Ex-Onnelliset S03-04 Henriikka Mika perhe

Suositun Ex-Onnelliset-sarjan 3. kausi alkaa C Moressa 7.5.

Ajankohtaista Suoratoisto

C More -alkuperäissarjasuosikki Ex-Onnelliset saa tänä keväänä jatkoa. Uusi, odotettu 3. tuotantokausi nähdään C More -suoratoistopalvelussa torstaista 7.5. alkaen. Johanna Vuoksenmaan luoma, eroperheistä kertova komediallinen draama on kerännyt aikaisemmilla kausillaan suoratoistopalveluissa ja tv:ssä miljoonayleisöt. Uudella kaudella Eroyhtiöt-taloyhtiön asukkaiden elämässä tuskaillaan joka suuntaan laajenevien perheiden kanssa ja naapuriksi muuttaa jälleen uusi eroperhe. 

C More -alkuperäissarja Ex-Onnellisten 3. kaudella Erotalot-taloyhtiön asukkaiden keskuudessa tuskaillaan eri suuntiin laajenevan perheen kanssa. Kun erosta on jo jonkin aikaa ja exillä alkaa olla uusia kumppaneita, pohditaan mihin vedetään perheen rajat. Kun kaikki olisi kuitenkin otettava huomioon, ristiriitaiset tarpeet ja haaveet väkisinkin törmäävät. Pelkillä kompromisseilla ei päästä eteenpäin, koska silloin lopulta kaikki ovat tyytymättömiä. On päätettävä, kuka laitetaan etusijalle emotionaalisesti.

Laura (Miia Nuutila), Kalle (Mikko Nousiainen) ja Oona (Ria Kataja) ovat eläneet siirtymävaihetta eron ja uuden elämän välillä. Yhdelle siirtymävaihe tarjoaa vapautta ja toista se ahdistaa, ja siitä, milloin on oikea hetki piirtää uudet perheen rajat, on jokaisella osapuolella erilainen näkemys. Perheet laajentuvat myös edeltävien sukupolvien suuntaan, kuten Antin (Jarkko Pajunen) ja Reijan (Anna-Leena Sipilä) kerroksessa, kun Antti päättää urheasti ottaa dementoituneen äitinsä kattonsa alle.

Henriikka (Pamela Tola) ja Mika (Kris Gummerus) ovat erotalon uusia asukkaita. 

Rakkauden rajoja pohtivat myös teini-ikäistynyt Viivi (Elsa Mämmelä) sekä uusi asukas, pappina työskentelevä Henriikka (Pamela Tola), joka muuttaa erotaloon lastensa ja ex-miehensä Mikan (Kris Gummerus) kanssa. Mika ei hyväksy sitä, ettei enää tiedä entisen puolisonsa elämästä ja rikkoo rankasti rajoja, Henriikan käydessä omia tunteitaan läpi.

Hannan (Karoliina Blackburn) ja Paavon (Eero Ritala) perheessä on myös omanlaistaan rajanvetoa, kun Aapo (Halti Toppinen) saa uuden avustajan Sebastianista (Kristo Salminen). On opittava luottamaan vieraaseen ja altistuttava ulkopuoliselle katseelle. Arton (Pertti Sveholm) ja Suviannan (Essi Hellén) perheyksikössä puolestaan pohditaan millaista rakkautta tarvitaan avioliittoon: miksi mennään naimisiin ja onko toisesta luopuminen joskus suurempi rakkaudenteko kuin toisen kanssa eläminen. 

Kolmannen kauden käsikirjoitustiimiä vetää Johanna Vuoksenmaa ja ohjauksesta vastaa Jojo Erholz. Ex-Onnelliset-sarjan tuottaa MTV:lle Dionysos Films. 

Ex-Onnelliset saa jatkoa C Moressa näillä näkymin vielä loppuvuodesta 4. kauden myötä. Myös 4. kaudella mukaan astelee tuore eroperhe, ja uusissa rooleissa nähdään Minna Suuronen, Helena Vierikko, Taisto Oksanen ja Jarkko Niemi

Ex-Onnelliset 3. kausi C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 7.5. alkaen. Sarjasta nähdään C Moressa julkaisupäivänä kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä 10. C Moressa on katsottavissa myös Ex-Onnellisten molemmat aiemmat kaudet. 

EX-ONNELLISET 3. KAUDEN JAKSOT

Jakso 1: Postmodernia feminismiä
Eroasunnoilla Laura on keskellä lukkohakkerin aiheuttamaa avainrumbaa, mutta salainen poikaystävä rauhoittaa. Viivillä on tähtäimessään niin nuoret kuin vanhemmatkin miehenalut.

Jakso 2: Robin Hoodin äiti
Antin kirjanjulkaisutilaisuus herättää himoja yhdessä jos toisessa, mutta itse juhlakalu joutuu poistumaan saatuaan dramaattisia uutisia. Eroasunnoilla tapahtuu odottamaton kosinta.

Jakso 3: Lypsyaika
Lauran tuoretta suhdetta koettelevat korkea työmoraali ja arvaamaton exä. Uudet Eroasuntoasukkaat Henriikka ja Mika sopeutuvat asumiseen toinen seurakunnan tuen ja toinen salakuuntelun avulla.

Jakso 4: Dekolte-ahdistus
Oona lähtee opintoreissulle, ja Kallen känninen alter-ego altistuu Vantaan viettelyksille. Suvianna yllättää Arton ja Tähtisumun kirkollisilla toiveillaan.

Jakso 5: Siivousavustin
Hanna kärsii uuden yrittäjän taloushuolista, ja päätyy vahingossa kuokkimaan Paavon treffeille. Antin kirjamessuhaastattelu keskeytyy hänen äitinsä käpälöidessä uutisankkuria.

Jakso 6: Taikina-auto ja vaunu
Lauran terveys reistailee, mutta hän ei halua hidastaa työtahtiaan. Eroasunnoilla uusi parisuhde paljastuu, ja jonkun postiluukusta kilahtaa kutsu Linnan juhliin.

Jakso 7: Halumahla
Viivi suunnittelee syntymäpäiväjuhliaan, joihin aikoo kutsua pelkästään häntä kiinnostavia poikia. Suviannan halut ovat heränneet, ja suuntavat kohti Arton taikavarpua.

Jakso 8: Hivelykilpailu
Eroasunnoilla Linnan juhlat jännittävät, Alias-peli paljastaa kommunikaatio-ongelmat, ja ruusut vaihtuvat rukkasiin.

Jakso 9: Hidas sydän
Arto seuraa sydäntään, vaikka joutuukin satuttamaan rakastaan. Eroasunnoilla katumusta potevat niin teinit kuin poliisikin.

Jakso 10: Toivoa-antava ihminen
Uutta vuotta juhlistetaan ystävyyksiä saunassa solmien, tavaratalossa valittaen ja rehellisyyden nimeen vannoen. Yksi kerros tyhjenee, ja jättää tilaa uusille eroasukkaille.


Muuta pientä luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa