Arvostelussa Amazon Primen Awareness – espanjalainen SciFi elokuva

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu Elokuvat

Awareness on Amazon Primen uusi espanjalainen elokuva nuoresta miehestä, jolla on erikoisia kykyjä. Hän on elänyt koko elämänsä hieman tavallisen yhteiskunnan ulkopuolella isänsä kanssa, kunnes hänet löydetään.

Ohjaajana toimii Daniel Benmayor, joka on tunnettu elokuvista kuten Xtremo, Tracers ja Bruc. Näyttelijäkaartiin kuuluu Carlos Scholz (Toy Boy, Feria: La luz más oscura), Pedro Alonso (Money Heist, El ministerio del tiempo), María Pedraza (Toy Boy, Élite), Óscar Jaenada (Operación Marea Negra, Hernán) ja Lela Loren (American Gods, Altered Carbon).

Kapinallinen teini kykenee luomaan visuaalisia illuusioita

Elokuvan päähenkilö, Ian, on kapinallinen teini, joka asuu yhteiskunnan laitamilla. Hänellä on kyky manipuloida mieliä luomalla visuaalisia illuusioita. Ian käyttää tätä voimaa selvitäkseen hengissä pienillä, huomaamattomilla huijauksilla. Kun yksi hänen huijauksistaan menee pieleen, hänen kykynsä alkavat julkisesti herättää huomiota hallitsemattomasti ja Ianista tulee kahden kilpailevan organisaation kohde, jotka haluavat hyödyntää hänen voimiaan.

Ian joutuu huomaamattaan tilanteisiin, joista hän ei osaa yksin pois. Lopulta asiat kuitenkin saavat joillain tavalla selkeämmän muodon, kylläkin Ian joutuu tekemään useita haastavia ratkaisuja, jotka määrittelevät hänen tulevaisuutensa.

Samalla Ian oppii hallitsemaan taitojaa hetki hetkeltä paremmin, jotta voi lopulta kohdata arvoisensa vastustajan, mutta onko hänestä ratkaisevan taistelun voittajaksi? Ja miten Esther (Maria Pedraza) vaikuttaa Ianin lopullisiin ratkaisuihin, vai kuunteleenko hän enemmän tohtori Adrianaa (Lela Loren).

Federation Spain ja Dbenma Content

Awarenessin tuottaa Federation Spain, jonka johtajina toimivat Juan Solá ja Nacho Manubens. Mark Albela on elokuvan toimeenpaneva tuottaja ja Dbenma Content Daniel Benmayorin johdolla toimii myös tuottajana ja ohjaajana. Benmayor on myös vastuussa käsikirjoituksesta yhdessä Iván Ledesman kanssa.

Elokuva jatko-osa

Awareness elokuva antaa mahdollisuuden jatkolle, mutta onko tässä elokuvassa aineksia toiseen osaan – sen näyttänee lopulta elokuvan katsojapalautteet ja katsojamäärät, omasta mielestämme elokuvassa oli hyviä osia ja ideaa, mutta kokonaisuus jäi hieman vaisuksi, mm. Ianin isän todellinen ikä oli hämmentävää- olihan hän saanut taitonsa maailmansodan jälkeisessä kylmän sodan vaiheessa Puolassa, ja nyt 2020-luvulla mätkii sotilaita turpiin….


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Tehokas ja Edullinen Tietokonevalinta

Miten valita hyvä edullinen tietokone ? Valitse kannettava tietokone, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen. 8 Gt RAM-muistia, SSD-levy ja moniydinsuoritin varmistavat nopean toiminnan, ja hinta jää kohtuulliseksi. Näin saat laadukkaan tietokoneen, joka sopii niin opiskeluun kuin viihteenkäyttöönkin ilman suurta budjettia.

Älylaitteiden ylitarve: Lapsi liikaa puhelimella

Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka teknologia tarjoaa opetuksellisia mahdollisuuksia, liiallinen näytönaika voi haitata lasten kehitystä. Lapsi tarvitsee monipuolista leikkiä, liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja kasvaakseen terveesti. Vanhempien tulisi asettaa rajat ja valvoa ruutuaikaa varmistaakseen tasapainoisen elämäntyylin. Lasten tulisi oppia käyttämään teknologiaa vastuullisesti ja harkiten, jotta he voivat hyötyä siitä ilman haittoja. Onko sinun lapsi liikaa puhelimella ?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa