Love Island Suomi palaa syksyllä Subille – haku ohjelmaan on nyt auki

Ajankohtaista

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi palaa ensi syksynä Subille entistä kuumempana ja kiinnostavampana. Ohjelmassa joukko komeita ja kauniita sinkkuja saapuu hulppeaan villaan viettämään elämänsä parasta lomaa. Haku ohjelman kolmannelle kaudelle alkaa nyt.

”Kokemuksena Love Island on varmasti unohtumaton, ja auringon sekä ystävien lisäksi ohjelma tarjoaa mahdollisuuden myös rakkauteen. Ohjelmaan valitut onnekkaat saavat viettää yhdessä ikimuistoisen, pidennetyn kesän luksusvillassa kuuman Espanjan auringon alla. Se, jos mikä on omiaan ihanien ja kutkuttavien rakkaussuhteiden syntymiselle”, projektijohtaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä sanoo.

Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa.

Love Island Suomen MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut Love Island on rantautunut Britanniasta Australiaan, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin ja Norjaan.

Sinkkujen koukuttava rakkaussaaga espanjalaisella luksusvillalla oli MTV:n viime syksyn jätti-ilmiö – ohjelmaa seurasi kauden aikana lähes 2,6* miljoonaa suomalaista joko tv-kanavilta tai suoratoistopalveluista.

Hae mukaan!

Lähteet: Finnpanel TV-mittaritutkimus ja TotalTV-raportointi, Adobe Analytics 
*tavoittavuus = vähintään 3 min yhtäjaksoista katselua 

Lisätiedot:

#loveislandsuomi
Instagram: @subloveislandsuomi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa