Maajussille morsian, kausi 14, promo, ryhmäkuva, maajussit, Vappu Pimiä, Stiina, Matti, Kalle, Patrik

Tässä ovat maajussit ja maajussittaret, joiden tarinaa seurataan MTV3-kanavan uudella Maajussille morsian -kaudella!

Ajankohtaista Cmore

Rakastetun Maajussille morsian -ohjelman 14. tuotantokaudella lähdetään seuraamaan kolmen maajussin ja yhden maajussittaren rakkauden etsintää. Stiina, Matti, Kalle ja Patrik laittavat kaiken peliin etsiessään sitä oikeaa rinnalleen.

Rakastettu Maajussille morsian nähdään tänä syksynä MTV3-kanavalla suurempana kuin koskaan. Kaikkien aikojen suosikkisarjassa seurataan pelottomia maajusseja, jotka haaveilevat rakkaudesta ja toivovat löytävänsä tosirakkauden heitä kirjeitse lähestyneiden sinkkujen joukosta. Tällä kaudella palataan 12 jakson lisäksi myös vanhoille juurille, sillä kauden lopuksi nähdään kaksi Mitä heille kuuluu nyt? -lisäjaksoa, joissa tavataan Maajussille morsian -kausien parhaita hahmoja ja mielenkiintoisimpia tarinoita.

Tänään mtv-palveluun saapuneessa jaksossa on ilmassa jännitystä ja odotusta, kun Vappu Pimiä tapaa kaikki 14. kauden maajussit ja maajussittaret Mukkulan kartanossa ja toimittaa heille hartaasti odotetut kirjeet. Maajussit ja maajussittaret tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa ja saavat tukea toisistaan. Saapuuko kirjeitä toivottu määrä? Kenen posket punoittavat kirjeistä, kuka tyrmistyy ja kuka herkistyy miltei kyyneliin? Kaikki tämä selviää jaksossa, joka esitetään MTV3-kanavalla ensi maanantaina 30.8. klo 20 alkaen. Samassa jaksossa selviää myös se, keiden kesää ja rakkauden etsintää pääsemme seuraamaan sarjassa. 

Tulevissa jaksoissa lähdetään seuraamaan kolmen maajussin ja yhden maajussittaren taivalta rakkauden etsinnässä. Yhteistä kaikille on intohimoinen suhtautuminen maalaiselämään ja kaipuu löytää rinnalleen se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet.

Maajussien ja maajussittaren esittelyt: 

Stiina, 23, Pajulahti (Kuopio)Stiina on pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Stiinalla on suuret suunnitelmat tilan kehittämiseen ja lähiaikoina tilalle onkin tulossa myös emolehmiä. Päättäväinen ja työtä pelkäämätön Stiina osti tilan aikanaan isoäidiltään ja laittoi käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää.

Maaseudulla viihtyvän Stiinan päivät kuluvat aamusta iltaan eläinten parissa ja eläimet ovatkin hänelle kaikkea koossa pitävä voima. Vapaa-ajallaan Stiina toki tapaa myös ystäviään.

Stiina etsii rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa aina liikkeessä oleva Stiina malttaisi välillä pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Stiina haaveilee myös perheen perustamisesta, joskus sitten tulevaisuudessa. 

Matti, 50, LemiLemillä tilaansa asustava Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy itse perunoita päivittäin Lappeenrannan torilla.

Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo hyvää vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja ja joka vuosi hän pitää huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.

Kalle, 28, Sastamala
Leppoisa Kalle Sastamalasta pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää, mutta tila on sen verran pieni, että Kalle työskentelee tilalla osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä. Kalle asuu isänsä vanhassa kauniissa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan.

Kalle harrastaa monenlaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, tennistä, padelia ja lenkkeilyä. Kalle rakastaa myös vaeltamista ja tekeekin säännöllisesti reissuja Pohjois-Suomen kauniisiin vaellusmaisemiin.

Rinnalleen Kalle toivoo löytävänsä luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisi jakaa niin arjen kuin vapaa-ajan sekä myös tulevaisuudessa perustaa perheen.

Patrik, 20, Pennala (Orimattila)Pennalasta kotoisin oleva Patrik on nuori ja hymysuinen viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Isä on mukana tilanhoidossa, mutta sukupolvenvaihdosta jo suunnitellaan. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa ja remontoi sitä muun ohella mieleisekseen.

Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kavereita ja sukulaisia pyörii Pennalassa ympärillä runsain mitoin, joten aika ei käy Patrikilla pitkäksi. Kesäisin Patrik viettää aikaansa myös veneilyn parissa.

Nuori Patrik toivoo löytävänsä ihmisen, jonka kanssa voisi yhdessä ottaa ensimmäisiä askeleita rakkauden ja seurustelun saralla ja joka jakaisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Maajussien ja maajussittaren tarkemmat esittelyt ja ohjelmasivut: mtv.fi/maajussillemorsian Voit seurata MTV Uutiset Liveä Maajussille morsian -ohjelman lehdistötilaisuudesta tänään klo 14.15 alkaen täältä.  

#maajussillemorsian

Maajussille morsian alkaa ma 23.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus). Loput jaksot ma 30.8. alkaen klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa