Uudet pelikuulokkeet – uusi peli vai uusi näppäimistö?

Ajankohtaista Luettavaa Sekalaista

Allyouplay on digitaalinen jakelusivusto joka on saanut alkunsa Amsterdamissa, Alankomaissa. Allyouplay toimii suoraan virallisten jakelijoiden kanssa ja myy peliavaimia API:n kautta, joten avaimet tulevat suoraan julkaisijoilta.

Allyouplay tuottaa kaikki peliavaimet turvallisesti, kaikki avaimet ovat 100% aitoja, turvallisia parhaan pelikokemuksesi takaamiseksi. Allyouplay pyrkii myös antamaan parhaat hinnat pelaajille alueesta riippumatta suurilla alennuksilla- nyt saatavilla myös suomalaisille pelaajille!!!

Tätä kirjoitettaessa uutuuksina olivat saatavilla mm. seuraavia pelejä:

Ja heinäkuun tarjouksissa mm.

Pelaaminen on lisääntynyt kaikissa ikäryhmissä – myös aikuisten parissa

Enää ei ole millääntavalla erikoista, että aikuisetkin pelaavat erilaisia tietokonepelejä, sekä mobiilipelejä. Itseasiassa pelaamista on tullut varsin suosittu ajanviete kaikissa aikuisissakin ikäryhmissä. Tämä tarkoittaa myös itse pelaamisen lisääntymisen ohella myös sitä, että ammattipelaamien Eurheilun parissa on vähitellen kasvamassa sekin kattamaan entistä aikuisempaa seuraajakuntaa, sekä pelaajakuntaa. Siinä missä vielä muutama vuosi sitten Eurheilu oli vain nuorten aikuisten harrastustoimintaan, alkaa parin miljardin euron liiketoiminta maailmanlaajuisesti herättelemään yhä useamman yritysmaailmankin kontaktin mielenkiinnon. Esimerkiksi tänä vuonna pelatuissa kansainvälisissä ammattilaisturnauksissa on parhaillaan ollut parissakin yli 20 miljoonaan yhtäaikaista fania seuraamassa pelejä suoratoiston välityksellä!

Pelaaminen on lisääntynyt myös sen vuoksi, että jokaisella aikuisella on mobiililaite mukanaan ja sitä kautta pelit ovat entistä helpommin saatavilla ja pelattavissa. Muutos on tuonut muutoksen myös pelaamisiin liittyviin asenteihin, jotka ennen olivat pitkälti pelaamisen vastaisia, mutta näin 2020-luvulla kaikenikäisten aikuistenkin on täysin hyväksyttyä pelata erilaisia pelejä – työmatkoilla, vapaa-aikana. Varsinkin kun taloudellinen vakaus on levinnyt laajemmalle, vapaa-aikaa on enemmän ja pelejä on todella paljon enemmän tarjolla kuin ennen. Nykyään myös tyttöjen ja naisten pelaaminen on selvässä kasvussa, ja ammattilaisturnauksissakin nähdään myös naispelaajia rökittämässä miesammattilaisia…..

Pelilaitteet ja pelikoneet

Pelaamiseen tarvitaan myös laitteet, ja ne aivan ammattitasolle saat tilattua suorana kotin Logitechin omalta kotisivulta. Sieltä löydät niin pelihiiret kuin pelinäppäimistöt – esimerkiksi ylläoleva näppäimistö on eritoten League of Legends peliin tarkoitettu pelinäppäimistö niille pelaajille, jotka oikeasti haluavat pärjätä pelaamassaan pelissä.

Pelaamiseen tarvitaan myös kuulokkeet, ja mikä siinä parempi kuin Astron laatukuulokkeet nimenomaan pelaamiseeen

ASTRO-kuulokkeet on viritetty erityisesti pelaamista varten. Teemme tiivistä yhteistyötä kehittäjien, ammattipelaajien ja striimaajien kanssa tarjotaksemme dialogia, musiikkia ja pelin sisäisiä ääniä sellaisina kuin ne oli tarkoitettu kuultaviksi. ASTRO Audio V2 tarjoaa neutraalin, tasaisen ja laajennetun taajuusspektrin yksityiskohtaiseen, todenmukaiseen kuvantamiseen. Tämä tarkoittaa väsymättömiä huippuja, selkeitä keskiosia ja tiukkaa särötöntä bassoa tasapainoisen resoluution saavuttamiseksi.

Jos et löytänyt halumaasi pelin koodia ylläolevalta sivustolta, tässä toinen pelien verkkokauppa edullisin hinnoin:

Jos et tällä kertaa tarvitse kuulokkeita, näppäimistö tai uutta peliä – käy tsekkaamassa sivustomme joku päivä uudelleen. Me pidämme sivustoa yllä näiden tässäkin artikkelissa olleiden mainoslinkkien avulla, eli jos tilaat tämän sivun kautta vaikka itsellesi todella hyvän ja samalla EDULLISEN ammattitason näppäimistön, mekin saamme siitä pienen palkkion – nämä pienet palkkiot auttavat meitä etsimään uusia tarjouksia teille tarjottavaksi.

Lets Play!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa