Rantabaari-draamasarjan 2. kausi huipentuu C Moressa – Syksyllä luvassa myös 3. kausi

Ajankohtaista Suoratoisto

Suositun Rantabaari-draamasarjan 2. kausi huipentuu Grande Finaleensa maanantaina 23.3. kun kauden viimeiset kuusi jaksoa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa. Faneille on kuitenkin tiedossa ilouutisia, sillä sarja palaa C Morelle syksyllä uuden, 3. tuotantokauden jaksoin. Subin syksyssä puolestaan nähdään Rantabaarin 2. kausi.

Rantabaarista on kasvanut C Moren katsotuin sisältö heti suursuosikki Salattujen elämien jälkeen eikä suosiolle näy loppua. 2. kauden viimeiset kuusi jaksoa julkaistaan C Moressa maanantaina 23.3. Rantabaari kuitenkin palaa C Morelle uuden, 3. tuotantokauden voimin ensi syksynä.

”On todella hienoa, että Rantabaari on ollut katsojamenestys. Salatut elämät -tekijät ovat onnistuneet mainiosti laajentamaan Salkkarit-universumia uusilla mielenkiintoisilla hahmoilla ja tarinoilla. Rantabaarissa näyttäisi olevan mahdollisuus pidempiaikaiseksi sarjaksi”, toteaa draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Rantabaarin toisen kauden jännittävät käänteet ovat koukuttaneet fanit tammikuusta lähtien C Moressa kuuden jakson viikkotahdilla. Kakkoskauden jaksoja on yhteensä 60, ja ne tulevat esitysvuoroon Subin puolella syksyllä. 

Kakkoskauden aikana Alissa on ehtinyt vaiheilla moneen kertaan Anssin ja Pertun välillä, Pietarin jatkaessa epärehellistä peliään Suvin kanssa Lolan selän takana. Milo puolestaan on sekoittanut Saulin ja Kristan suhdetta, ja Jartsan ja Villen välillä on kipinöinyt. Rooleissa on nähty muun muassa Johanna Puhakka, Sofia Arasola, Matti Leino, Heikki Ranta, Miikka Wallin, Jaana Joensuu, Eric Barco, Emilia Jansson, Aino Sirje, Heikki Slåen ja Jaakko Mölsä. 

Rantabaarin 2. kauden viimeiset 6 jaksoa maanantaina 23.3.2020 C More -suoratoistopalvelussa, jossa on myös katsottavissa sarjan 1. kausi. Kausi 2 nähdään syksyllä myös Subilla ja mtv-palvelussa.

Rantabaarin MTV:lle tuottaa Fremantle Finland. 

LISÄTIEDOT:

#rantabaari 
Instagram: @mtvrantabaari

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa