Miksi Angelina Joliella on niin kumma harrastus ja mikä se on?

Luettavaa

Tiedetään, että rikkailla on yleensä hieman erilaiset harrastukset kuin meillä tavallisilla pulliaisilla. Mutta se, että kuinka paljon ne eroavat meistä, ja mitä ne ovat – niin otetaan tässä pari esimerkkiä. Me emme ehkä harrasta näitä, mutta katsotaan kuitenkin…

Angelina Jolie – kuka hän on?

Olet varmasti ainakin kuullut Angelina Joliesta. Hän on se nainen, joka oli vuosia naimisissa Brad Pitin kanssa, kunnes pari erosi 2019. Hän on siinä mielessä erikoinen tähti, että siinä missä Tom Hanksilla on Kreikan kansalaisuus, Angelinalla on Kampodzan kansalaisuus! Hän on kuitenkin syntynyt ja asuu USA:ssa nykyään lastensa kanssa, joita hänellä ei ole vain yhtä tai kahta vaan peräti kuusi. Kolme hänen lapsistaan ovat hänen omiaan, ja kolme ovat adoptoituja, lapsista vanhin eli 21-vuotias Maddox on adoptoitu Kampodzasta, Zahara Etiopiasta ja Pax Vietnamista…

Mutta mikä on Angelinan erikoinen harrastus? Angelina on tullut miljoonille tutuksi esiintymällä monessa toiminta- ja seikkailuelokuvassa sankarin roolissa. Hän on käynyt pokkaamassa Oscarin, ja saanut myös kolme Golden Globe palkintoa ja kaksi SAG-palkintoa. Me olemme voineet nähdä hänet mm. Eternals elokuvassa, Malefientissa, Saltissa, Come Awayssa, Those Who Wish Me Dead-elokuvassa, Tomb Raioderissa, Lara Croftissa ja monissa muissa – hän on usein aika badass nainen, mutta hyvän puolella. Elokuvista on saattanutkin olla alkusykäys sille, miksi Angelina keräilee tikareita!!!

Tom Hanks – mies Forrest Gumpista

Siinä missä Angelina on nimenomaan taistelevissa rooleissa toimintaelokuvissaan, Kreikan ja USA:n kansalaisuuden omaava Tom on nähty yleensä huomattavan rauhallisemmissa elokuvissa, joita hän onkin tehnyt melkoisen määrän. Tom on ollut monessa sotaelokuvassa kuten Greyhound, Saving Sotamies Ryan ja Forrest Gump, muttta hän on tehnyt paljon jännityselokuvia mm. Da Vinci koodin.

Tom Hanks on syntynyt 1956 ja ensimmäiset varteenotettavat filmisuoritukset hän teki vuonna 1980 ollessaan 24- vuotias TV-sarjoissa, kunnes ensimmäinen TV-elokuva oli vuorossa 1982. Hän on kaikkiaan näytellyt lähes 100 tuotannossa ja ollut mukana kirjoittamassa seitsemää tuotantoa.  Hänen harrastuksensa liittyy nimenomaan kirjoittamiseen, ja hän on julkaissut kirjankin. Kirjasta tekee hieman erikoisen nykyaikana se, että se kirjoitettu vanhanaikaisella kirjoituskoneella, joita Tom itseasiassa keräilee. Hän aloitti keräilyn jo 1970-luvulla ja hänellä on kodissaan jo melkoinen kokoelma vanhanaikaisia kirjoituskoneita.

Nämä kaksi harrastusta tulevat tuskin koskaan pelikohteiksi live vedonlyönti sivustolle, mutta sen sijaan monissa elokuvissa aiheena olleet formulat ja monet muut urheilulajit kuten nyrkkeily sieltä kyllä löytyy.

Entäs ne oikeasti rikkaat….

Monilla näyttelijöillä ja entisillä urheilustaroilla on hieman erikoisia harrastuksia monestakin syystä. Toisaalta heillä voi olla niin paljon rahaa ja varallisuutta, että he voivat kokeilla käytännössä mitä vain, tai kuten Richard Branson on tehnyt, niin hän on luonut itselleen yritysimperiumin, jonka voimin hän todellakin voi tehdä lähes mitä vain ja koska vain – tai maailman rikkaimmaksi mieheksi kutsuttu Teslan ja nykyään Twitterin pääomistaja Elon Musk – hänen harrastuksenaan voisi kai pitää avaruusmatkailua.

Live vedonlyönti voisikin olla käynnissä sen suhteen, koska ja josko Elon Musk pääsee elinaikanaan matkustamaan Marsiin, tai kenties siitäkin pidemmälle, mutta näin pitkät vedot eivät ole aivan normaaleja livevedoissa, jossa kuitenkin yleensä pelataan jalkapallon, tenniksen, jääkiekon, koripallon ja esimerkiksi formulan tapahtumista juuri silloin kun itse tapahtuma on käynnissä, ja siksi sen nimikin viittaa livepelaamiseen.

Jos Angelina keräsi tikareita, Tom kirjoituskoneita, niin arvaatko mitä Elon Musk tekee vapaa-ajallaan? Hän on niin monessa mukana, ja todella kiireinen, mutta hän ehti antaa kiinalaiselle South China Morning Post lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi olevansa todellinen lukemisen ja kirjojen ystävä. Hän kuulemma oikeasti rentoutuu kaiken kiireen keskellä oikean kirjan kanssa. Kirjojen lukemisen lisäksi, hän pitää myös tietokonepeleistä. Itseasiassa hän teki oman pelinsä jo 12-vuotiaana. Pelin nimi oli Blastar ja hän ansaitsi sillä 500 dollaria. Sittemmin hän on useissa haastatteluissa kertonut pelaavansa pelejä kuten Deus Ex, Fallout sekä BiosSchock. Hänen kerrotaan myös välillä jäävän selailemaan ja katselemaan suoratoiston tarjontaa nimenomaan NetFlixin ja HBO:n kanaville, ja hän on kuulemma katsonut myös Silicon Valleyn sekä Black Mirrorin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa