Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi palaa uusin jaksoin sunnuntaina 13. helmikuuta

Ajankohtaista Cmore

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi tuo ainutkertaiset musiikkiyllätykset MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun sunnuntaina 13.2. klo 19.30 alkaen. Tunteikkaan kauden täydentää Pelastakaa Lapset -erikoisjakso. Ohjelman juontajana jatkaa tällä kaudella itsekin perin pohjin yllätetty Marja Hintikka.

laulu_rakkaudelle_s2_marja-hintikka_stagella_005.jpg

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman toisella kaudella kymmenet julkisuudesta tutut ihmiset ovat jälleen salassa suunnitelleet tunteita nostattavia esityksiä, jotka pursuavat kunnioitusta, kiitollisuutta ja rakkauden tunnustuksia.

Saamme nähdä muun muassa ystäväporukan yllätyksen huippuartistille, muusikon kunnianosoituksen poliitikkoystävälle sekä vilpittömän rakkauden ylistyksen entiselle rakastetulle. Ohjelmassa myös juhlitaan äidin rakkautta, nostetaan esille upeita tekijöitä ja tärkeitä inspiraation lähteitä. Show’n seremoniamestarina toimii viime kaudelta tuttuun tapaan Marja Hintikka.

”Laulu rakkaudelle räjäyttää tälläkin kaudella potin ja loksauttaa leuat, sen lupaan! Lavalla nähdään tähtiä, joita kukaan ei olisi uskonut olevan edes mahdollista houkutella paikan päälle. Salailua vaadittiin ensimmäistä kautta enemmän, koska kaikki olivat jo ehtineet katsoa ohjelmaa”, juontaja kertoo.

Marja paljastaa, että tulevalla kaudella katsojia ihastuttaa useampi tuplayllätys, jossa yllättäjäksi ohjelmaan saapunut laitetaankin itse yllätettävien penkille. Pääsipä yllätysten penkkiin myös Marja itse.

”Yksi suosikkiesityksistäni tällä kaudella oli tietenkin esitys, jonka tulen muistamaan lopun elämäni – kun yhtäkkiä huomasin istuvani itse yllätysten tuolissa suu auki hämmennyksestä, ilosta ja liikutuksesta. Sitä en unohda ikinä! Huikea show” Marja muistelee.

Oman yllätyksensä lisäksi juontajalle jäi kauden yllätyksistä mieleen kunnianosoitus musiikkialan legendalle, joka ei juurikaan julkisuudessa pyöri.

”Moni näkee varmasti tämän legendan kasvot Laulu rakkaudelle -ohjelmassa ensimmäistä kertaa”, Marja sanoo.

Yllätettävien tuoliin istuvien lista on tälläkin kaudella erittäin vaikuttava. Upeat musiikkiyllätykset saavat:

Eija Ahvo, Benjamin, Danny, Esko Eerikäinen, Elastinen, Ellinoora, Pekka Haavisto, Samu Haber, Riitta Havukainen, Hector, Katri Helena, Marja Hintikka, Chrisse Johansson, Mervi Kallio, Markku Kanerva, Kaija Koo, Kerkko Koskinen, Mikko Kuustonen, Tommi Läntinen, Laura Malmivaara, Jarkko Nieminen, Robin Packalen, Jukka Rintala, Aira Samulin, Sanni, Christoffer Strandberg , Martti Syrjä, Jare Tiihonen, Jani Toivola, Olavi Uusivirta, A.W. Yrjänä & Kikke Heikkinen.

Luvassa on jälleen ainutlaatuisia esityksiä – ennen näkemättömiä tulkintoja huippuartisteilta!

Pelastakaa Lapset -erikoisjaksossa kiitetään 100-vuotiaan järjestön hyväntekijöitä

laulu_rakkaudelle_pelastakaa_lapset_100v_elastinen_ja_yllatettava_dsc08073.jpg
Elastinen esiintyy lastenkodin työntekijälle Jannelle, joka on tuonut vakautta ja turvaa lapsille lähes parinkymmenen vuoden ajan.


Tuleva Laulu rakkaudelle -kausi tarjoilee erikoisjakson, jossa juhlitaan satavuotiasta Pelastakaa Lapset -järjestöä. Laulu rakkaudelle: Pelastakaa Lapset 100v -jakso nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 20.3.

Yllätysten tuoliin nousee suomalaisia lasten sankareita, jotka ovat suurella sydämellä auttaneet lapsia Suomessa ja maailmalla. Kiitoksena he saavat kuulla heille omistetut musiikkiesitykset Suomen eturivin artisteilta.

Yksi yllätettävistä on Duudsoneista tuttu, Pelastakaa Lasten pitkäaikainen tukija Jarno Laasala. Jarno saa ohjelmassa terveiset Jemenistä aliravitsemusklinikalta ja liikuttuu nähdessään, kuinka lapset saavat hänen tuellaan apua.

”Mulle on tärkeää jakaa hyvää eteenpäin. Olen lahjoittanut vuosia, ja nyt saan olla mukana tässä satavuotisohjelmassa ja juhlistaa tätä hienoa työtä. Oli koskettavaa nähdä lasten saama apu”, Laasala sanoo.

Jaksossa saadaan ainutkertaisia esityksiä huippuartisteilta, kun lavalle kiitosbiisejä nousevat esittämään CMX:n lisäksi Elastinen, Jukka Poika, Laura Närhi, Rajaton, Samuli Putro ja Suvi Teräsniska. Luvassa on koskettavia ja riemukkaita kiitoksia ja suuria tunteita.

Erikoisjaksossa yllätetään Jarno Laasalan lisäksi sijaisvanhempina yli 30 vuoden ajan toimineet Pirjo ja Olavi, lastenkodissa työskentelevä Janne, vapaaehtoisena järjestössä pitkään mukana ollut Petri sekä pitkäaikaiset kuukausilahjoittajat Laura Malmivaara ja Kari Väänänen.

Näistä lähdetään uuteen kauteen – tässä ovat avausjakson yllätettävät, yllättäjät ja esitykset

laulu_rakkaudelle_s2_eps1_riitta-havukainen_tuolissa_2.jpg
Riitta Havukainen yllättyy hänelle kirjoitetusta biisistä uuden kauden avausjaksossa.


YLLÄTETTÄVÄ: Riitta Havukainen
YLLÄTTÄJÄ: Roope Salminen
KAPPALE: Sä teit musta mut

Riitta Havukainen ja Roope Salmisen isä, Eppu Salminen, elivät avoliitossa 17 vuotta. Riitan tullessa perheeseen oli Roope vasta 4-vuotias. Uuden kasvattiäidin tilanne on silloin ollut varmasti aika haastava eikä Riitalle ollut helppoa liittyä uusioperheeseen. Riitta on kuitenkin aina ollut hyvin läsnä oleva äiti, joka on kasvattanut ja ollut tukena Roopelle elämän vaikeissa hetkissä. Roope on kirjoittanut ja säveltänyt Riitalle kappaleen, jolla hän haluaa sanoa, että äiti on se, joka antaa varauksettoman rakkauden ja tuen lapselleen, eikä biologialla ole silloin mitään merkitystä. Kyseessä on Sä teit musta mut -kappaleen ensiesitys. Tämä on pojan rakkauden osoitus ja kiitos äidille.

YLLÄTETTÄVÄ: Jarkko Nieminen 
YLLÄTTÄJÄT: Apocalyptica & Ismo Alanko 
KAPPALE: Peltirumpu

Tämä yllätys on kunnianosoitus suomen menestyksekkäimmälle tennispelaajalle ja hillittömälle musadiggarille Jarkko Niemiselle. Apocalyptica ja Ismo Alanko ovat yhdistäneet voimansa ennen näkemättömällä tavalla ja luvassa on mieletön spektaakkeli.

Eicca Toppinen, joka on Jarkon hyvä ystävä, lähti rakentamaan esitystä Jarkon mieltymyksien mukaan. Tietäen, että Jarkko on kova hevimusiikin ystävä ja Ismo Alanko -fani hän pyysi mukaan Ismon ja kappaleeksi valikoitui ikivihreä kappale Peltirumpu, joka myös on Jarkko Niemisen kaikkien aikojen lempibiisi. Kappaleesta on tehty nyt uusi versio Apocalyptican taitavissa näpeissä ja nämä saundit hivelevät varmasti kriittisen kuulijan sydäntä.

YLLÄTETTÄVÄ: Laura Malmivaara
YLLÄTTÄJÄT:
Riikka Mäkinen sekä Mikko Von Hertzen ja Kalle Chydenius
KAPPALE: Ikävä

Riikka ja Laura tapasivat ensimmäisen kerran koulussa 5. luokalla, kun Laura muutti Kajaanista Järvenpäähän. Riikka otti ensimmäisen kontaktin Lauraan esittämällä ajalle ominaisen kysymyksen: ”Diggaatko Dingosta?, johon Laura vastasi: En. Mie tykkään Pave Maijasesta! Riikka ei tuolloin ollut kuullut Pavesta mitään, mutta tästä hetkestä alkoi ystävyys, joka on kantanut tähän päivään saakka. 

Riikka ja Laura olivat vahva aisapari ja yhdessä mentiin myös Sibelius-lukioon Helsinkiin. Sibelius- lukiota kävivät myös Mikko Von Hertzen ja Kalle Chydenius, jotka olivat niitä ”isoja poikia”. Riikka pyysi heidät artisteiksi mukaan Lauran yllätykseen. Tämä esitys on kaunis yhdistelmä ystävyyttä, ajankuvaa ja kylmiä väreitä nostattavaa nostalgiaa. Kappaleella halutaan myös muistaa edesmennyttä upeaa taiteilijaa Pave Maijasta, jota Laura ja moni muukin suomalainen kovasti fanittaa.  


YLLÄTETTÄVÄ: Samu Haber 
YLLÄTTÄJÄT: Hector ja Samun ensimmäinen bändikaveri Jan Hohenthal
KAPPALE: Mandoliinimies

Vuonna 1992 kaksi 16-vuotiasta poikaa perustivat bändin, joka sai nimen Sunrise. Toinen pojista oli Samu Haber ja toinen Jan Hohenthal. Ensimmäinen Sunrisen keikka oli Viherlaakson koulussa luokkahuoneessa opettajan pöydän päällä istuen. Heidän keikkasettinsä koostui omista biiseistä, jenkkirokista, ja tietenkin Hectorista, Samun suurimmasta esikuvasta. Samu päivittää aina vuoden alussa oman testamenttinsa. Mies on jopa suunnitellut ohjelman hautajaisiinsa. Ne vietetään vesillä ja laivan kannella Hector soittaa Mandoliinimiestä. Hector on kuullut tästä Samun testamenttiin kirjoitetusta yksityiskohdasta mutta haluaa esittää kappaleen hänelle jo nyt, eikä vasta hautajaisissa.


YLLÄTETTÄVÄ: Hector 
YLLÄTTÄJÄ: Samu Haber
KAPPALE: Kuunnellaan vaan taivasta

Samu muistaa Hectorin Palkkasoturi-kappaleen lapsuuden automatkoilta. Sen sanat kolahtivat lujaa pieneen poikaan ja koko Hectorin muukin tuotanto tuli tutuksi. Vuonna 2004 Hector julkaisi albumin Ei selityksiä. Samun uusi bändi Sunrise Avenue oli juuri silloin breikkaammassa ja hän oli täysin uuden ja jännittävän ajan kynnyksellä. Silloin piti välillä käydä lenkillä hengittelemässä ja vain kuunnella cd:ltä Hectorin uutta levyä rauhoittuakseen. 

Samulle se, että hän pääsee esikuvalleen Hectorille esittämään tämän kappaleen pistää nöyräksi. Samu toivoo voivansa viedä Hectorin siihen hetkeen, kun hän teki Kuunnellaan vaan taivasta -biisin. Hän haluaa kiittää Hectoria inspiraatiosta: “Ilman inspiraatiota kukaan meistä ei tekisi mitään, ainakaan mitään kaunista. Hän on tehnyt minusta minut.” 

YLLÄTETTÄVÄ: Christoffer Strandberg
YLLÄTTÄJÄT: Lauri Mikkola, Petrus Kähkönen, Henri Sarajärvi, Jero Mäkelä, Katja Lappi
POTPURI: Myrskyluodon Maija, Högt Över Havet, Sissy That Walk, Bisnes, Addicted To You.

Tämä esitys on megalomaaninen yhdistelmä kappaleita, joilla jokaisella on merkitys Christofferin elämässä. Myrskyluodon Maija edustaa Christofferille saaristolaisuutta, joka on iso osa hänen identiteettiään. Christofferin tärkeä isoäiti oli se oikea Myrskyluodon Maija. Suomenruotsalaisuudesta kumpuaa Arja Saijonmaan fanitus. Christoffer on myös imitoinut Arjaa ensimmäisillä drag-keikoillaan ja laulanut silloin hänen suosituimpia kappaleitaan, joista potpurissa mukana Hög over Havet. Ihan ensimmäinen dragesiintyminen oli jo kuitenkin 14-vuotiaana koulun juhlissa ja silloin Christoffer esitti idolinsa Laura Voutilaisen hitin Addicted to You.

Christofferin kollegat huikean suositusta Kinky Boots -musikaalista kuvailevat Christofferia iloiseksi ja huumorintajuiseksi moniosaajaksi. Suunniteltu yllätys on kunnianosoitus upealle kollegalle ja esiintyjälle, joka on tuonut iloa ja positiivista energiaa koko suomen viihdekentälle. Nyt on Christofferin aika vain nauttia show’sta!

#laulurakkaudelle

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Warner Bros. International Television Production Finland.
 

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi uudet jaksot su 13.2. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa Pelastakaa Lapset -erikoisjaksoa lukuun ottamatta. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Fazer Patukat joulukalenteri – Herkullinen tapa odottaa joulua

Fazer Patukat joulukalenteri on herkullinen ja hauska tapa odottaa joulua. Kalenterissa on 24 luukkua, joista jokaisen takaa paljastuu yllätys: Fazerin suosituimpia patukoita eri makuvaihtoehdoilla. Joulukalenteri sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä Fazerin patukat ovat suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Kalenteri tuo mukavan joulufiiliksen jokaiseen päivään ja auttaa unohtamaan kiireen hetkeksi. Fazer Patukat joulukalenteri on myös loistava lahjaidea läheisille, jotka arvostavat herkuttelua ja joulun tunnelmaa.

Mobiilikasino – kasinokokemus käden ulottuvilla

Mobiilikasino on kasinopelien pelaamista matkapuhelimella tai tabletilla. Se tarjoaa mahdollisuuden pelata suosikkipelejä missä ja milloin tahansa, kun käytössäsi on internet-yhteys. Mobiilikasinot ovat suosittuja pelaajien keskuudessa, sillä ne tarjoavat joustavan ja helpon tavan nauttia kasinokokemuksesta ilman, että tarvitsee istua tietokoneen ääressä. Mobiilikasinot tarjoavat usein myös erilaisia bonuksia ja tarjouksia pelaajille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa