Uusi animaatioelokuva Rumble: Monsterit kehässä nähdään yksinoikeudella Paramount+-palvelussa 21. joulukuuta

Ajankohtaista Paramount

Hirviöiden ja teini-ikäisen Winnien seikkailuihin sukeltava koko perheen uutuusanimaatio Rumble: Monsterit kehässä on katsottavissa yksinoikeudella Paramount+suoratoistopalvelussa 21. joulukuuta alkaen.

Rumble: Monsterit kehässä vie meidät maailmaan, jossa hirviöpaini on maailmanlaajuinen urheilulaji ja hirviöt ovat tähtiurheilijoita. Teini-ikäinen Winnie yrittää seurata isänsä jalanjälkiä valmentamalla rakastettavasta altavastaajahirviöstä mestarin.

Animaatiokonkari Hamish Grieven (Rise of the Guardians, Captain Underpants: The First Epic Movie, Shrek 2) käsikirjoittama ja ohjaama Rumble perustuu Rob Harrellin menestyneeseen kuvitettuun kirjaan Monster on the Hill.

Paramount+-palvelusta löytyy myös useita muita koko perheen suosikkeja, kuten Ryhmä Hau, Paavo Pesusieni, Seikkailija Dora ja iCarly.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa