Syke: Särkynyt sydän elokuvateattereissa 25.12.

Ajankohtaista Elokuvat

Syke: Särkynyt sydän -draamaelokuva saa ensi-iltansa kautta maan joulupäivänä 25.12. Elokuvaa tähdittää Syke-sarjasta tuttu rakastettu yleiskirurgi Holopainen, jota näyttelee Jarkko Niemi. 

Elokuvan päähahmona nähdään traumapolin rakastettu ja omalaatuinen kirurgi Petteri Holopainen (Jarkko Niemi). Holopainen joutuu elämän suurten kysymysten äärelle, kun sairaalaan kiidätetään potilas, joka mullistaa hänen maailmansa perinpohjaisesti.

Jarkko Niemen näyttelemä Holopainen on yksi kaikkien aikojen rakastetuimpia Syke-hahmoja, ja hänen paluutaan on toivottu jo pitkään. Sarjassa Holopaisen hahmo on nähty viimeksi viidennellä tuotantokaudella.

Elokuva on itsenäinen kokonaisuus ja tarjoaa viihdyttävän katseluelämyksen myös heille, jotka eivät ole Syke-sarjaa seuranneet.

Syke: Särkynyt sydän -elokuvan tuottaa Syke-sarjankin tuottava Yellow Film & TV. Elokuvan on ohjannut Taavi Vartia ja käsikirjoittanut Petja Peltomaa. Elokuvan pääroolia näyttelee Jarkko Niemi. Muissa rooleissa nähdään Lotta Kaihua ja Niina Koponen sekä useita Sykkeen rakastettuja kasvoja, muun muassa Lena Meriläinen, Leena Pöysti, Matti RistinenAntti Luusuaniemi, Jaana Pesonen, Valtteri Lehtinen ja Senna Vodzogbe.

Ensimmäinen Syke-elokuva Hätätila julkaistiin koronapandemian keskellä vuonna 2021. Elokuva keräsi lähes 130 000 katsojaa, ja se palkittiin yleisön suosikkielokuvana Jussi-gaalassa keväällä 2022.
 
Syke: Särkynyt sydän -elokuva saa ensi-iltansa 25.12.2023

VIDEO: Tältä näyttää Syke: Särkynyt sydän -draamaelokuva – katso traileri!


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mikä on internetin nopeustesti?

Internetin nopeustesti on välttämätön työkalu verkkosivuston omistajille ja käyttäjille. Se mittaa internet-yhteyden nopeuden, joka vaikuttaa suoraan sivuston latausaikaan. Nopeustesti mittaa internet-yhteytesi lataus- ja lähetysnopeudet. Se antaa selkeän kuvan siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu eri käyttäjille eri puolilla maailmaa. Nopeampi latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa myönteisesti hakukoneiden sijoitukseen. Suosittuja sivustoja, jossa nopeutta voi testata on mm speedtest tai DNA nopeustesti.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa