The Northman saatavilla yksinoikeudella SkyShowtimessa 14. joulukuuta alkaen

Ajankohtaista SkyShowTime

Northman on mukaansatempaava, eeppinen kostotrilleri, jollaista ei ole aiemmin nähty. Elokuvaa tähdittävät Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Willem Dafoe ja Björk.

Visionäärinä tunnetun, laajalti kiitosta saaneen Robert Eggersin (The Witch, The Lighthouse) ohjaama The Northman on eeppinen, toiminnantäyteinen tarina nuoren viikinkiprinssin pyrkimyksistä kostaa isänsä murha. Kostotrilleri on saatavilla SkyShowtime -suoratoistopalvelussa 14. joulukuuta alkaen. SkyShowtime on ainoa suoratoistopalvelu, jossa The Northman on katsottavissa kuukausitilauksen hinnalla.

Nuori Prinssi Amleth on vasta varttumassa mieheksi, kun hänen setänsä murhaa prinssin isän ja sieppaa hänen äitinsä. Purjehtiessaan pakoon kuningaskunnastaan nuori prinssi vannoo kostoa. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin Amleth on raivopäinen viikinki, joka on ryöstöretkillä slaavikylissä. Täällä selvänäkijä muistuttaa häntä lupauksestaan: kostaa isänsä puolesta, pelastaa äitinsä ja tappaa hänen setänsä. Amleth matkustaa orjalaivalla Islantiin ja soluttautuu setänsä maatilalle orjuutetun slaavilaisen naisen Olgan avulla – ja alkaa toteuttamaan lupaustaan.

The Northmania tähdittävät Emmy-voittaja Alexander Skarsgård (Big Little Lies), Oscar- ja Emmy-voittaja Nicole Kidman (Big Little Lies), Golden Globe -voittaja Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit), ylistystä saaneet näyttelijälegendat Willem Dafoe (The Lighthouse) ja Ethan Hawke (Boyhood), sekä rakastetut tanskalaisnäyttelijät Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) ja Claes Bang (The Square).

Lisätietoja:  

Verkkosivut: www.skyshowtime.com   

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa