C Moren tammikuun kärkitärpit

Ajankohtaista Cmore

Vuosi alkaa vauhdikkaasti uudella C More -alkuperäissarjalla, lämminhenkisellä sukupolvikomedialla Kämppikset. Jatkossa C Moressa nähdään myös yhä enemmän eurooppalaisia laatusarjoja uuden Walter presents -kokonaisuuden myötä. Urheilun ystävät seuraavat rallikauden avausta sekä CHL:n ratkaisuhetkiä.

Sarjoja: mm. C More -alkuperäisuutuus Kämppikset, poliittinen scifisatiiri BrainDead, ukrainalainen rikosdraama Hide and Seek, hollantilainen draamasarja The Adulterer, jatkoa Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus -sarjalle sekä ruotsalainen nuorten C More -alkuperäissarja Heartbeats

Leffoja: mm. Renny Harlinin ohjaama The Misfits, Anthony Hopkinsin tähdittämä trilleri The Virtuoso, komedia The Hustle – Ammattihuijarit, romanttinen musiikkidraama The Sun Is Also a Star sekä koko perheen sydämellinen animaatioelokuva Huippujengi Himalajalla

Urheilua: mm. MM-ralli alkaa C Moressa, CHL:ssä välierät ja kotimaan kiekkokausi jatkuu tiiviinä

SARJOJA

kamppikset_keyart.jpg
Hulvattomassa kotimaisessa C More -alkuperäiskomediassa seniorit ja juniorit muuttavat kimppakämppään.

BrainDead
5.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Poliittisessa satiirisarjassa valtion työntekijä löytää syyn kahden puolueen välisiin jännitteisiin: poliitikkojen aivoja syövät avaruudesta saapuneet hyönteiset. Sarjan ovat luoneet Robert ja Michelle King ja pääosassa nähdään Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Birds of Prey). Sarjaa julkaistaan C Moressa ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa ja sen jälkeen aina kaksi jaksoa viikossa.

Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus, kausi 2
11.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More First -kanavalla

Tuore spin-off suositusta Kova laki -rikosfranchisesta jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin. Kaikkiaan 22-jaksoisesta kaudesta nähdään nyt ensimmäiset kahdeksan jaksoa kahden jakson viikkotahdilla. Kausi jatkuu C Moressa myöhemmin keväällä.

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja:
Heartbeats

12.1. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Norjalaissarjan ruotsalaisessa uudelleenversioinnissa seurataan kahta nuorta, Andersia ja Mioa, joiden on tehtävä elämää mullistavia päätöksiä lyhyen suhteen jälkeen. Nuorten C More -alkuperäissarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

Kotimainen C More -alkuperäissarja:
Kämppikset
13.1. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Kotimainen alkuperäissarjakattaus saa herkullisen lisäyksen draamakomedian kentältä Kämppikset-uutuussarjan muodossa. Hulvattomassa sukupolvikomediassa seitsemänkymppiset seniorit ja teini-ikäiset juniorit muuttavat kimppakämppään ja elävät yhdessä kuin viimeistä päivää. Sarjaa tähdittävät muun muassa Pertti Sveholm, Eeva Litmanen, Jukka-Pekka Palo, Marja Packalén, Sinikka Sokka, Kiti Kokkonen ja Thelma Siberg. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa.

Berlin Station, kaudet 1-3
14.1. vain suoratoistopalvelussa

Vakoojatrillerissä seurataan Berliinissä salaisissa tehtävissä toimivaa CIA:n tiimiä. Tiivistunnelmaisen sarjan pääosissa nähdään Leland Orser, Michelle Forbes ja Mina Tander. Kaikki sarjan kolme tuotantokautta julkaistaan C Moressa kerralla.

The Blood Pact
17.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Marius on pahamaineinen rikollinen, kun taas Hugo on arvostettu verovirkailija. Kun heidän tyttärensä ystävystyvät, heidän elämänsä kietoutuvat yhteen ja miesten on päätettävä, kuinka pitkälle he ovat valmiita menemään suojellakseen perhettään. Kehutusta hollantilaisesta draamasarjasta julkaistaan kaikki 10 jaksoa kerralla. Sarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

Hide and Seek
17.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Ukrainalaisessa rikosdraamassa 6-vuotias Alisa leikkii piilosta asunnossa isänsä kanssa, kun hän katoaa jäljettömiin. Varta Naumova ja Max Shumov saavat tapauksen tutkittavakseen. Sarjasta nähdään C Moressa koko kausi kerralla. Rikossarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

Gold Diggers
17.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Venäjän eliitin luksusmaailmaan sijoittuva draamatrilleri. Rikkaan bisnesmiehen tyttöystävällä Maria Levkoevalla vaikuttaa olevan kaikkea mitä voisi haluta, kunnes tapahtuu shokeeraava käänne. Sarjasta julkaistaan koko kausi kerralla. Gold Diggers on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

The Other Mother
17.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Kun kolmevuotias poika kertoo psykologille, että hänen äitinsä ei ole hänen oikea äitinsä, poliisipäällikkö alkaa vastahakoisesti tutkia tapausta. Puhuuko lapsi totta? Ranskalainen rikosdraama on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

The Good Wife, kaudet 1-3
24.1. suoratoistopalvelussa
Myös C Moren kanavilla

Palkittu amerikkalainen draamasarja seuraa Alicia Florrickia, jonka on palattava työhönsä asianajajana aviomiehestään paljastuneen skandaalin jälkeen. Sarjan ovat luoneet Robert ja Michelle King, ja pääosassa nähdään roolistaan Emmy-palkittu Julianna Margulies. Sarjan ensimmäiset kolme tuotantokautta julkaistaan C Moressa kerralla. Loput kaudet (4-7) ovat tulossa palveluun helmikuussa.

Vanished by the Lake
24.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Hyytävä ranskalainen rikosdraama, jossa rikostutkija Lise Stocker palaa kotikaupunkiinsa tutkimaan teinitytön yllättävää katoamista. Tapaus tuo pintaan muistot Lisen oman teini-iän karmivista tapahtumista. Kaikki sarjan kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Sarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

The Adulterer
24.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Kun valokuvaaja ja asianajaja päätyvät intohimoiseen suhteeseen, he ja heidän läheisensä sekaantuvat likaisiin bisneksiin ja perhesalaisuuksiin. Sarjan kaikki 12 jaksoa julkaistaan C Moressa kerralla. Hollantilainen draamasarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

Thou Shalt Not Kill
24.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Italialainen dekkarisarja, joka sijoittuu Torinon maisemiin. Valeria Ferro tutkii murhia kollegoidensa avustuksella, mutta päätyy samalla purkamaan vyyhtiä perheensä menneisyydestä. Kaikki 12 jaksoa julkaistaan C Moressa kerralla. Rikosdraama on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

Presumed Guilty
24.1. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Kun Pariisissa asuva palkittu biologi saa yllättäen puhelun isänsä kuolemasta, ei hänelle jää muuta vaihtoehtoa kuin palata vanhaan kotikaupunkiinsa, jonka hän on jättänyt taakseen kuusi vuotta aiemmin. Nyt hänen on isänsä kuoleman ohella kohdattava menneisyytensä haamut ja etenkin selvittämättä jäänyt mysteeri: hänen tyttöystävänsä Annen katoaminen. Espanjalaisen trillerisarjan kaikki 13 jaksoa julkaistaan C Moressa kerralla. Sarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

Botched, kausi 7B
26.1. vain suoratoistopalvelussa

Suosikkilääkärisi ovat taas täällä oikomassa pieleen menneitä kauneusleikkauksia. Uuden kauden jaksot nähdään C Moressa jenkkitahtiin keskiviikkoisin.

ELOKUVIA – KÄRKITÄRPIT


Renny Harlinin tuore toimintaelokuva The Misfits nähdään C Moressa yksinoikeudella.

The Misfits
1.1. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Renny Harlinin tuore ohjaus nähdään yksinoikeudella C Moressa. Muun muassa Pierce Brosnanin, Jamie Chungin, Tim Rothin ja Nick Cannonin tähdittämässä toimintaelokuvassa huipputarkasti vartioitu vankila ei pitele Richard Pacea, joka on etevä kansainvälinen varas. Uskaliaan paon jälkeen hän kohtaa joukon nykypäivän Robin Hoodeja. Misfits -nimellä itseään kutsuva ryhmä saa Pacen liittymään joukkoonsa vuosisadan ryöstöä varten: he aikovat varastaa kultaharkot, joita säilytetään tarkasti vartioidun vankilan alla. Losista Abu Dhabiin tehtävään matkaan tarvitaan tehokkaita moottoreita, vääriä henkilöllisyyksiä, huijareita, kameleita, ilokaasua ja valtavia räjähdyksiä. Yhdysvallat 2021.

The Virtuoso
1.1. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Anthony Hopkinsin tähdittämässä trillerissä kylmähermoinen ammattitappaja joutuu etsimään ja tappamaan viimeisen kohteensa kuitatakseen velan. Tosin hän saa tietää vain ajan ja paikan, mistä löytää kohteen. Ei nimeä, ei kuvausta. Kun hän saapuu paikalle, mahdollisia kohteita on useita, mukaan lukien apulaisseriffi. Virtuoso vaarantaa henkensä metsästäessään saalistaan. Tilanne vain pahenee, kun eroottiset tapaamiset paikallisen naistarjoilijan kanssa uhkaavat jarruttaa tehtävää. Rooleissa nähdään Anthony Hopkinsin lisäksi mm. Anson Mount ja Abbie Cornish. Ohjauksesta vastaa Nick Stagliano. Yhdysvallat 2021.

The Hustle – Ammattihuijarit
1.1. vain suoratoistopalvelussa

Anne Hathawayn ja Rebel Wilsonin tähdittämä uusintaversio 80-luvun elokuvasta Herrasmieshuijarit. Tässä vuoden 2019 versiossa huijarikaksikon tähtäimessä on vedättää internetmiljonääriä. Yhdysvallat 2019.

Booksmart
18.1. vain suoratoistopalvelussa

Olivia Wilden (näyttelijänä tuttu mm. Tron: Legacy -elokuvasta) ohjaama Superbad -henkinen kreisikomedia bestiksistä nimeltä Amy (Kaitlyn Dever) ja Molly (Beanie Feldstein), jotka ovat päntänneet koko high school -aikansa ja aikovat nyt ottaa takaisin kaiken missaamansa biletyksen yhdessä yössä. Yhdysvallat 2019.

The Sun Is Also a Star
28.1. vain suoratoistopalvelussa

Romanttinen draama, jossa Danielin ja Natashan välille syntyy salamannopea rakkaus maagisen päivän aikana New Yorkissa. Päärooleissa Yara Shahidi (Grown-ish) ja Charles Melton (Riverdale). Elokuva perustuu Nicola Yoonin hittikirjaan Today is Everything. Yhdysvallat 2019.

ELOKUVAT – PIKAVINKIT

lat-den-ratte-komma-in.jpg
Kriitikoiden ylistämä ja yleisöhitiksi noussut Ystävät hämärän jälkeen on koskettava, moderni vampyyritarina.

Tammikuun 1. päivä C More täydentyy tuhdilla nipulla ruotsalaisia laatuleffoja, mm.:

The Unthinkable (Toiminta/romantiikka/scifi, Ruotsi 2018)

Ystävät hämärän jälkeen (Rikosdraama/fantasia, Ruotsi 2008)

Pahuus (Draama, Ruotsi/Tanska 2003)

Populäärimusiikkia Vittulajänkältä (Draamakomedia, Ruotsi/Suomi 2004)

Ikuistetut hetket (Draama, Ruotsi/Tanska/Norja/Suomi/Saksa 2008)

Känn ingen sorg (Draama/Musiikki/Romantiikka, Ruotsi 2013)

Mansikkapaikka (Draama/Romantiikka, Ruotsi 1957)

Filip & Fredrik presenterar: Trevligt folk (Dokumentti/urheilu, Ruotsi 2015)

KOKO PERHEELLE

huippujengi-himalajalla.jpg
Laika-studion sydämellinen animaatioelokuva Huippujengi Himalajalla palkittiin mm. Golden Globella.

Huippujengi himalajalla
20.1. vain suoratoistopalvelussa

Laika-studion sydämellisessä animaatioelokuvassa löytöretkeilijä Sir Lionel Frost päättää todistaa isojalan olevan totista totta saatuaan kirjeen toiselta mantereelta. Kirjoittajaksi osoittautuukin karvainen herra Link, puuttuva linkki ihmislajin kehityksessä. Herra Link värvää Sir Lionel Frostin auttamaan häntä etsimään sukunsa Shangri-Lasta. Yhdessä seikkailijatar Adelinan Fortnightin kanssa kolmikolla on edessä hurja seikkailu. Elokuva voitti parhaan animaatioelokuvan Golden Globe -palkinnon 2020 ja oli samana vuonna ehdolla parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon saajaksi. C Moressa nähdään sekä dubattu että originaali versio animaatiosta. Alkuperäisen elokuvan ääninä mm. Hugh Jackman, Stephen Fry, Zoe Saldana ja Emma Thompson. Kanada/Yhdysvallat/Iso-Britannia 2019.

**Tulossa helmikuussa**
Sarjoja: mm. Kotimainen C More -alkuperäissarjauutuus Harjunpää, australialainen draamakomedia Bump!, neljä uutta sarjaa eurooppalaisten laatudraamojen kuratoidusta Walter Presents -kokonaisuudesta
Leffoja: mm. Kolmas uusi Beck-elokuva, yksinoikeudella Saw-kauhuelokuvasarjan uusin osa Spiral: The Book of Saw sekä seikkailuelokuva Chaos Walking

URHEILU

JÄÄKIEKKO

25092021_hpk-hifk_paajanen_collins_23.jpg

Liiga

Liigan runkosarja jatkuu tiiviinä läpi tammikuun – luvassa on 20 otteluiltaa täynnä tiukkaa vääntöä ja taistelua runkosarjapisteistä. C More välittää kauden kaikki pelit suorina selostettuina lähetyksinä. Lisäksi tapahtumia väritetään kahdesti viikossa C Moren sanavalmiiden asiantuntijoiden tähdittämissä studiollisissa ottelulähetyksissä.

Kaikki Liiga-ottelut ja oheisohjelmat ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. Lisäksi C Moren kanavilla tarjoillaan Liiga-kiekon herkkupaloja lähtökohtaisesti kolme suoraa ottelua joka viikko. Pääpelipäivät C Moren kanavilla ovat keskiviikko, torstai ja lauantai.

Liigan studiolliset ottelulähetykset tammikuussa
6.1. klo 18.00 Pelicans – Lukko
8.1. klo 16.30 Ässät – JYP
13.1. klo 18.00 KalPa – Ilves
15.1. klo 16.30 SaiPa – HIFK
20.1. klo 18.00 Kärpät – Pelicans
22.1. klo 16.30 Jukurit – JYP
29.1. klo 15.30 Lukko – HPK    

Mestis

Tammikuun kuukauden Mestis-studiossa seurataan lauantaina 15.1. pelattavaa ottelua SaPKo – KeuPa HT. Ottelu pelataan muun Mestis-kierroksen jälkeen ja ennakointi alkaa C Moressa klo 19.45. Ottelun selostaa Juho Kokko.

Kaikki Mestis-ottelut ovat katsottavina suorina ja selostettuina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelusta. Myös C Moren kanavilla seurataan joka viikko muutamia otteluita.

CHL

CHL:n kaksiosaiset välierät pelataan 4.–5. ja 11.–12. tammikuuta. Välieriin tiensä on selvittänyt ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan myös Tappara, joka saa vastaansa Lukon puolivälierissä kukistaneen RB Münchenin. Toisessa välieräparissa puolestaan kohtaavat ruotsalaisjoukkueet Rögle ja Frölunda.

C More esittää CHL:n kaksiosaiset välierät suomeksi selostettuna. CHL huipentuu maaliskuun 1. päivä pelattavaan finaaliotteluun. 

SHL

C Moressa seurataan Ruotsin SHL:n runkosarjaa. Myös suomalaisväriä vilisevän sarjan otteluita nähdään kattavasti sekä C Moren kanavilla että suoratoistopalvelussa. Pääpelipäivät ovat torstai ja lauantai, jolloin pääsääntöisesti luvassa myös suomeksi selostetut ottelut. C Moren pääselostajana kuullaan ruotsalaisen jääkiekon asiantuntijaa Teppo Laaksosta.

JALKAPALLO

La Liga

La Liga tarjoilee tammikuussa rutkasti espanjalaista huippufutista. Kuukauden kiinnostaviin kohtaamisiin lukeutuu myös kuun 9. päivä pelattava ottelu, missä kovassa vireessä oleva Sevilla haastaa sarjakärki Real Madridin.

C More lähettää kaikki kauden ottelut suorana suoratoistopalvelussa cmore.fi, minkä lisäksi otteluita välitetään läpi kauden myös C Moren kanavilla. Joka kierrokselta suomeksi selostetaan mielenkiintoisimmat pelit, joihin lukeutuvat aina myös Barcelonan ja Real Madridin ottelut. La Liga julkaisee tammikuun tarkan otteluohjelman myöhemmin.

Serie A

Serie A:n tammikuussa nähdään useita viihdyttäviä jättiseurojen yhteenottoja. Esimerkiksi 6.1. Juventus isännöi Napolia ja AC Milan saa vieraakseen AS Roman. Tammikuun 23. päivä puolestaan AC Milanin vieraaksi matkaa Juventus.

C More esittää suorana kaikki Serie A:n ottelut, joista jokaiselta kierrokselta valikoidut suomeksi selostettuna myös C Moren kanavilla. Otteluvalinnat julkaistaan myöhemmin.

Primeira Liga

C More esittää viikoittain myös valikoituja Portugalin Primeira Ligan otteluita.

MOOTTORIURHEILU

si202111200507_news.jpg

MM-ralli

Rallin MM-sarjan uusi kausi käynnistyy 20.–23.1. perinteisesti Monte Carlosta, missä myös uuden hybridiaikakauden Rally 1 -luokan autot pääsevät ensimmäistä kertaa tositoimiin. Uuteen kauteen lähtevät myös suomalaiskuljettajat Kalle Rovanperän johdolla.  

C More lähettää kaudesta 2022 alkaen kaikki rallin MM-sarjan erikoiskokeet suorina ja suomeksi selostettuina lähetyksinä sekä C Moren suoratoistopalvelussa että C More Max -kanavalla. C Moren uusi rallitiimi sekä lisätietoja lähetyskokonaisuudesta julkaistaan lähempänä sarjan alkua.

TENNIS

WTA

Uusi WTA-vuosi käynnistyy heti tammikuussa viiden turnauksen voimin.

3.-9.1. WTA 500 Adelaide International 1
6.-9.1. WTA 250 Melbourne 1
6.-9.1. WTA 250 Melbourne 2
10.-15.1. WTA 500 Sydney Tennis Classic
13.-15.1. WTA 250 Adelaide International 2

RAVIT

Raveja seurataan C Moressa vuoden ympäri ja lähes päivittäin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa