Uusin Scream-kauhuelokuva yksinoikeudella Paramount+-palveluun ensi viikolla

Ajankohtaista Paramount

Legendaarisen Scream-kauhuelokuvasarjan järjestyksessään viides osa saa ensi-iltansa Paramount+-suoratoistopalvelussa tiistaina 19. huhtikuuta.

Elokuvateattereihin helmikuussa ilmestynyt ja siellä erinomaisesti menestynyt Scream saapuu suoratoistolevitykseen tiistaina 19. huhtikuuta. Elokuva on nähtävissä yksinoikeudella Paramount+-palvelussa. 

Monet elokuvasarjan ikoniset hahmot tekevät paluun, kun 25 vuotta vanhat tapahtumat palaavat vainoamaan Woodsboron pikkukaupunkia. Uusi tappaja on sonnustautunut tuttuun naamioon ja alkanut jahdata teini-ikäisten joukkoa tavoitteenaan herättää kaupungin kuolettavan historian salaisuudet henkiin. 

Elokuvassa nähdään vanhoihin rooleihinsa palaavat Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) ja David Arquette (Dewey Riley). He saavat rinnalleen Melissa Barreran, Kyle Gallnerin, Mason Goodingin, Mikey Madisonin, Dylan Minnetten, Jenna Ortegan, Jack Quaidin, Marley Sheltonin, Jasmin Savoy Brownin ja Sonia Ammarin.

Kriitikot ylistäneet kauhusarjan paluuta

Alkuperäinen, vuonna 1996 julkaistu Scream on edesmenneen Wes Cravenin ohjaama kulttielokuva ja yksi slasher-kauhun tunnetuimmista teoksista. Elokuvasarjan viides osa on ollut maailmalla yksi vuoden tuottoisimmista elokuvista, ja sitä on kehuttu niin Cravenin perinnön kunnioittamisesta kuin Scream-elokuville tyypillisistä kauhugenreviittauksista. 

Elokuvan ovat ohjanneet Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett sekä käsikirjoittaneet James Vanderbilt ja Guy Busick. Sarjassa on julkaistu aiemmin osat Scream (1996), Scream 2 (1997), Scream 3 (2000) ja Scream 4 (2011). Elokuvat ovat tuottaneet yhteensä yli 700 miljoonaa dollaria.

Paramount+ 

Paramount+ on Paramountin maailmanlaajuinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ensiluokkaista viihdettä kaikenikäisille. Paramount+ tarjoaa laajan kokoelman alkuperäissarjoja, hittisisältöjä ja suosittuja elokuvia kaikista genreistä useilta maailmankuuluilta viihdebrändeiltä kuten Showtime, Paramount Pictures, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ja Smithsonian Channel, unohtamatta paikallisia sisältöjä ja tuotantoja. Palvelu on tällä hetkellä käytössä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Pohjoismaissa ja Australiassa, ja se tulee olemaan käytössä 48 markkinalla vuoden 2022 loppuun mennessä.


Muuta luettavaa muualta

Mitkä olivat DNA:n myydyimmät puhelimet tammikuussa 2022?

Älypuhelin löytyy melkein jokaiselta suomalaiselta aina lapsesta vanhempaan ikäryhmään asti. Markkinoilta löytyy monen valmistajan eri mallisia älypuhelimia. Näihin eri malleihin voit tutustua vaikka dna puhelimet aiheiseen uutiseen.

Digipostipalvelu Kivra

Ruotsin valloittanut digipostipalvelu Kivra kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Jotta palvelu olisi mahdollisimman laajasti suomalaisten saatavilla, Kivra-sovellus on nyt ladattavissa myös Huawein AppGallery-sovelluskaupassa.

LG:n WashTower-pesutorni tulossa Suomeen

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa