Ennätystehdas avaa jälleen ovensa – koko kansan suosikkiohjelma palaa televisioon huomenna!

Ajankohtaista

Suomalaisten suureen suosioon noussut Ennätystehdas-TV-sarja tekee paluun. Uudella, Janni Hussin juontamalla kaudella suomalaiset metsästävät ennätyksiä mitä erikoisimmissa lajeissa. Ohjelma alkaa tiistaina 10. maaliskuuta klo 20.00 FOX-kanavalla ja on nähtävissä jälkikäteen Ruudussa. 

Uudistetussa Ennätystehtaassa tullaan näkemään ennätysyrityksiä laidasta laitaan. Ne eivät ole sidottuna vain studioon, vaan ennätyksiä voidaan suorittaa missä vain. Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan ja maailmanennätyksiä pääsevät tavoittelemaan tavalliset suomalaiset.

Uutena Ennätystehtaassa nähdään mediapersoona Janni Hussi, joka toimii ohjelman juontajana.

– On upeaa saada olla mukana tekemässä Suomen TV-historiaa. Tämä on varmasti ohjelma, jonka kaikki muistavat, Hussi kertoo.

Kauden ensimmäisessä jaksossa päästään todistamaan, kun ennätyksiä jahdataan muun muassa käsillä seisten punnertamisessa, lampaan kerimisessä sekä herneiden pikasyömisessä. Studion ulkopuolelle lähdetään pidättelemään henkeä veden alle ja putoamaan taivaalta ennätysvauhtia.

Ennätystehdas nähdään FOX-kanavalla alkaen tiistaina 10. maaliskuuta klo 20.00 ja jaksot ovat katsottavissa jälkikäteen Ruudusta. 

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa