Viaplay: Power Book IV: Force

Ajankohtaista Arvostelu HBO

Joskus sitä vahingossa hyppää katsomaan sarjaan, joka itseasiassa kuuluukin johonkin isompaan kokonaisuuteen, mutta sen kaiken ymmärtää vasta myöhemmin. Tällä kertaa näin kävi tämän Force-sarjan kanssa, joka kuuluu isompaan kokonaisuuteen Power Book-sarjassa, mutta kun sitä on tullut katseltua tovi, voi siitä kirjoittaa myös pienen arvostelun. Samalla voi todeta, että ehkä olisi kannattanut katsoa ensimmäiset kolme kautta, jotta oikeasti tietäisi missä mennään – mutta ei noiden aikaisempien puuttuminen katselusta hirveästi kokemusta heikennä.

Force-sarjan on luonut Robert Munic. Ja sarjasssa pääosia esittävät Joseph Sikora, Shane Harper, Isaac Keys, Kris D. Lofton.

power book IV Force

Juonesta

Sarja kertoo New Yorkista pois lähtenyttä Tommy Egania (Joseph Sikora), joka oli matkalla länsirannikolle Los Angelesiin, kun tapahtumat saavatkin hänet jäämään Chicagoon. Tommy ei ole mikään eilisen teeren poika rikollishommissa ja se tulee varsin nopeasti selväksi myös Chicagon alamaailmalle, missä Tommy tapaa niin irlantilaisen Flynnin rikollisperheen, kun karibialaiset sekä CBI:n, jonka entinen pomo Diamond (Isaac Keys) on juuri samoihin aikoihin päässyt vapaaksi 15 vuoden vankilatuomion vuoksi.

Tommyn piti mennä Los Angelesiin hoitamaan pomonsa liiketoimia, mutta päättikin alkaa itsenäiseksi toimijaksi Chicagossa, ärsyttäen paikallisia rikollisia alusta alkaen, mutta Tommy ei pelkää liata käsiään ja nopeasti hänen perässään alkaakin ruumiiden määrä kasvaa.

Tommy tapaa Chicagossa myös baarin pitäjänä toimivan Glorian (Gabrielle Ryan), joka valitettavasti on myös Flynnin perheen pojan Shanen mielitietty (Shane Harper), eikä tästä voi loppujen lopuksi kyllä mitään hyvää seurata.

power book IV Force Flanagan Flynn

Flynnin perheen sairastunut pomo Walter Flynn (Tommy Flanagan) pitää perhettä kasassa voimalla ja tahdolla, ja pitää samalla tiukasti ajatuksena, että hänen seuraajansa on hänen poikansa eikä tyttärensä Claudia (Lili Simmons), joka pitää huolta Flynnin perheen raha-asioista ja pitää yllä kulissitoimintaa viranomaisia ajatellen – mutta sekä tyttärellä että pojalla on omat ajatuksensa perheen tulevaisuudelle.

Tommy haluaa siis kerätä rahaa toimimalla itsenäisesti Chicagossa ja siitä tässä sarjassa on kyse. Hän tavallaan ystävystää CBI:n perustajan, parturi Diamondin kanssa tekemällä hänen kanssaan pikaisen keräyskierroksen ja hoitelemalla sen jälkeen kumpaakin ”kiusanneen” rikollisen.

Sarjasta

Sarja on spinoff sarjalle Power Universe joka nähtiin alunperin Starz kanavalla, mutta tämä Force tilattiin ja tehtiin ennen sarjan viidettä osaa, eli tätä sitten seuraavaa Power Book V:Influence. Tämä sarja julkaistiin USA:ssa helmikuussa 2022. Musiikki on sarjan lähes parasta antia ja sen takaa yhtenä tuottajana mukana ollut 50cent.

Tuomio

Jokin tässä sarjassa on sellaista, että saa minut sitä katsomaan. Se ei ole välttämättä sarjan väkivalta, vaan sen jotensakin mustahuumori. Ensimmäinen tuotantokausi kestää 10 jaksoa ja tällä omalla katselukokemuksella (sarja kesken) voimme jo suositella tätäkin sarjaa amerikkalaisen poliisi-ja rikollisviihteen katsojille – on tämä mielestämme parempi kuin enemmän huomiota saanut tositapahtumiin perustuva We own this city.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa