Tytöt tytöt tytöt saa tänään ensi-iltansa loistavien arvostelujen sekä SOFA:n uuden biisin siivittämänä

Tytöt tytöt tytöt saa tänään ensi-iltansa loistavien arvostelujen sekä SOFA:n uuden biisin siivittämänä

Elokuvat

Aamu Milonoff, Eleonoora Kauhanen ja Linnea Leino tähdittämä Tytöt tytöt tytöt saa ensi-iltansa elokuvateattereissa tänään. Alli Haapasalon ohjaama, ja Ilona Ahdin ja Daniela Hakulisen käsikirjoittama elokuva voitti alkuvuodesta Sundance-elokuvafestivaalin yleisöpalkinnon. Se keräsi kansainvälisiltä kriitikoilta kiitosta, ja kotimaassaan elokuva-arviot ovat olleet yhtä lailla ylistäviä.

Tytöt tytöt tytöt (Girl Picture) kilpaili tammikuussa Sundancen kansainvälisessä World Cinema Dramatic -kilpasarjassa ensimmäisenä suomalaisena pitkänä elokuvana koskaan, ja palkittiin yleisöpalkinnolla. Kolmen tytön ympärille kietoutuva tarina herätti Sundancen myötä maailmalla runsaasti huomiota. Elokuvaa kiitettiin kansainvälisissä arvioissa autenttiseksi ja vangitsevaksi.

Kotimaan ensi-illan alla kriitikoiden arviot ovat olleet samoilla linjoilla. Elokuvaa on kiitetty näkemykselliseksi, eheäksi, valloittavaksi, vilpittömäksi ja sydämelliseksi.

”Alli Haapasalo on ohjannut hengästyttävän kauniin elokuvan. Näkemyksellisyyttä ei puutu, ja elokuva on yhtä lailla eheä taideteos kuin viihteellinen nuortenelokuva.” (Episodi / JR / 5 tähteä)

”Tytöt tytöt tytöt on kerrassaan valloittava, elämän itsensä oloinen elokuva, jonka läpäisevä voima tulee vilpittömyydestä ja sydämellisyydestä.” (Karjalainen / JV / 5 tähteä)

”Tytöt tytöt tytöt on lämmin ja suurisydäminen viiden tähden elokuva.” (Keskisuomalainen / 5 tähteä)

”Tytöt tytöt tytöt on hienostunut ja raikas. Se on sopivan tuttu, mutta ronski elokuva Suomen seuraavaksi Oscar-ehdokkaaksi.” (Helsingin Sanomat / TK / 4 tähteä)

”Tytöt tytöt tytöt ei ole tärkeä elokuva vain tytöille – myös jokaisen pojan tulisi nähdä se.”(SEISKA / TR / 4 tähteä)

Rapduo SOFAn juuri julkaistu uusi single Tytöt on mukana elokuvassa

SOFA on tänään julkaissut uuden singlen nimeltä Tytöt. SOFA:n Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan sekä tuottaja Noah Kinin kirjoittama kappale on mukana elokuvassa Tytöt, tytöt, tytöt.

”Tytöt sai alkunsa, kun meitä pyydettiin mukaan tekemään lopputekstibiisiä Alli Haapasalon ohjaamaan Tytöt Tytöt Tytöt -elokuvaan. Katsottiin leffasta sen hetkinen leikkausversio, joka vangitsi heti mukaansa. Elokuvan teemat sai luovuuden kuplimaan studiossa ja biisi syntyi heti ekassa sessarissa yhdessä tuottaja Noah Kinin kanssa. Tämä biisi & leffa olisi itse haluttu kuulla ja nähdä teininä!”, bändi valottaa.

Voit kuunnella uuden julkaisun täältä

TYTÖT TYTÖT TYTÖT saa Suomen ensi-iltansa 14.4.2022. Elokuvan pääosissa nähdään Aamu Milonoff (Mimmi), Eleonoora Kauhanen (Rönkkö) ja Linnea Leino (Emma). Elokuvan on ohjannut Alli Haapasalo ja sen ovat käsikirjoittaneet Ilona Ahti & Daniela Hakulinen. Tytöt tytöt tytöt -elokuvan on tuottanut Citizen Jane Productions tuottajinaan Leila Lyytikäinen ja Elina Pohjola. Elokuvan levittää Nordisk Film. 

Lähteet: Nordisk Film
Kuva: Ilkka Saastamoinen (kuvassa: Eleonoora Kauhanen (Rönkkö), Linnea Leino (Emma) ja Aamu Milonoff (Mimmi)


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa