BLACK PANTHER: WAKANDA BLACK PANTHER: WAKANDA

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER SAA ENSIESITYKSENSÄ DISNEY+ -PALVELUSSA 1. HELMIKUUTA

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ aloitti uuden vuoden yhdessä Marvel Cinematic Universe -fanien kanssa ilmoittamalla, että Marvel Studiosin Black Panther: Wakanda Forever saa ensiesityksensä suoratoistopalvelussa 1. helmikuuta. Key art -kuva ja uusi tv-traileri ovat nyt ladattavissa ja katsottavissa.

Black Panther: Wakanda Forever liittyy 16 muun Marvelin suosikkielokuvan joukkoon IMAX Enhanced -versiona, joka tarjoaa Disney+ -tilaajille laajennetun kuvasuhteen ja mukaansatempaavamman katselukokemuksen.

Lähde: Disney


Muuta luettavaa muualta

Arman Alizad ja viidenkympin kriisi

Arman Alizad on tehnyt itsestään sarjan, jossa 50 vuotta täyttänyt Arman potee viidenkympin ikäkriisiä ja puhuu avoimesti sen tuomia vaikutuksia elämään.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay Suomi on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa