wrc-2024 wrc-2024

MTV Katsomon maaliskuun kärkitärpit

Ajankohtaista Katsomo Luettavaa MTV Sarjat Suoratoisto

MTV Katsomon maaliskuu täyttyy kotimaisista ja kansainvälisistä dokkareista ja realitystä sekä brittidraamasta. Myös urheilussa riittää jännitystä, kun jääkiekon pudotuspelikevät käynnistyy.

SARJOJA: mm. MTV:n dokumenttisarja Mainosmiesmurhaaja, Arman Alizadin reality Mun maailma, Briteissä puhututtanut true crime Mr Bates vs. The Post Office, Hightownin tuore kolmoskausi, Top Chefin uusi kausi sekä Hayu-dokumentti Erika Jayne: Bet It All on Blonde 

ELOKUVIA: mm. koko perheen Pelle Hermanni, musiikkidokumentit Joan Baez: I am a Noise ja The Stones and Brian Jones sekä Assassins-dokumentti Pohjois-Korean myrkkymurhasta

URHEILUA: mm. pudotuspelit käynnistyvät Liigassa, Mestiksessä, Sveitsin liigassa ja SHL:ssä, Mestarien liigan neljännesvälierien ratkaisut, tenniksessä kauden ensimmäiset ATP1000-turnaukset, Kenian MM-ralli, jääkiekon Naisten Liigan finaalit

MTV Katsomon kärkitärpit kokoaa yhteen kuukauden kiinnostavimmat julkaisut suoratoistopalvelun runsaasta sisältötarjonnasta. Kaikki esitellyt sisällöt ovat katsottavissa MTV Katsomosta maksullisilla MTV Katsomo+ -tilauksilla. Lue lisää MTV:n maaliskuun ohjelmista täältä.

SARJOJA

mainosmiesmurhaaja_3840x2160px_logolla.jpg

Jäähyväisten kesä (Us), kausi 1
ke 6.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Minisarjassa perheen pitkä matka Euroopan halki lähestyy. Douglas yllättyy, kun hänen vaimonsa Connie kertoo, ettei tiedä, haluaako yhä pysyä naimisissa hänen kanssaan. Matkan varrella Douglas yrittää voittaa Connien takaisin ja tehdä sovinnon poikansa Albien kanssa. Pääroolia Douglasina näyttelee Tom Hollander (Panta kaulassa). BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.

Alma’s Not Normal, kausi 1
ke 6.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Komediasarjassa Alma’s Not Normal hillitön bilehirmu Alma on saanut tarpeekseen erottuaan poikaystävästään. Hän päättää vihdoin saada elämänsä järjestykseen, mutta ilman työtä tai koulutusta siinä riittää haastetta. Sekään ei auta, että hänellä on taipumus kapinoida. Useammalla BAFTAlla palkitun sarjan takana on myös pääosaa näyttelevä Sophie Willan. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Erika Jayne: Bet It All on Blonde, kausi 1
to 7.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Kaksituntinen dokumentti Erika Jayne: Bet It All on Blonde seuraa The Real Housewives of Beverly Hills -tähti Erika Jaynen hektistä matkaa kohti Las Vegasin konserttisarjan ensi-iltaa. Erika on päättänyt ottaa ohjakset elämästään ja urastaan myrskyisän eron ja erilaisten oikeustaisteluiden jälkeen, ja se tapahtuu Las Vegasin valojen alla!

Ohjelmassa ollaan Erikan ja tämän tiimin mukana kuusi viikkoa ennen ensi-iltaa aina H-hetkeen asti. Setvittävänä ovat muun muassa show’ssa esitettävät kappaleet ja niiden koreografiat, esiintymisasut, budjettihaasteet ja paljon muuta. Kello tikittää armotta – miten vaativa ja näyttävä Las Vegas -show saadaan kasaan? Dokumentti on kaksiosainen. Molemmat jaksot julkaistaan 7.3.

Hightown, kausi 3
pe 8.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Jerry Bruckheimerin tuottaman, Yhdysvaltojen Massachussettsiin sijoittuvan rikosdraaman kolmoskaudella Jackie Quiñones ei ole enää raitis, ja hänet on hyllytetty töistä. Silti hän lähtee Cape Codin alamaailmaan etsimään kadonneita prostituoituja. Kollegat taas yrittävät päästä käsiksi idyllisen lomapaikan huumesyndikaattiin. Kauden kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan kerralla, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa perjantaisin. Kauteen kuuluu yhteensä seitsemän jaksoa. Myös Hightownin aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

Suntrap, kausi 1
ke 13.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Woody (Kayvan Novak) on naamioitumisen mestari – maailman johtava soluttautuva toimittaja. Kun Woodyn korruptoitunut päätoimittaja paljastaa hänen henkilöllisyytensä, joutuu Woody pakenemaan. Ajauduttuaan umpikujaan, Woody etsii entisen mentorinsa Brutuksen (Bradley Walsh), joka elää maanpaossa ja pyörittää baaria aurinkoisella Espanjan saarella. Hyvän mielen komediasarjassa monilla jättimäisillä persoonilla varustettu Woody alkaa ratkaisemaan aurinkosaaren mysteereitä. Olipa kyseessä arvokasta salaisuutta hallussaan pitävä papukaija tai kaunaa kantava hypnotisoija, mikään haaste ei ole Woodylle liian outo. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Mainosmiesmurhaaja, kausi 1
to 14.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella 
Myös MTV:n maksukanavilla

MTV:n neliosainen dokumenttisarja Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin. Sarjassa seurataan lähietäisyydeltä, miksi keskusrikospoliisin tutkintaryhmä käynnisti jutun tutkinnan uudelleen lähes 30 vuotta myöhemmin, miten mainosmieheksi kutsutun murhaajan jäljille päästiin ja miten oli mahdollista löytää kadonnut Härmäläinen syvältä Airiston pohjasta. Dokumentin kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan kerralla, sen jälkeen jakso viikossa torstaisin.

Sisters, kausi 1
ma 18.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella, myös maksutta MTV Katsomossa

Draamasarja seuraa kanadalaista ja irlantilaista naista, jotka saavat selville olevansa siskopuolia. Naiset lähtevät roadtripille löytääkseen alkoholisoituneen isänsä. Koko kausi julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa, ja loput jaksot viikkoa myöhemmin. 

Traces, kausi 2
ke 20.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Tunteet kuohuvat Laura Fraserin tähdittämän rikossarjan toisella kaudella. Sarah ja Kathy tutkivat sarjaa kohtalokkaita pommi-iskuja, samalla kun Emma on viimein saamassa selville äitinsä murhaajan. Emma ja Daniel joutuvat tekemään päätöksen tulevaisuudestaan. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan toisen kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. 

One of Us, kausi 1
ke 20.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Jännittävässä One of Us -minisarjassa karmea kaksoismurha järkyttää kahta perhettä Skotlannin maaseudulla. Murhan jälkimainingeissa he törmäävät vaikeaan dilemmaan, kun pahoin loukkaantunut mies koputtaa heidän ovelleen. Miehen kohtalo on heidän käsissään. Ovatko he armollisia vai janoavatko he kostoa? Sarjaa tähdittävät mm. Julie Graham ja Gary Lewis. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Top Chef, kausi 21
to 21.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Rakastettu kokkikisa Top Chef jatkuu uuden kauden merkeissä maaliskuun 21. päivä. Tuomareiden joukkoon saadaan tuoreen kauden myötä uudet kasvot, kun tuttujen Tom Colicchion ja Gail Simmonsin rinnalta paikkansa ottaa ohjelman 10. kauden voittaja, kokki Kristen Kish. Top Chef -tittelistä kisaa 15 lahjakasta kokkia. Herkullinen kausi kuljettaa katsojat Wisconsinin osavaltion ruokaympyröihin. Finaalia varten pakataan kimpsut ja kampsut meriretkeä varten, kun voitto ratkeaa palkitulla Holland America Line -risteilijällä Karibian aalloilla. Voittajalle on luvassa 250 000 dollaria.

Morran ja Tobias, kausi 1
pe 22.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Ruotsalainen komediasarja Morranista ja tämän aikuisesta pojasta Tobiasista, jotka asuvat yhdessä ränsistyneessä talossa. Morran on saanut huomattavan tuen talon saneeraamiseen, mutta alituinen verkossa shoppailu näyttää aina olevan etusijalla. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa. Sarjaa tähdittää Solsidanista tuttu Johan Rheborg

Mr Bates vs. The Post Office, kausi 1
ke 27.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Uusi true crime Mr Bates vs. The Post Office on alkuvuoden puhututtaneimpia draamatapauksia Briteissä. Sarja kertoo yhdestä Britannian oikeushistorian suurimmista oikeudellisista väärinkäytöksistä, jossa satoja syyttömiä apulaispormestareita syytettiin virheellisesti varkaudesta, petoksesta ja väärästä kirjanpidosta viallisen tietotekniikkajärjestelmän vuoksi. Monet väärin kohdellut työntekijät joutuivat syytteeseen ja joitain vangittiin rikoksista, joihin he eivät koskaan syyllistyneet. Sarjan käsikirjoittajana on kiitelty Gwyneth Hughes (Tom JonesHonour – Perhen kunniaTurhuuden turuilla) ja pääosassa BAFTA-palkittu Toby Jones (Pappi, lukkari, talonpoika,vakooja). BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla. 

The Split, kaudet 1–3
ke 27.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Brittiläinen draamasarja sukeltaa syvälle avioeron mutkikkaaseen maailmaan. Hannah Defoe (Nicola Walker) on loistava avioeroasianajaja, joka yhdessä vahvan äitinsä Ruthin (Deborah Findlay) ja päättäväisen sisarensa Ninan (Annabel Scholey) kanssa ottaa hoitaakseen Lontoon rikkaiden ja tunnettujen avioeroja. Siirtyessään perheyrityksen riveistä kilpailijan leipiin, Hannah kohtaa yllättäen menneisyyden romanssin ja alkaa pohtia omaa avioliittoaan uusin silmin. Työssään Hannah saa asiakkailleen läpi kaiken mitä he haluavat, mutta voiko hän itse saavuttaa sen, mitä syvimmin kaipaa? BritBoxin tarjontaan kuuluva sarjan kaikki kolme kautta julkaistaan kerralla.

Mun maailma, kausi 1
ke 27.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella, myös maksutta MTV Katsomossa
Myös MTV:n maksukanavilla

Seitsemällä Kultaisella Venlalla palkittu dokumentaristi ja maailmantutkija Arman Alizad on viimeisen 15 vuoden ajan tuonut maailman monimuotoisuutta, erilaisia kulttuureja, uskontoja ja yhteisöjä lähemmäksi katsojia. Nyt on suomalaisten nuorten vuoro. Uusi realitysarja vie meidät viiden hurmaavan 18–25-vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa. Mitä unelmat merkitsevät nuorelle aikuiselle ja voiko niitä saavuttaa? Miten lyödä itsensä läpi suunnittelijaksi muotimaailmassa? Mitä vaatii julkaista ensimmäinen albumi? Miten yhteiskunta hyväksyy transnuoren tai uskovaisen nuoren? Miten selvitä, kun elämää muuttaa äkillinen sairaus? Arman nostaa pöydälle kysymyksiä 2020-luvun nuorten maailmasta ja antaa nuorten vastata niihin itse. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla kuusi jaksoa, sen jälkeen sarjaa julkaistaan kolmen jakson viikkotahdilla keskiviikkoisin. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan kolme jaksoa viikossa keskiviikkoisin. Yhteensä jaksoja on 20.

Murhamysteeri merellä (The Good Ship Murder), kausi 1
pe 29.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella, myös maksutta MTV Katsomossa

Brittiläisessä rikosdraamassa entinen poliisitutkija Jack Grayling tavoittelee unelmaansa tulla kabareelaulajaksi Välimeren luksusristeilijällä. Jack päätyy kuitenkin tutkimaan laivalla tapahtuneiden murhien sarjaa yhdessä ensimmäisen perämiehen Kate Woodsin kanssa. Koko kausi julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan neljä jaksoa viikossa perjantaisin.

SLIP, kausi 1
su 31.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella, myös maksutta MTV Katsomossa

Mae elää tasapainoista ja tasapaksua keskiluokkaista elämää miehensä Elijahin kanssa ja kaipaa muutosta. Hänen sinkkuystävänsä Gina kadehtii Maen turvallista arkea ja Mae Ginan vapautta ja vauhdikasta deittailua. Heidän kuratoimansa näyttelyn avajaisjuhlassa arki repäistään auki ja Maen maailma muuttuu. Pian Mae löytää itsensä elämästä useita eri rinnakkaistodellisuuksia – mitä jos asiat eivät olisikaan menneet niin kuin ne menivät? Koko kausi julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla neljä jaksoa, ja loput jaksot viikkoa myöhemmin. 


ELOKUVIA

pelle_hermanni_16x9_mainanno.jpg

Joan Baez: I am a Noise
to 7.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavalla

Legendaarinen folk-laulaja ja aktivisti Joan Baez sukeltaa ainutlaatuiseen arkistomateriaaliinsa. Tuoreessa dokumentissa kuvataan Baezin musiikkiuraa, kansalaisoikeusliikettä, taistelua mielenterveysongelmia vastaan ja romanssia nuoren Bob Dylanin kanssa. Yhdysvallat 2023.

Assassins
to 7.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Dokumentti Kim Jong-namin, Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin veljen, myrkkymurhasta Kuala Lumpurin lentokentällä vuonna 2017. Paikallinen poliisi otti pian kiinni kaksi naista, mutta nämä väittivät luulleensa osallistuvansa pilaohjelmaan. Yhdysvallat 2020.

Pelle Hermanni
pe 8.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Pelle Hermanni lähtee etsimään isäänsä, jota ei ole nähnyt sen jälkeen, kun tämä lähti mittaamaan maapalloa jaloillaan. Perään karkaa salaa Taikuri Maxin poika, kymmenvuotias Roni. Tästä alkaa riemastuttava seikkailu täynnä taikuutta, hullunkurisia käänteitä ja värikästä sirkuselämää. Timo Koivusalon ohjaaman sydämellisen koko perheen elokuvan pääosissa nähdään Vesa VierikkoMartti Suosalo ja Iina Kuustonen. Suomi 2022.

The Stones and Brian Jones
to 14.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavalla

Brittidokumentissa kuvataan kitaristi Brian JonesinThe Rolling Stonesin perustajan, elämää, jälkimainetta ja kuolemaa. Jones veti bändiä sen alkuaikoina, mutta huumeet ja alkoholi johtivat erottamiseen bändistä ja hukkumiskuolemaan 27-vuotiaana. Britannia 2023.

Viimeinen startti
pe 29.3. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä, joka yhdessä ex-vaimonsa Toven kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa osallistumasta autokisaan. Alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin. Ruotsi 2023.


URHEILUA

0207_juk_tap_-2019-1dx_2361_1.jpg

JÄÄKIEKKO

Liiga

Liigan playoffs-kevät on täällä. Runkosarja huipentuu viimeiseen kierrokseen tiistaina 12.3., jolloin myös MTV Urheilun jääkiekkostudio seuraa iltaa. Pudotuspelien 1. kierros käynnistyy vielä saman viikon aikana. Liiga julkaisee pudotuspeliohjelman myöhemmin. Kaikki Liiga-ottelut ja oheisohjelmat aina mestaruusjuhliin saakka ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lisäksi MTV:n maksukanavilla nähdään otteluita viikoittain. 

Maaliskuun runkosarjan studiolliset ottelut:
pe 1.3. Hockey Night Perjantai: HIFK–Kärpät
la 2.3. otteluvalinta julkaistaan myöhemmin
pe 8.3. Hockey Night Perjantai: Ilves–Tappara
ti 12.3. otteluvalinta julkaistaan myöhemmin

Mestis

Mestiksen runkosarjan päätöskierros pelataan torstaina 7.3., ja pudotuspelit käynnistyvät Villi kortti -kierroksella heti perään lauantaina 9.3. Mestiksen mestari on selvillä huhtikuussa. Kaikki pudotuspelit ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Finaalien aikaan luvassa on myös kattavasti studio-osuuksia.

Samaan aikaan pudotuspelien kanssa pelataan ensi kauden karsintaotteluita. Kaudella 2024–2025 Mestistä pelaa vain 12 joukkuetta, ja vähintään yksi Mestis-seuroista putoaa sarjasta. Runkosarjan sijoille 12 ja 13 jääneet joukkueet pelaavat ensin paras seitsemästä -sarjan. Häviäjä tippuu sarjasta ja voittaja jatkaa karsintojen 2. kierrokselle, missä se kohtaa Suomi-sarjan voittajan niin ikään paras seitsemästä -sarjassa. Parin voittajalle aukeaa paikka Mestikseen ensi kaudeksi. Myös kaikki karsintaottelut ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. 

Pudotuspelien aikataulu:
9.–12.3. Villi kortti -kierros
14.–25.3. puolivälierät
27.3.–6.4. välierät
10.4. pronssiottelu
8.–20.4. finaalit

Karsintojen aikataulu:
15.–27.3. karsintojen 1. kierros
30.3.–11.4. karsintojen 2. kierros

Naisten Liiga

MTV Katsomon maaliskuussa seurataan Naisten Liigan mestarin ratkeamista. Kaikki finaalien paras viidestä -sarjalla pelattavat ottelut ovat katsottavissa suorana ja selostuksella MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.

16.3. 1. finaali
17.3. 2. finaali
19.3. 3. finaali
21.3. mahd. 4. finaali
23.3. mahd. 5. finaali

NHL

NHL:n runkosarja kääntyy tiukalle loppusuoralle ja ratkaisun hetket lähestyvät. MTV Katsomossa ja MTV Subilla nähdään maaliskuussa yhteensä viisi ottelua. Luvassa on myös kaksi studiollista lähetystä, heti kuun alun Carolina–Winnipeg-ottelussa sekä maaliskuun huipentavassa Florida–Detroit-ottelussa.

MTV:n tarjontaan kuuluu myös pudotuspeliotteluita ja kevään Stanley Cup -finaalien ratkaisevat ottelut. Runkosarjan viimeiset ottelut pelataan 18.4. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa MTV Sub -kanavalta sekä suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.

2.3. Carolina – Winnipeg
9.3. Columbus – Nashville
16.3. Pittsburgh – NY Rangers
24.3. Colorado – Pittsburgh
30.3. Florida – Detroit

Sveitsin liiga

Sveitsissä siirrytään myös pudotuspelivaiheesen. Runkosarja päättyy maanantaina 4.3., jonka jälkeen vääntö jatkuu heti pudotuspelien 1. kierroksen otteluilla. MTV Katsomossa nähdään suoria suomenkielisiä lähetyksiä kattavasti läpi pudotuspelien, aina mestaruusjuhliin asti. Ottelut ovat katsottavissa sekä suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella että MTV:n maksukanavilla.

7.–13.3. pudotuspelien 1. kierros
16.–30.3. puolivälierät
1.–14.4. välierät
16.–30.4. finaalit

SHL

Ruotsin kiekkoliigassa runkosarjan viimeiset ottelut puolestaan pelataan 12.3. Suoria suomenkielisiä lähetyksiä nähdään kattavasti viikoittain läpi pudotuspelien ja aina mestaruuden ratkeamiseen saakka. Lisäksi MTV Katsomossa nähdään karsintapelejä ja HockeyAllsvenskanin ratkaisufinaaleita suomeksi. Ottelut ovat katsottavissa sekä suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella että MTV:n maksukanavilla.

14.–18.3. pudotuspelien 1. kierros
21.3.–3.4. puolivälierät
5.–18.4. välierät
20.4.–4.5. finaalit

JALKAPALLO

b4cf917e-1224-43bf-a882-013d2ff0d7a11696410813950.jpg

Mestarien liiga

Mestarien liigassa Wembleyn finaali on yhä lähempänä, kun maaliskuu tarjoilee kevään ensimmäiset todelliset ratkaisupelit. Kahdeksan neljännesvälieräparia huipentuu toisiin osaotteluihin, joista kahdeksan yhteismaalein parempaa joukkuetta jatkaa puolivälieriin. Pitävätkö ennakkosuosikit pintansa vai tarjoilevatko kevään illat ensimmäiset yllätyksensä?

Kaikki ottelut ovat katsottavissa suorana ja suomeksi selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV Urheilu 1- ja MTV Urheilu 2 -kanavilla. Peetu PasanenMika Väyrynen, Antti NiemiJari Litmanen ja Juho Rantala tarjoilevat pitkät studiolähetykset kello 21 alkaen. Myös loppukevään pudotuspelikaavion arvonta nähdään suorana MTV Katsomossa 15.3.

5.–6. ja 12.–13.3. neljännesvälierien 2. osaottelut

EURO24-karsinnat huipentuvat

Saksan odotettu EM-lopputurnaus täydentyy viimeisillä joukkueilla, kun UEFA Nations Leaguen sijoitusten kautta aukeaa takaportti vielä kolmelle joukkueelle. MTV Katsomossa nähdään Suomen otteluita lukuun ottamatta kaikki kaksivaiheiset pudotuspelikamppailut 21. ja 26. maaliskuuta. Mielenkiintoisimmat ottelut selostetaan suomeksi. Lisäksi MTV Katsomosta on katsottavissa tukku kiinnostavia kohtaamisia, kun EM-turnaukseen matkaavat joukkueet hiovat kuvioitaan valmistavissa maaotteluissa. Lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.

La Liga ja Serie A

La Ligassa ja Serie A:ssa mestarit vaihtuvat tällä kaudella suurella todennäköisyydellä, kun sekä Espanjassa että Italiassa hallitsevat mestarit, Barcelona ja Napoli, ovat ajautuneet entistä suurempaan ahdinkoon. Real Madrid ja Inter sen sijaan ovat kevään edetessä vahvistaneet etumatkaansa ja jättäneet pahimmat haastajansa, Espanjassa Gironan ja Italiassa Juventuksen, katsomaan perävaloja. Maaliskuu voi lisätä etumatkaa, kun isoimmat haastajat isketään vastakkain taistelemaan europeleihin oikeuttavista sijoituksista. Serie A:ssa hallitseva mestari Napoli taistelee viimeisistä oljenkorsista eurokentille, kun se kohtaa Juventuksen 3. maaliskuuta. Espanjassa valmentajavaihdokseen valmistautuva Barcelona matkustaa Madridiin Atleticon vieraaksi 17. maaliskuuta.

Kaikki La Ligan ja Serie A:n ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.


MOOTTORIURHEILU

wrc-2024_key-art_3840x2160_mainanno.jpg

MM-ralli

Vuorossa on kauden kolmas MM-ralli. Viime vuosina kesäisin kalenterissa ollut Kenian safariralli ajetaan tällä kertaa jo alkukaudesta. Nähdäänkö myös suomalaistähdet Kalle Rovanperä ja Esapekka Lappi lähtöviivalla?

MTV Katsomon monipuolinen lähetyskokonaisuus tarjoilee suorana ja suomeksi selostettuna tärkeimmät tapahtumat kauden jokaisen 13 osakilpailun kaikista erikoiskokeista. Lisäksi ralliviikonloppua rytmittävät studio-osuudet. Kaikki MM-rallin pätkät ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetykset esitetään sekä suoratoistopalvelussa että MTV Max -kanavalla.

Motocrossin MM-sarja

Motocrossin MM-sarjan, MXGP:n, uusi kausi alkaa 10. maaliskuuta Argentiinasta. Sarja kattaa alustavasti 20 osakilpailua sekä kauden huipentavan, 6. lokakuuta Iso-Britanniassa ajettavan kansojen kisan (FIM Motocross of Nations). Suomalaisväriä sarjaan tuo Antti Pyrhösen ja Kimi Räikkösen suomalaiskomennossa kulkeva Kawasaki Racing Team. Viime kaudella Kawasaki oli MM-sarjan valmistajien kolmas ja tallin ykköskuski Romain Febvre MM-sarjan kakkonen yhdeksällä voitollaan. 

MTV Katsomossa nähdään suorana jokaisen kisaviikonlopun MM-sarjan pääluokan viimeinen kilpailu. Englanninkieliset lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

10.3. klo 21 Motocrossin MM: Argentiina
24.3. klo 18 Motocrossin MM: Espanja

FIA WEC

Kestävyyskisojen WEC-sarjan kausi 2024 alkaa. Kauden avauskilpailu käydään Qatarissa 2. maaliskuuta. Suora lähetys on katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu tilauksella suoratoistopalvelusta sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.


TENNIS

ATP

Kauden ensimmäiset ATP1000-luokan turnaukset pelataan maaliskuussa. Maailman ykkösnimet nähdään jopa kahdessa huipputason turnauksessa: 6.–17.3. Indian Wellsissä ja 20.–31.3. Miamissa. Tenniksen selostajakonkari Arne Six tulkitsee suomeksi ATP1000-luokan turnausten välierät ja finaalin.

ATP-kiertueen kaksinpelien tapahtumat ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetykset nähdään muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

Suomeksi selostettavat lähetykset:
la 16.3. klo 22.30 Indian Wells, välierät
su 17.3. klo 23 Indian Wells, finaali
pe 29.3. klo 21 ja la 30.3. klo 01 Miami, välierät
31.3. klo 22 Miami, finaali

RAVIT

Raveja seurataan vuoden ympäri ja lähes päivittäin. Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.


Kuukauden kärjet -tiedotteessa esitellään MTV Katsomo -suoratoistopalvelun sekä MTV:n maksukanavien poimittuja uutuuksia ja sisältöä. 
HUOM: Muutokset ohjelmistossa ovat mahdollisia. Varmista maksukanavien lähetysajat aina ohjelmaoppaasta tai hakemalla ohjelman nimellä pressisivustolta.

LISÄTIEDOT:

Maiju Saloranta (urheilu), maiju.saloranta@mtv.fi, 044 554 6599
Heini Nieminen, heini.nieminen@mtv.fi, 044 351 5059
Virpi Valtonen, virpi.valtonen@mtv.fi, 050 586 4947
Kuvatiedustelut ja -pyynnöt, Onni Ojala, kuvankäsittelijä, onni.ojala@mtv.fi

Kuvat ja ennakkokatselut:

MTV:n pressisivusto (pressikuvat & kotimaisten sarjojen ennakkokatselut)
Ennakkokatselusivusto Clipsource* (ulkomaisten sarjojen ennakkokatselut)

*Ohjeistus ja tietoa Clipsourcesta
MTV Katsomon valikoitujen ulkomaisten sisältöjen ennakkokatselut ovat Clipsourcessa. Käy rekisteröitymässä Clipsourceen, jos et ole sitä vielä tehnyt.
•Rekisteröidy käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, johon sait tämän viestin.
•Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sivustolta ulos ja uudelleen sisään. Kirjaudu sisään sähköpostitunnuksellasi.
•Siirry MTV:n ennakkokatselusivulle klikkaamalla sivuston oikeasta ylälaidasta Lähteet/Sources ja sen jälkeen klikkaamalla MTV:n logoa
•Mikäli et näe sivulla videoita, pyydä katseluoikeutta Liity käyttäjäksi -kohdassa (sivun oikeassa reunassa) klikkaamalla Liity-nappia. Kerro samalla mille medialle työskentelet. Pyyntösi käsitellään manuaalisesti vuorokauden sisällä.
•Tarvittaessa ota yhteyttä MTV:n ohjelmaviestintään.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa