Walt Disney Animation Studiosin elokuva Toive nyt suomeksi puhuttuna

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat

Walt Disney Animation Studiosin elokuvan Toive (Wish) alkuperäisversion koko ääninäyttelijäkaarti on nyt julkistettu. Uusi eeppinen animaatiomusikaali saa ensi-iltansa Suomessa vain elokuvateattereissa 15. joulukuuta. 

Walt Disney Animation Studios julkaisi uuden trailerin, julisteen ja kuvia Toive-elokuvalle, joka saa ensi-iltansa Suomessa vain elokuvateattereissa 15. joulukuuta. Lisäksi julkistettiin täydennyksiä aiemmin paljastettuun alkuperäisversion ääninäyttelijäkaartiin: Ariana DeBose tulkitsee 17-vuotiasta sankaritarta Ashaa, Chris Pine lainaa äänensä mahtavalle kuningas Magnificolle ja Alan Tudyk antaa unohtumattoman äänen Ashan rakkaalle lemmikkivuohelle Valentinolle. 

Äänirooleissa kuullaan myös:   

  • Angelique Cabral kuningatar Amayana, kuningas Magnificon vaimona ja tukijana. 
  • Victor Garber Ashan Sabino-isoisänä, joka 100-vuotiaana odottaa kärsivällisesti toiveensa täyttymistä. 
  • Natasha Rothwell Ashan rakastavana ja tukevana Sakina-äitinä.   

Mukana on myös tiivis joukko Ashan uskottuja, suojelijoita ja ikuisia ystäviä:   

  • Jennifer Kumiyama kuullaan Dahliana, Ashan läheisimpänä ystävänä ja taitavana leipurina, joka toimii kaveriporukan epävirallisena johtajana. 
  • Evan Peters esittää Simonia, vahvaa ystävää, jolla on suuri sydän ja vielä suurempi haukotus. 
  • Harvey Guillén esittää Gabonia, joka saattaa olla kyyninen, mutta jolla on kultainen sydän.   
  • Ramy Youseff nähdään Safin roolissa, jota vaivaa ikävä allergia. 
  • Niko Vargas esittää Ashan iloista ja aina hymyilevää ystävää Halinaa. 
  • Della Saba esittää Bazeemaa, nuorta teiniä, joka saattaa vaikuttaa ujolta, mutta joka on täynnä yllätyksiä. 
  • Jon Rudnitsky Ashan ruusuposkisena ja hörökorvaisena Dario-ystävänä.  

Suomeksi puhutun version ääninäyttelijät julkistetaan lähempänä ensi-iltaa.   

ELOKUVASTA:

Walt Disney Animation Studiosin Toive on animaatiomusikaali, joka toivottaa katsojat tervetulleeksi Rosasin taianomaiseen valtakuntaan. Tarinan pääosassa tutustutaan nokkelaan tyttöön nimeltä Asha, joka hädän hetkellä kääntyy tähtitaivaan puoleen ja esittää toiveen, jolloin hänelle vastaa kosminen voima – pieni rajatonta energiaa pursuava pallo nimeltä Tähti. Yhdessä he kohtaavat mahtavan vihollisen, Kuningas Magnificon, pelastaakseen Ashan yhteisön ja todistavat, että kun urhean ihmisen tahto yhdistyy tähtien taikaan, ihmeitä voi tapahtua. Äänirooleissa kuullaan Oscar®-palkittu näyttelijä Ariana DeBose, joka on Asha, Chris Pine kuningas Magnificona sekä Alan Tudyk, joka on pyjamapukuinen vuohi nimeltä Valentino.  

Tämän eeppisen animaatiomusikaalin ovat ohjanneet Chris Buck (Frozen – huurteinen seikkailu, Frozen 2) ja Fawn Veerasunthorn (Raya ja viimeinen lohikäärme) sekä tuottaneet Peter Del Vecho (Frozen – huurteinen seikkailu, Frozen 2) ja  Juan Pablo Reyes (Encanto). Vastaavana tuottajana toimii Jennifer Lee (Frozen – huurteinen seikkailu, Frozen 2)—käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Lee ja Allison Moore (“Night Sky”, “Manhunt”). Lauluista vastaavat Grammy®-ehokas ja laulaja/lauluntekijä Julia Michaels ja Grammy-palkittu tuottaja/lauluntekijä/muusikko Benjamin Rice, ja elokuvamusiikin on säveltänyt Dave Metzger. Walt Disney Animation Studiosin Toive saa ensi-iltansa 15. joulukuuta 2023 vain elokuvateattereissa. 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa