Love Island Suomi alkaa tänään! Villaan astuneiden saarelaisten kokoonpanossa muutos

Ajankohtaista Cmore

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi käynnistyy tänään maanantaina 23.8. Tuotantoryhmässä todettujen kahden koronatartunnan vuoksi saarelaisten kokoonpanossa nähdään muutos.

Odotettu Love Island Suomi -kausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 AVAlla ja jo tuntia aiemmin mtv-palvelussa sekä C Moressa. Uuden tuotantokauden aloitusta viivästytettiin viikolla tuotannosta paljastuneen kahden koronatartunnan vuoksi. Ensimmäisen jakson kuvaaminen ehdittiin aloittaa viikko sitten ja sitä on jatkettu eilen sunnuntaina.

”Eristimme varotoimena saarelaiset viikoksi ja testasimme heidät vielä varmuuden vuoksi kolmannen kerran. Saarelaiset palasivat villaan sunnuntaina ja nyt olemme päässeet jatkamaan vastuullisesti ohjelman tuotantoa siitä, mihin se viikko sitten jäi. Nyt pääsemme palaamaan normaaliin kuvausrytmiin”, ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä sanoo.

Koronatartunnoista johtuen saarelaisten kokoonpanossa tehtiin muutos. Nicon sijaan villaan asteli lahtelainen Muhamed, 23.

”Olemme tuotannossa varautuneet useisiin juonenkäänteisiin ja tämän vuoksi meillä on upeita sinkkuja jatkuvasti valmiina liittymään saarelaisten joukkoon – luonnollisesti tarkkojen koronatoimien kautta”, ITV Studios Suomen vastaava tuottaja Heidi Munkberg sanoo.

Tutustu uuteen saarelaiseen – tällainen on Muhamed, 23

Lahtelaisen Muhamedin perhe on aikoinaan tullut Suomeen Bosnia-Herzegovinasta. Sukulaisten kovat kokemukset Jugoslavian sodassa ovat tuoneet Muhamedin elämään perspektiiviä, joka saa hänet vaikuttamaan vuosiaan kypsemmältä.

Haastavan korona-ajan hän on käyttänyt kehittääkseen itseään ihmisenä yhä pidemmälle ja nyt Love Islandiin lähteekin mies, joka sisäinen tyyneys ei pienistä hätkähdä ja joka vaatii unelmiensa naiselta kaikkea muuta kuin tyhjänpäiväistä small talkia.

Muhamed kuvailee itseään räväkäksi ja balkanilaisittain hypersosiaaliseksi. Ulkonäön suhteen hänellä ei ole tiettyä tyyppiä, joka kolahtaisi, mutta hän myöntää ensi-ihastuksen syntyvän sen perusteella.

Ohjelman tuottaa ITV Studios Suomi.

Instagram: @loveislandsuomi
Facebook-ryhmä: Love Island Suomi
#loveislandsuomi

Love Island Suomi uusi kausi ma 23.8. alkaen. Jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20 alkaen. AVAlla jaksot esitetään klo 21 alkaen. Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta ennen tv-esitystä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa