Disney+ Ammo

AMMO ON ENSIMMÄINEN POHJOISMAALAINEN SARJA YKSINOIKEUDELLA DISNEY+ -PALVELUSSA – ENSI-ILTA 23. MARRASKUUTA

Disney Disney+

Disney+ ilmoitti tänään, että sykähdyttävä ja ajankohtainen draamatrilleri Ammo julkaistaan Suomessa Disney+ -palvelussa 23. marraskuuta. Kyseessä on Disney+ -palvelun ensimmäinen Pohjoismaissa tuotettu sarja, ja se esitetään yksinoikeudella palvelussa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Islannissa. Sarjan tilasi alun perin TV 2 Norjassa, missä sen paikallinen ensi-ilta oli lokakuussa. 

”Ammo on paikallinen laatudraamasarja, jossa on kansainvälistä vetovoimaa. Olemme vakuuttuneita siitä, että myös Suomen Disney+ -tilaajat tulevat nauttimaan sarjasta. On ollut ilo työskennellä tuotantoyhtiö Anagram Norwayn kanssa tässä projektissa ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Siinä on kutkuttavaa jännitystä riittämiin, ja sarjan aiheen ajankohtaisuus tekee siitä kiehtovaa katsottavaa kaikkialla Pohjoismaissa, sillä tämä eettinen ongelma on yhteinen meille kaikille Pohjolassa, kertoo The Walt Disney Companyn Pohjoismaiden ja Baltian ohjelmajohtaja Vibeke Lia

Uutuusdraamasarja Ammo seuraa Bjørnia, joka rekrytoidaan työskentelemään tekoälymurroksen kynnyksellä toimivaan Norjan aseteollisuuteen. Hänestä tulee nopeasti nouseva tähti yrityksessään, ja hänelle vastuutetaan merkittävä kauppasopimus Ranskan puolustusvoimien kanssa.  

Kaupan viimeistelyhetkellä Bjørn huomaa, että tekniikka, josta hän on nyt vastuussa, onkin laitonta. Hänet on värvätty vain syntipukiksi siltä varalta, että viranomaiset havaitsevat yhtiön väärinkäytökset. Kun viattomia ihmisiä kuolee Bjørnin myymän teknologian suorana seurauksena, hän voi puhdistaa nimensä ainoastaan lähtemällä henkeä uhmaavaan taisteluun erittäin vaarallista tahoa vastaan. Ja kysymys kuuluukin, onko Bjørnilla varaa luottaa kenenkään? 

“Idea Ammo-sarjalle syntyi katsottuani dokumentin norjalaisista aseteollisuudessa työskentelevistä ihmisistä. Olin hämmästynyt nähdessäni, kuinka tuikitavallinen työarki oli kontrastissa sen kanssa, mitä ihmiset työssään valmistivat – ammuksia ja aseita, jotka ovat selvästi vahingollisia monille yhteiskunnille eri puolilla maailmaa. Norjassa meillä on tapana nähdä itsemme rauhan kansakuntana, mutta olemme kiistatta myös öljy- ja asevaltio”, sanoo päänäyttelijä Nicolai Cleve Broch, joka loi sarjan yhdessä vastaavan tuottajan Ole Marius Araldsenin kanssa. 

Ammo-sarjan on ohjannut Eirik Svensson (Den største forbrytelsen, Nuoret ja lupaavat), ja sarjan päärooleissa nähdään Nicolai Cleve Broch (Murha Sandhamnissa, Beforeigners, Meidän kesken), Bianca Kronlöf (Gryn, Tynn is), Bjørn Floberg (Margareeta: Pohjolan kuningatar, Kingsman: Salainen palvelu) ja Slimane Dazi (Oussekine). Sarjan on tuottanut norjalainen tuotantoyhtiö Anagram, ja päätuottajia ovat Ole Marius Araldsen, Anne Kolbjørnsen ja Mats Alders. 

Lähde: Disney


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Onko aurinkopaneelit ratkaisu energian säästämiselle?

Aurinkopaneelit on paneeli tai laite, jolla auringon säteily muunnetaan sähköenergiaksi valosähköisen ilmiön avulla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa