Winston Duke as M’Baku in Marvel Studios’ BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER. Photo by Eli Adé. © 2022 MARVEL.

Disney ja helmikuun katseltavia ohjelmia

Ajankohtaista Disney Disney+

Anna Disney+ -palvelun lämmittää sydäntäsi helmikuun koleina iltoina. Tarjolla on kaikki romanttiset elokuvat ja sarjat, joita voit toivoa. Vaihtoehtoisesti Disney+ -palvelussa on tarjolla runsaasti anti-ystävänpäiväsisältöä. Helmikuussa alkaa myös kehuttu uutuussarja Fleishman Is In Trouble, jossa Jesse Eisenberg ja Claire Danes esittävät manhattanilaispariskuntaa, joka käy läpi sotkuista avioeroa.

Tiesitkö:

  • Love, Simon vie katsojat takaisin Creekwood High’n lukioon. Elokuva on kasvutarina, josta Disney+ -menestyssarja Love, Victor sai alkunsa.

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER

(L-R): Dorothy Steel as Merchant Tribe Elder, Florence Kasumba as Ayo, Angela Bassett as Ramonda, Danai Gurira as Okoye in Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

Marvel Studiosin elokuvassa Black Panther: Wakanda Forever kuningatar Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Laetitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ja Dora Milaje (Florence Kasumba) taistelevat suojellakseen kansakuntaansa asioihin sekaantuvia maailmanvaltoja vastaan kuningas T’Challan kuoleman jälkimainingeissa. Wakandalaisten ponnistellessa aloittaakseen elämässään uuden luvun, sankariemme täytyy lyöttäytyä yhteen Nakian (Lupita Nyongó) ja Everett Rossin (Martin Freeman) avustuksella ja takoa uusi tulevaisuus Wakandan kuningaskunnalle. Tenoch Huerta Mejía näyttelee Namoria, piilotetun merenalaisen kansan hallitsijaa, ja elokuvan päärooleissa nähdään myös Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ja Alex Livinalli. Katsottavissa 1. helmikuuta alkaen. Yksinoikeudella Disney+ -palvelussa.

FLEISHMAN IS IN TROUBLE – ORIGINAL SARJA

“FLEISHMAN IS IN TROUBLE” — ”Free Pass” — Season 1, Episode 3 (Airs November 24) Pictured (L-R): Claire Danes as Rachel Fleishman, Jesse Eisenberg as Toby Fleishman. CR: Linda Kallerus/FX

Fleishman Is In Trouble kertoo juuri eronneesta 41-vuotiaasta Toby Fleishmanista (Jesse Eisenberg), joka sukeltaa sovelluspohjaisen deittailun uuteen ja uljaaseen maailmaan. Hän menestyy deittailussa paremmin kuin koskaan nuoruusvuosinaan – ennen naimisiin menoa lääketieteenopiskelujensa loppupuolella. Mutta juuri ennen kuin hänen ensimmäinen seksuaalisen estottomuuden kesä alkaa, hänen ex-vaimonsa Rachel (Claire Danes) katoaa jättäen Tobyn huostaan 11-vuotiaan Hannahin (Meara Mahoney Gross) ja 9-vuotiaan Sollyn (Maxim Swinton) ilman minkäänlaista merkkiä siitä, missä hän on tai aikooko hän palata. Tobyn tasapainoillessa vanhemmuuden, vanhojen ystäviensä Libbyn (Lizzy Caplan) ja Sethin (Adam Brody) paluun, kauan odotetun ylennyksen saamisen ja kaikkien Manhattanin naisystäväehdokkaiden kanssa – hän huomaa, ettei pysty selvittämään, mitä Rachelille tapahtui, ennen kuin kohtaa, mitä heidän avioliitolleen tapahtui. Alkaa kahdella jaksolla 22. helmikuuta. Uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin.

WU-TANG: AN AMERICAN SAGA kausi 3

Tarina jatkuu Wu-Tang Clanin julkaistua debyyttialbuminsa ja jatkaessa nousuaan maineeseen. Seuraamme rap-yhtyeen taivalta viisivuotissuunnitelmansa ajan – jäsenten kohdatessa ja voittaessa erilaisia haasteita. Alkaa kolmella jaksolla 15. helmikuuta. Uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin.

DARBY AND THE DEAD

Tammi-helmikuun taitteessa Disney+ -palvelussa julkaistava Darby and the Dead on yliluonnollinen teinikomedia lukiolaisesta, joka kuutamokeikkailee henkimaailman sanansaattajana. Darby Harper käy nuorena läpi kuolemanläheisen kokemuksen, jonka jälkeen hän saa kyvyn nähdä kuolleita. Katsottavissa 27. tammikuuta alkaen. Yksinoikeudella Disney+ -palvelussa.

HELMIKUUSSA VOI ANTAUTUA LEMMEN VIETÄVÄKSI – TAI SITTEN EI

Disney+ -palvelussa on totta kai ystävänpäivä-kokoelma ja kattavasti sisältöä romantikoille, jotka haluavat päästä lemmen vietäviksi. Mutta palvelussa on myös roimasti sisältöä niille, jotka ovat pikemminkin rakkauteen kyllästyneitä. Kannattaa tutustua alla oleviin elokuviin ja sarjoihin, jotka kertovat muun muassa naisten välisestä ystävyydestä, hankalista ihmissuhteista ja itsenäisyyden juhlistamisesta, ja jotka sopivat täydellisesti anti-ystävänpäivän viettoon.

Heti katsottavissa:
Gone Girl
Tell Me Lies
Toscanan auringon alla
Kosto on suloinen
Blondit luokkakokouksessa
Wild – Villi vaellus
Tyttökullat
The Cheetah Girls

TULOSSA MYÖS DISNEY+ -PALVELUUN HELMIKUUSSA

1. helmikuuta
Chefs vs. Wild S1
Ghostforce S1
Proudin perhe: Suurempi ja äänekkäämpi – S2
The Great North S3

3. helmikuuta
Hra Ankka juhlii
Marmaduke

8. helmikuuta
Haamu ja Molly McGee S1
The Wizard of Paws S1

9. helmikuuta
Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence

15. helmikuuta
Autojen ensiapu S10
Death in the Dorms S1

22. helmikuuta
Minnin Toons: Kemukamut S1
Web of Death

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. 

https://www.disneyplus.com/fi-fi


Muuta luettavaa muualta

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän pikakahvista?

Pikakahvi oli luultavasti uusittu vuonna 1890 David Strang on Invercargill vuonna Uuden-Seelannin alle patentin numero 3518 . Se myytiin tuotenimellä Strang’s Coffee ja ilmoitti patentin ”kuiva ilma” -prosessille. Muista myös lukea luomukahvi aihe kapselikahvit.fi sivustolta.

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa