Autourheilun tähdet kohtaavat C Morella: Race of Champions 5.–6.2.

Ajankohtaista Cmore

Perinteisessä Mestareiden kisassa autourheilun isoimmat nimet ottavat mittaa toisistaan näyttävässä kaksipäiväisessä tapahtumassa. Suomea edustavat formulatähdet Valtteri Bottas ja Mika Häkkinen. C More lähettää Ruotsin lumisissa maisemissa ajettavan kilpailun tapahtumat suorana ja suomeksi selostettuna.

Race of Champions, eli Mestareiden kisa, kerää yhteen maailman nimekkäimpiä kuljettajia rata- ja ralliautoilun parista. Kisan ensimmäisenä päivänä ajetaan maailman nopeimman maan tittelistä joukkuekisassa. Toisen päivän päätteeksi kruunataan varsinainen ”mestareiden mestari”, henkilökohtaisen kisan voittaja. Perinteikäs Race of Champions järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Ruotsissa talviolosuhteissa, mikä pistää konkarikuljettajien taidot todelliseen testiin. 

”Race of Champions on kiehtova ja poikkeuksellinen kisa. Eri lajien huippukuljettajat ajavat toisiaan vastaan identtisillä autoilla – tällä kertaa jäälle ja lumelle rakennetulla radalla. Kisassa ajetaan myös järven jäällä. Se on varmasti monelle kokeneellekin rata-autokuljettajalle poikkeuksellista. Luvassa on taatusti näyttävää menoa läpi viikonlopun”, kertoo C Moren asiantuntija Toomas Heikkinen.

Mukana on pitkä lista autourheilun seuraajille tuttuja nimiä, jotka ovat kahmineet muun muassa F1:n, WRC:n ja rallicrossin palkintosijoja. Suomalaiskuljettajien Valtteri Bottaksen ja Mika Häkkisen lisäksi mukaan ovat ilmoittautuneet esimerkiksi juuri Monte Carlon MM-rallin ällistyttävään voittoon ajanut rallilegenda Sebastian Loeb sekä nelinkertainen F1-maailmanmestari Sebastian Vettel.

roc-sweden_action_rx2e-testing_riv00045-1_top-shot.jpg

”Tänä vuonna ajetaan kahdella sähkömoottoriautolla ja kolmella polttomoottoriautolla. Kolme autoista on myös rallicross-autoja, mikä antaa pienen edun tämän lajin kuljettajille. Suomesta kisaan osallistuu kaksi legendaa ja uskon, että olosuhteet sopivat näille lumeen tottuneille veijareille hyvin. Bottas ja Häkkinen ovat taatusti mukana mestaruustaistoissa yhdessä olosuhteet tuntevien pohjoismaalaisten kanssa”, pohtii Heikkinen kilpailun kynnyksellä.

C More lähettää sekä lauantaina että sunnuntaina suoran kolmetuntisen lähetyksen kello 13 alkaen. Selostuksesta vastaa Juho Kokko ja asiantuntijana tapahtumia purkaa rallicrossin konkari Toomas Heikkinen. 

Talviolosuhteissa ajetaan lisää heti kuun lopulla, jolloin C Moressa on vuorossa Ruotsin MM-ralli. C More lähettää 24.-27. helmikuuta ajettavan rallin kaikki erikoiskokeet suorana sekä suomeksi selostettuna.

Kryptot ja lohkoketjut

Oletko muuten kiinnostunut lukemaan uutisia kryptojen, NFT:eiden ja lohkoketjujen maailmasta, piipahda www.kryptopankki.com sivustolle, sinne ilmestyy vähintään viikoittain uutisia ja mielenkiintoisia tarinoita tästä uudesta tekniikasta ja sen maailmasta.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Junat Kartalla
Asuntomarkkinat
Kiinteistöhuolto
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Kasinot suomi
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa