TV5:n ja discovery+-palvelun lokakuussa äärimmäisiä haasteita, rohkeaa deittailua ja Halloween-tunnelmaa

Ajankohtaista Discovery + Sarjat

Suomen rankin seikkailureality Ultimate Escape ja rajoja rikkova deittisarja Naked Attraction saavat jatkoa lokakuussa.

TV5:n ja discovery+-palvelun lokakuu käynnistyy kovaa ja korkealta, kun Jukka Hildénin luotsaama tosielämän pakopeli Ultimate Escape Suomi tekee paluun uuden 2. kauden voimin. Rajoja rikkoo myös kohuttu deittireality Naked Attraction Suomi, jossa rohkeat osallistujat riisuutuvat ensitreffeillä Marja Kihlströmin johdolla.

Rakkauden kiemuroita setvitään myös kansainvälisiä suhteita seuraavien Rakkautta yli rajojen Norja sekä 90 päivää morsiamena -realityjen uusilla kausilla. Erikoisiin lääketieteellisiin ongelmiin pureutuvat kestosuosikki Tohtori Paise sekä uutuussarja Dr. Down Below, josta nähdään alkuun esittelyjakso.

Lokakuu tuo discovery+:aan viihteen ohella astetta hyytävämpää tunnelmaa, kun palveluun lisätään pitkin kuukautta useita Halloween-teemaisia sarjoja. Ensi-iltansa saavat muun muassa kaksi Jack Osbournen luotsaamaa, paranormaaleja ilmiöitä tutkivaa jännityssarjaa.

Urheilurintamalla viihdytään snookerin, tenniksen ja maastopyöräilyn parissa. Alla koottuna lokakuun ohjelmiston kohokohdat

KOTIMAISET TUOTANNOT

Ultimate Escape Suomi

ultimate suomi 2023
Ultimate EscapeSuomi 2023

UUSI KAUSI Todellinen selviytymisen pakopeli saa jatkoa! Ultimate Escape pistää osallistujat äärimmäiseen testiin, jossa mitataan niin henkisiä kuin fyysisiä rajoja. Jokaisessa jaksossa yksi vieraileva tähti laittaa hermonsa ja päättelykykynsä koetukselle, kun hänet suljetaan salaiseen paikkaan kuljetettuun konttiin. Sarjan päähenkilö, laskuvarjojääkärin koulutuksen saanut Jukka Hildén, ei tiedä omaa tai vierailevan tähden sijaintia. Tehtävä onnistuu, jos Jukka ehtii perille tähden kontista käsin antamien ohjeiden avulla ennen määräajan umpeutumista. Sarjassa ovat mukana Viivi Pumpanen, Roope Salminen, Jone Nikula, Pete Parkkonen, Mikko Penttilä, Martina Aitolehti, Anne Kukkohovi ja Lauri Huttunen.2. kausi TV5 ja discovery+ 4.10. alkaen

Naked Attraction Suomi

UUSI KAUSI On jälleen aika riisua vaatteet ensitreffeillä, kun Nakkesuomi tekee syksyn tullen odotetun paluun. Uudet rohkeat ja ennakkoluulottomat osallistujat etsivät rakkautta käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan ilman vaatteita, ja vasta sitten mennään pukeutuneina ensitreffeille. Vetovoiman käsite näyttäytyy uudessa valossa, kun kumppanin valintakriteerinä toimii ainoastaan toisen keho. Ohjelmaa luotsaa erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, joka sanoittaa kohtaamisia lämminhenkisellä ja tilannetajuisella asiantuntemuksella.3. kausi TV5 ja discovery+ 31.10. alkaen

POHJOISMAISTA VIIHDETTÄ

Rakkautta yli rajojen Norja

UUSI KAUSI Norjan katsojahitti jatkuu uuden 4. kauden voimin. Sarjassa rakkaus ylittää kulttuurin, kielen ja kansallisuuden rajat, kun tavalliset norjalaiset rakentavat suhdetta ulkomaisten kumppanien kanssa. Uusi kausi vie rakastuneita ympäri maapalloa aina USA:sta Gambiaan ja Filippiineille asti. Ennakkoluulot ja kulttuurierot värittävät näiden kansainvälisten parien yhteiseloa, ja painetta tulee myös ulkopuolelta. (Grenseløst forelsket) 4. kausi discovery+ 3.10. alkaen.

Bianca

UUSI KAUSI Ruotsalainen vaikuttaja ja yrittäjä Bianca Ingrosso kutsuu jälleen paikallisia sekä kansainvälisiä tähtiä sensaatiomaisen keskusteluohjelmansa vieraiksi. Valtavan suosion saavuttanut ohjelma on tyyliltään ennalta-arvaamaton, hauska ja rehellinen. Haastattelut tarjoavat suoraa ja konstailematonta puhetta ilman filttereitä. 3. kausi discovery+ 3.10. alkaen.

Mutaiset ruohokentät

DOKUMENTTISARJA Jalkapallo on maailman suurin urheilulaji. Mutta onko nykyaikainen jalkapallo menettänyt viehätystään? Uudessa ruotsalaisessa dokumentissa huomio siirtyy suurilta areenoilta Euroopan pienille jalkapallokentille. Dokumenttisarja pureutuu aiheeseen esittelemällä intohimoisia harrastajia, jotka rakastavat lajia sydämensä pohjasta. (Leriga rötter)discovery+ 20.10. alkaen

VAIN SUORATOISTOSSA

90 päivää morsiamena

UUSI KAUSI Megasuositun 90 päivää morsiamena -sarjaperheen alkuperäinen versio tekee pitkästä aikaa paluun uuden 10. kauden voimin! Sarjan pariskunnilla on 90 päivää aikaa tapailla, minkä päätteeksi heidän on joko mentävä naimisiin, tai suhteen ulkomaalainen osapuoli joutuu poistumaan maasta. Uutta kautta tähdittää kuusi uutta paria: Mark ja Sophie, Manuel ja Ashley, Nick ja Devin, Justin ja Nikki, Anali ja Clayton sekä Citra ja Sam. Lisäksi mukaan liittyy suosittu pari, Gino ja Jasmine, joka nähtiin aiemmin spin off -tuotanto 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen 6. kaudella. (90 Day Fiancé)10. kausi discovery+ 15.10. alkaen.

Gold Rush

UUSI KAUSI Veteraani-kullankaivajat ovat hittirealityn uudella 14. kaudella käännekohdassa. 28-vuotias Parker Schnabel on työskennellyt Klondikessa jo 10 vuoden ajan. Nyt hänen on päätettävä pelatako varman päälle ja pienentää toimintaa, vai ottaako valtava riski ja vallata uusi, historiallisesti runsaasti kultaa kätkevä alue. ”Klondiken kuningas”, 66-vuotias Tony Beets puolestaan yrittää ylittää kaikken aikojen parhaan 150 kilon kultasaaliin, ja Rich Ness tekee tahollaan paluun kaivauksille lähes kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen. 14. kausi discovery+ 17.10. alkaen.

The Matthew Shepard Story An American Hate Crime

Ohjelma on kunnianosoitus Matthew Shepardin elämälle ja perinnölle. Homoseksuaali opiskelija menehtyi 25 vuotta sitten USA:n Wyomingissa julman kidutuksen ja pahoinpitelyn uhrina. Nuoren miehen järkyttävä kohtalo laukaisi laajan keskustelun vihapuheesta sekä vähemmistöjen kohtaamasta syrjinnästä ja väkivallasta. Ohjelma käy läpi tapausta Matthewn ystävien, paikallisten toimittajien ja yhteisön jäsenten kautta, ja mukana ovat myös tunnetut kasvot Adam Lambert, Rosie O’Donell ja Andrew Ranells. Taistelu vihaa vastaan jatkuu yhä.discovery+ katsottavissa 9.10. alkaen.

REALITYN SUOSIKIT

Tohtori Paise

UUSI KAUSI TLC:n suosikkiesiintyjä Sandre Lee eli Tohtori Paise auttaa jälleen epätoivon partaalle vaipuneita potilaitaan. Tunnettu ihotauti- ja kauneuskirurgi ei säikähdä hätkähdyttävimpiäkään ihosairauksia, vaan tarttuu toimeen epäröimättä. 5. kauden esittämättömissä jaksoissa nähdään jälleen mitä erikoisimpia ongelmia sekä lopulta onnellisia potilaita, jotka kokevat saavansa elämänsä takaisin. (Dr. Pimple Popper)5. kausi TLC ja discovery+ 16.10. alkaen.

Dr. Down Below

ESITTELYJAKSO Suositut lääkärisarjat saavat uuden tulokkaan, josta nähdään nyt esittelyjakso, ja koko tuotanto myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Dr. Down Below -realitya tähdittää urologi Fenwa Milhouse. Kokenut ja lämminhenkinen tohtori tarjoaa helpotusta ja toivoa potilaille, jotka kamppailevat kivuliaiden tai kiusallisten sukupuolielinten oireiden ja sairauksien kanssa. Sarjassa pureudutaan avoimesti erilaisiin ongelmiin ja ennen kaikkea ratkaisuihin. TLC ja discovery+ 9.10.

Wheeler Dealers

UUSI KAUSI Legendaarinen brittiläinen autosarja viettää komeaa 20-vuotisjuhlavuottaan! Tämän kunniaksi luvassa ovat 18. kauden vielä esittämättömät jaksot. Fanien rakastamassa tuotannossa autokauppias Mike Brewer ostaa ja entisöi klassikkoautoja yhdessä mekaanikko Marc ”Elvis” Priestleyn kanssa. Kaksikon tavoite on tuunata menopelit uuteen loistoon ja sen jälkeen myydä eteenpäin voitolla.18. kausi discovery+ 23.10. alkaen

Saving the Gorillas:
Ellen’s Next Adventure

ERIKOISOHJELMA Ex-näyttelijä Portia de Rossi haluaa keksiä yllätyksellisen syntymäpäivälahjan vaimolleen, koomikko-tv-juontaja Ellen DeGeneresille. Pian tekeillä on uskomaton suunnitelma, joka huipentuu naurun, kyynelten ja ainutlaatuisten kokemusten sävyttämään seikkailuun Afrikassa. Ellen pääsee toteuttamaan asioita, jotka muuttavat satojen ihmisten elämää ja antavat vuorigorilloille suuremman toivon selviytymisestä kuin koskaan aiemmin.discovery+ katsottavissa 1.10. alkaen.

KARMIVAA HALLOWEENIA!

Ghostober

Discovery+ täyttyy lähestyvän Halloweenin johdosta runsaalla valikoimalla teemaan sopivaa sisältöä. Lokakuun aikana palveluun lisätään seuraavat sarjat:

Jack Osbourne’s Night of Terror 1. kausi 1.10.
Kummitusjahti (Spökjakt) 5. kausi 1.10.
Evil Lives Here: The Killer Speaks 1. kausi 1.10.
Ghost Adventures: Devil Island 1. kausi 1.10.
Ghost Town Terror 1. kausi 8.10.Expedition X 4. kausi 1.10.
Ghosts Of Morgan City 1. kausi 7.10.
Help! My House Is Haunted 1. kausi 7.10.
The Haunted Museum 1. kausi 26.10.
Jack Osbourne’s Tasmanian Terror 1. kausi 27.10.

ENSI-ILTAELOKUVAT

Tenet

SUOMEN TV-ENSI-ILTA John David Washington esittää päähenkilöä näyttävässä scifi-toimitaspektaakkelissa. Agentti Protagonist ajautuu taistelemaan koko maailman selviytymisen puolesta aseenaan vain yksi sana: Tenet. Hän matkaa läpi kansainvälisen vakoilun hämärän maailman suorittaessaan tehtävää, josta paljastuu jotain uskomatonta, yli reaaliajan ulottuvaa. Ohjaus: Christopher Nolan. Pääosissa: John David Washington, Robert Pattison, Elizabeth Debicki.TV5 14.10. klo 21

Vita & Virginia

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Eletään 1920-lukua Lontoossa. Kirjailija Vita Sackville-West on diplomaatin vaimo, joka ei anna sosiaalisen asemansa ja avioliittonsa rajoittaa elämäänsä. Kun Vita kohtaa vuonna 1922 kirjallisen ikonin, loistavan mutta henkisesti hauraan Virginia Woolfin, hän ihastuu heti. Pian kaksikko ajautuu intohimoisen romanssin pyörteisiin, mikä muuttaa molemmat ja vaikuttaa Woolfin kirjoittamiseen syvällisesti. Ohjaus: Chanya Button. Pääosissa: Gemma Artenton, Elizabeth Debicki, Isabella Rosselini, Rupert Penry-Jones, Peter Ferdinando.TV5 8.10. klo 21

Luce

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Lukiolainen Luce on ihannoitu, menestyvä urheilijanuorukainen, joka adoptoitiin nuorena USA:han sodan runtelemasta Eritreasta. Lucen asema muuttuu kertaheitolla, kun hänen opettajansa löytää nuoren miehen lokerosta jotain hälyttävää. Tästä käynnistyy hengästyttävä psykologinen trilleri, jossa vastakkain ovat Lucen mahdollinen syyllisyys, vai sittenkin opettajan kylvämä vaarallinen stereotypia. Ohjaus: Julius Onah. Pääosissa: Naomi Watts, Octavia Spencer, Kelvin Harrison Jr., Tim Roth.TV5 21.10. klo 21

Urheilu

Snooker

Lokakuussa pelataan peräti kolme snookerin ranking-turnausta. English Open, Wuhan Open ja Northern Ireland Open ovat kaikki kisoja, joissa nähdään lajin parhaita pelaajia.English Open 2.-8.10., discovery+ ja Eurosport-kanavat, ratkaisut myös Kutonen
Wuhan Open 9.-15.10. discovery+ ja Eurosport-kanavat
Northern Ireland Open 22.-29.10. discovery+ ja Eurosport-kanavat, ratkaisut myös Kutonen

Tennis: ATP Masters Shanghai

Huipputennis on palannut tänä syksynä Kiinaan usean vuoden tauon jälkeen. Kauden toiseksi viimeinen ATP1000-turnaus pelataan Shanghaissa, ja mukana on kova kattaus huippupelaajia Carlos Alcarazin johdolla. Suomalaisista mukana ovat sekä Emil Ruusuvuori että Harri Heliövaara.discovery+ ja Eurosport-kanavat 4.-15.10

Maastopyöräily: maailmancupin finaalit

Maastopyöräilyn maailmancup huipentuu lokakuun alussa Kanadassa. Mont-Sainte-Annessa ratkaistaan kauden parhaat muun muassa alamäkiajossa ja olympiamatkan maastopyöräilyssä.discovery+ ja Eurosport-kanavat 6.-8.10.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa