Rikosdraama Rebecka Martinsson jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin C Moressa maanantaina 27.4. – nimikkoroolin esittäjä vaihtuu

Ajankohtaista Suoratoisto

Sascha Zacharias hyppää syyttäjä Rebecka Martinssonin saappaisiin rikossarjan toisella tuotantokaudella. Uusi tuotantokausi alkaa C Moressa maanantaina 27.4. Ykköskauden tapaan, myös toisella kaudella on mukana suomalaisnäyttelijöitä.

Ruotsalainen rikosdraama Rebecka Martinsson jatkuu C Moressa ja AVAlla neljän uuden rikostarinan voimin. C Moressa uusi kausi alkaa maanantaina 27.4. kahden jakson viikkojulkaisutahdilla. AVAlla jaksot nähdään tuplajaksoin elokuvapaikalla toukokuun 31. alkaen.

Edellisen kerran Åsa Larssonin dekkareihin perustuvaa sarjaa seurattiin vuonna 2017. Larsson on itse ollut mukana sarjan käsikirjoitustiimissä.

Toisella tuotantokaudella asianajaja Rebecka Martinssonin roolissa nähdään Sascha Zacharias. Hänen tunnetuin roolinsa Ruotsissa on Kielletty rakkaus -päivittäissarjassa (Skilda världar, 1996-2002). Zacharias asui pitkään Italiassa, jossa hän näytteli lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Rebecka Martinssonin rooli on hänen ensimmäinen suurempi työnsä sen jälkeen, kun hän palasi Ruotsiin, mutta hänet on voinut nähdä esimerkiksi Beckissä vuonna 2016.

Toisella kaudella Rebecka Martinsson on asettunut lapsuudenmaisemiinsa Kiirunan Kurravaaraan, Ruotsin Lappiin. Martinsson työskentelee pikkupaikkakunnan syyttäjänä ja asuu isoäitinsä vanhassa talossa. Kummatkin ovat elämänvalintoja, joita etenkin Tukholmassa asuvan ystävän ja kollegan on vaikea ymmärtää. Martinssonin elämä on kuitenkin nyt Kiirunassa, painolasteineen ja muistoineen.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät Eva Melander, Samuel Fröler, Gunilla Röör, Thomas Oredsson ja Ardalan Esmaili. Martinssonista kiinnostuneena Kristerinä nähdään suomalaisnäyttelijä Jakob Öhrman (muun muassa Tuntematon mestari, Armi elää) joka oli mukana myös sarjan ykköskaudella. Toisen kauden jaksoissa ovat mukana niin ikään ykköskaudella nähty Ville Virtanen (mm. Sorjonen) ja Joonas Saartamo (mm. Aallonmurtaja). 

Toisen tuotantokauden Rebecka Martinson -tarinat:

  • Jaksot 1-2, Pororenki: Kiirunan poliisilaitos saa kummallisen soiton: mönkijän perässä on raahattu poroa ja sen ruho on viety Jon Åppasin pihaan. Rebecka alkaa tutkia tapausta, vaikka esimiehen mukaan kyseessä on arkaluontoinen asia.
  • Jaksot 3-4, Perustukset: Purku-urakan yhteydessä löytyy 16 vuotta sitten kadonneen Linnin ruumis.
  • Jaksot 5-6, Valhe: Nuori kuolee yliannostukseen ja poliisi yrittää pysäyttää huumeiden leviämisen. 
  • Jaksot 7-8, Varoituskolmio: Nainen ja pikkulapsi kuolevat autossa lumimyrsky-yönä iskuun ja kylmyyteen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa