anatomy of scandal minisarja arvostelu

Arvostelussa Netflix: Anatomy of Scandal

Ajankohtaista Arvostelu Netflix

Anatomy of Scandal on NetFlixin minisarja, joka koostuu kuudesta osasta ja kertoo tarinan yhdestä oikeudenkäynnistä. Sarja perustuu Sarah Vaughanin bestselleriin ”Anatomy of Scandal”. Sarjan pääosissa nähdään Sienna Miller, Michelle Dockery, Rubert Friend, Naomi Scott sekä Josette Simon.

Netflix-sarja kertoo 12 vuotta naimisissa olleesta parista, Sophie Whitehousesta (Sienna Miller) ja brittihallinnon ministeri James Whitehousesta (Rupert Friend). Vaurauteen syntynyt ja huippuyliopistossa tavannut kaksikko näyttää unelmaparilta, ja vaimo uskoo kuvaan itsekin, kunnes puoliso tunnustaa olleensa uskoton. Sarjan perusteella voi miettiä, millainen Oxford oikeasti oli 90-luvulla…

Englannin hallituksen ministeriä syytetään raiskauksesta, ja raiskattuna osapuolena on hänen työntekijänsä ja entinen rakastajatar, jonka kanssa hänellä on ollutt puolen vuoden seksisuhde. Englantilaiseen tyyliin ministeri on naimisissa, ja hänellä on vaimo ja kaksi lasta kotona odottamassa. Miten petetty vaimo suhtautuu mieheensä kohdistettuihin syytteisiin, ja onko vaimo läsnä oikeudenkäynnissä.

Kuusi osainen minisarja kertoo ministerin historiasta välähdyksiä ja antaa katsojan ajatella, että tässä saattaa olla enemmänkin, kuin mitä päältä näyttäisi. Sarja etenee englantilaiseen, rauhalliseen tyyliinsä, ja tavallaan tulee myös pääsemään maaliinsa, muutamalla yllätyksellä varustettuna.

Onko Anatomy of Scandal katseltava sarja

Anatomy of Scandal on draaman ystäville hyvä ja helppo sarja seurata. Sen näyttelijät tekevät juuri sen mitä pitääkin, ja sarja etenee tasaisesti eteenpäin tuoden joka jaksolla jotain uutta tai tarinaa täydentävää. Sarja kertoo myös mahdollisuuden, mitä tapahtuu jos lapselle pienestä pitäen opetetaan, että olet hyvä, täydellinen, ja voitat aina kaiken – eikä tottakaan tarvitse aina puhua, tai voi valikoida, mitkä osat tarinasta kertoo.

Se, onko ministeri syyllinen raiskaukseen tai ei, selviää oikeudessa- mutta selviääkö ministeri omasta elämästään? Tämä sarja ei toisaalla tuo mitään uutta, eikä siinä ole sen kummallisempia tai syvällisempiä kannanottoja – mutta viihteenä toimii omalla genrenään hyvinkin.

Suosittelemme tätä minisarjaa oikeusdraaman ja englantilaisen poliisidraaman ystäville.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa