Uudet DreamWorks Animationin tv-sarjat yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayhin

Ajankohtaista ElisaViihde Viaplay

Viaplay ja NBCUniversal Global Distribution ovat solmineet monivuotisen sisältökumppanuuden, joka tekee Elisa Viihde Viaplaysta DreamWorks Animation -sarjojen eksklusiivisen suoratoistokodin Suomessa. Keväästä 2022 alkaen Elisa Viihde Viaplay tarjoaa nuoremmille katsojille uudet NBCU:n lapsiystävälliset ohjelmat, mukaan lukien yli 400 jaksoa DreamWorks tv-ohjelmia ja odotettuja uusia sarjoja, jotka perustuvat DreamWorks Animationin tunnetuimpiin franchising-sisältöihin.

Vain Elisa Viihde Viaplayssa näkyviä sisältöjä tulevat olemaan mm. animaatiosarjat “Madagascar: A Little Wild”; “Abominable & The Invisible City” (“Jeti”); “The Croods: Family Tree”; Näin koulutat lohikäärmeesi elokuviin perustuvat “Dragons: The Nine Realms” ja “Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky”; sekä “TrollsTopia.” Lisäksi Elisa Viihde Viaplaysta löytyvät alkuperäiset DreamWorks Animation -elokuvat, joihin nämä sarjat perustuvat, sekä klassikot kuten ”Shrek” ja ”Kung Fu Panda”.

Kaikki DreamWorks Animation -sisältö näytetään Elisa Viihde Viaplayssa suomeksi puhuttuna tai suomenkielisellä tekstityksellä.

Kauppaan sisältyy myös Universal International Studiosin uusi komediadraama ”Dodger”, jonka on luonut Emmy-palkinnon® voittaja ja BAFTA-ehdokas Rhys Thomas. Perheseikkailusarjan pääosissa ovat Christopher Eccleston, David Threlfall, Billy Jenkins ja Saira Choudhry. Muut animoidut sisällöt, käsikirjoittamaton lasten sisältö ja Peacockin lastenohjelmat, mukaan lukien musiikkikomedia ”Take Note”, ovat myös osa uutta sopimusta.

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer: “Haluamme Viaplayn tarjoavan jokaiselle jotakin kaikilla markkinoillamme. DreamWorks Animation -franchising-sarjan hahmot, kuten ”Madagaskar” ja ”Näin koulutat lohikäärmeesi”, ovat nuorempien katsojien suosikkeja ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä siitä, että meistä tulee näiden välittömästi tunnistettavien hahmojen uusi koti – sekä Pohjoismaissa että uusimmilla markkinoillamme Puolassa ja Alankomaissa.”

Belinda Menendez, President and Chief Revenue Officer, NBCUniversal Global Distribution: ”Olemme iloisia voidessamme laajentaa pitkäaikaista suhdettamme Viaplayhin tämän uuden sopimuksen kautta. Olemme erittäin ylpeitä laajasta valikoimastamme kiinnostavia, lapsiystävällisiä tarinoita DreamWorks Animationilta, Universal International Studiosilta, Peacockilta sekä muilta. Emme malta odottaa, että Viaplayn katsojat pääsevät katsomaan näitä rakastettuja ohjelmia, joista koko perhe voi nauttia yhdessä.”

Lohkoketjut ja kryptot sekä NFTt

Samalla kun kenties olet kiinnostunut näistä tulevista animaatioista, niin entä NFT:t? Jotkut ovat jo tehneet sijoituspäätöksiä erilaisista graafisista omistuksista digitaalisesti, mutta oletko itse seurannut missä niistä on kyse? Meillä on www.kryptoraha.info sivustolla tarjolla jopa suomalainen testi kryptovaluutoista, jonka ovat tehneet meille Hämeenlinnan HAMK:n opiskelijat.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa