Arvostelussa Netflixin The Night Agent sarja

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat

NetFlixin 10-osainen ”The Night Agent” on yhdysvaltalainen trillerisarja, joka koostuu 10 osasta. Sen pääosissa nähdään Gabriel Basso (FBI agentti Peter Sutherland) sekä Luciane Buchanan (Rose Larkin). Etsivä Sutherland on pelastanut ison joukon ihmisiä metroräjähdyksen yhteydessä, mutta joutunut jokatapauksessa ns Night Action tehtävään Valkoisen Talon kellariin- kunnes yhtenä yönä puhelin soi, ja luurin toisessa päässä on murhan todistanut Rose Larkin.

Sarja perustuu Matthed Quirkin romaaniin, ja sen on tuottanut Shawn Ryan. Netflixille sarja tuli nyt keväällä 2023.

Sarja alkaa äidin ja lapsen menemisestä metroon ja siellä nuoren ystävällisen miehen tapaamisesta (Sutherland) – seuraavaksi ollaankin jo pommin löytämisessä ja ihmisten pelastamisessa…. ja pääsemme itse sarjaan, kun etsivä Sutherland on passitettu Night Action tehtävään istumaan puhelimen äärellä yöstä toiseen. Hänen omalla taustallaan on yhä myös hänen oman isänsä mahdollinen syyllistyminen maan petturuuteen- johon Peter ei itse ole varma uskoako, vai eikö.

Rose tulee kuvioihin oman tarinansa kautta: Näemme Rosen, jonka yritys kaatui sen jälkeen, kun hän ei kyennyt estämään kyberhyökkäyksiä ja rahoitus kuivui. Hän asuu tällä hetkellä tätiensä ja enonsa luona, jotka juuri palasivat liikematkalta. Mutta keskellä yötä sähköt katkeavat ja kaksi hyökkääjää tulee sisään. He antavat Roselle numeron, salasanat ja ohjeet juosta. Täti ja eno ei selviä hengissä….

Kuka on Valkoisen talon petturi?

Siitä on kysymys koko sarjan ajan ja Peter sekä Rose yrittävät yhdessä ratkaista tilannetta, pääsemättä kovin nopeasti yksin eteenpäin – mutta onneksi seä Peterillä, että Rosella on apulaisia. Valitettavasti vain apulaisten käyttö johtaa välillä kuolemiin, sillä Rosen perässä on kaksi ammattitappajaa Ellen (Eve Harlow) ja Dale (Phoenix Raei) – mutta kuka on laittanut kaksikon Rosen jäljille? Sarja perustuu siis teorialla, että joku Valkoisen Talon sisällä on syyllinen sekä aiempaan terroritekoon ja tulevaan terroritekoon, mutta kuka ja miksi?

Sivujuoni…

Sivujuonessa meille esitellään Salaisen palvelun henkilösuojaustiimin Chelsean Arrington (Fola Evans-Akingbola) sekä Erik Monks (D.B.Woodside), joista toinen nuorempi on eteenpäin pyrkivä salaisen palvelun tiiminvetäjä, ja toinen paluuta tekevä, luodin presidentin puolesta ottanut agentti. Nämä agentit ovat töissä tiimissä, jonka tehtävänä on huolehtia varapresidentin tyttärestä Maddie Redfieldistä (Sarah Desjardins).

Juonien yhdistyminen

On erittäin todennäköistä, että nämä kaksi juonta yhdistyvät vielä toisiinsa jossain vaiheessa, mutta miten ja missä? Mitä tapahtuu varapresidentin tyttärelle, selviävätkö Peter ja Rose tavoitteessaan, ja kuka onkaan terroritekojen taustalla.

The Night Agent on varsin keskinkertainen sarja sinällään. Sen juoni on pitkälti arvattavissa, joskaan aivan heti ei näytetä kuka on vastuussa mistäkin, ja tätä kaikkea seuratessa tulemme tulokseen, että The Night Agent on sangen viihteellinen sarja, joka ansaitsee tulla katselluksi.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 3.7 / 5. Arvosteluja: 3

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa