rajoitettu määrä. Peruslipuista jäljellä on päivälippujen lisäksi kahden päivän lippuja.

VIP-alue sijaitsee ihanteellisella paikalla, aivan päälavan välittömässä läheisyydessä, josta on näkymä lavalle. VIP:ssä on tarjolla runsas buffet-menu sekä käytössä omat ravintolapalvelut ja wc-tilat.

”Ensimmäistä kertaa tapahtuman historiassa VIP tulee olemaan loppuunmyyty. Perusliputkin liikkuvat vauhdilla, mikä kertoo siitä, että tapahtumaa on välivuoden jälkeen selkeästi odotettu”, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Street food -ruokakylä
South Park -festivaaleille rakentuu mittava ja monipuolinen street food -ruokakylä, jonka maittavasta tarjonnasta vastaavat pirkanmaalaiset lähituottajat. Kasvisruoka ja vegaaniset herkut on nostettu merkittävään rooliin.

Festivaaleilla voi nauttia pita-ruoista eri lisukkeilla, tuunatuista Härkis-herkuista, Poppamiehen burgereista ja artesaanihodareista lihaisalla twistillä. Lihansyöjän taivas, Beef&Pork festival Grill tarjoilee tuhtia kebabia, mureaa pulled porkia ja makoisaa maalaispyttipannua. Kariniemen Food Truckin valikoimaan puolestaan kuuluvat kanaruoat eri muodoissaan. Löfsbergin luomukahvin kanssa voi nauttia vaikkapa tuoreista leivonnaisista tai täytetyistä sandwicheistä.

South Park on siisti
Festivaali panostaa siisteyteen ja ekologisuuteen ottamalla käyttöön tölkkipantin. Muutenkin kierrätykseen ja alueen jätehuoltoon kiinnitetään erityistä huomiota. Alueen karttaan voi tutustua osoitteessa www.southparktampere.fi.

Kansainväliset ja kotimaiset ykköstykit lauteilla
Festivaaleilla esiintyvät kiinnostavat kansainväliset metalli ja hardrock -nimet kuten saksalaiset Helloween ja Accept sekä ruotsalaiset Ghost ja Mustasch. Kansainvälistä katrasta täydentää kanadalainen Thor.
Kotimaisista raskaan rokin airueista South Parkiin saapuvat uuden levynsä perjantaina 25.5. julkaiseva Mokoma, merkittävää kansainvälistä uraa tekevä Sonata Arctica, Hanoi Rocks -solistina ja sooloistaan tunnettu Michael Monroe sekä suositut uutuudet, ex-Sentenced -solisti Ville Laihialan luotsaama S-Tool sekä fitneksen MM-voittajan ja voimanoston Suomen mestarin Camilla Rauhalan kipparoima Night Nurse. Koko ohjelma aikatauluineen löytyy verkosta osoitteesta www.southparktampere.fi.

Jatkot pikkutunneille saakka
Festivaalin jatkot juhlitaan niin perjantaina kuin lauantaina Ravintola Jack The Roosterissa, Satakunnankatu 13. Perjantaina lavalla nähdään Lead Zeppelin feat. Kimmo Blom plays Led Zeppelin. Lauantaina puolestaan myöhäisillan ohjelmasta vastaa JC Halttunen Band feat. Lassi Vääränen (Arion) plays 80’s & 90’s Hard Rock Classics.

Ohjelma:
PERJANTAI: Ghost (SWE), Diablo Blvd (BEL), Thor (CAN), Sonata Arctica, Brother Firetribe, Michael Monroe, Stam1na, One Desire
LAUANTAI: Helloween (GER), Accept (GER), Mustasch (SWE), Mokoma, Beast in Black, Amorphis, Lost Society, S-Tool, Night Nurse

Liput:
1 pv alkaen 75 eur
1 pv VIP alkaen 125 eur LA LOPPUUNMYYTY!
1 pv lasten lippu (3-10v.) alkaen 11,50 eur
2 pv alkaen 119 eur
2 pv VIP alkaen 179 eur LOPPUUNMYYTY!

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja:
S, VIP ja anniskelualueet K-18

www.southparktampere.fi
www.facebook.com/southparktampere


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged