MEET MIRABEL – Welcome to the family Madrigal where every child is blessed with a magic gift unique to them. Everyone, that is, except Mirabel. Voiced by Stephanie Beatriz, Mirabel is determined to prove she belongs within this extraordinary family. Opening in the U.S. on Nov. 24, 2021, Walt Disney Animation Studios’ “Encanto” features songs by Lin-Manuel Miranda. © 2021 Disney. All Rights Reserved.

Pieni pala Disneyn historiaa ja nykypäivää

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney-yhtiö perustettiin vuonna 1923 Walt Disneyn ja Roy O. Disneyn toimesta. Aluksi yhtiö tuotti animaatioita ja piirrossarjoja, joista tuli nopeasti suosittuja.

Menestys 1930-luvulla

1930-luvulla Disney alkoi tuottaa ensimmäisiä elokuviaan ja luoda ikonisia hahmoja, kuten Mickey Mouse -hahmon. Samanaikaisesti yhtiö laajeni myös kohti theme park -aluetta.

Disneyn maailmanlaajuinen leviäminen

1960-luvulla Disney laajeni maailmanlaajuisesti ja avasi Disney Worldin Floridassa sekä Disneyland Parisin Ranskassa. Nämä theme parkit ovat edelleen suosittuja turistikohteita ympäri maailmaa.

Digitaalinen vallankumous

2000-luvulla Disney siirtyi digitaalisuuden aikaan ja alkoi tarjota sisältöä verkossa sekä uusia medioita kuten pelit ja sovellukset. Tämän lisäksi yhtiö hankki useita merkittäviä mediayhtiöitä, kuten Pixar Animation Studiosin ja Marvelin.

Nykypäivä

Tänään Disney on yksi maailman suurimmista mediayhtiöistä, joka tarjoaa sisältöä niin elokuvissa, televisiossa, verkossa kuin teemapuisto -alueilla. Yhtiö on myös jatkuvasti kehittämässä uusia ja innovatiivisia tapoja tarjota sisältöä yleisölle.


Muuta luettavaa muualta

Seuraatko politiikkaa – Mitä se on?

Politiikka suomi on toimintaa, jolla pyritään vaikuttamaan valtion, valtioiden välisiin tai yhteiskunnallisiin asioihin tai toimintaa, jolla hoidetaan niitä. Politiikaksi kutsutaan usein poliittisten puolueiden toimintaa.

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa