Barbenheimer

Barbenheimer rikkoi ennätyksiä leffateattereissa

Ajankohtaista Elokuvat

Heinäkuusta 2023 on muodostunut vuoden kuumiin leffakuukausi. Sosiaalisessa mediassa ympäri maailmaa kuhistaan nyt Barbenheimerista eli perjantain 21.7. kahdesta suuresta ja sävyltään hyvin erilaisesta ensi-iltaleffasta – Greta Gerwigin kuumeisesti odotetusta Barbiesta ja Christopher Nolanin paluusta valkokankaalle elokuvalla Oppenheimer.

Finnkinolla Barbenheimer-ilmiö nosti viime viikonlopun vilkkaimmaksi leffaviikonlopuksi sitten tammikuun 2020. Tällä vuosikymmenellä yksittäisistä elokuvista vain 007 No Time to Die on kerännyt ensi-iltaviikonloppuavauksessaan enemmän katsojia kuin Barbie tai Oppenheimer. No kumpi sitten oli viikonlopun katsotuin elokuva? Pinkkiin pukeutunut yleisö löysi täydelliseen Barbiemaahan, ja elokuva kipusi Nolanin mestariteoksen edelle. Barbie siis ylsi viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi Suomessa. Moni kävi viikonlopun aikana katsomassa jopa molemmat elokuvat ja useat viikonlopun näytöksistä olivat loppuunmyytyjä.

Siinä missä Barbie-elokuvan yleisö on panostanut upeisiin pinkkeihin asuihinsa ja Barbie-sisältö on ”valloittanut” sosiaalisen median, Oppenheimerin fanit hakeutuvat suurimman mahdollisen valkokankaan äärelle. Oppenheimer on kuvattu IMAX-kameroilla ja noin kolmannes Finnkinolle ennakkoon myydyistä lipuista ostettiin juurikin IMAX-saliin. Suomen ainoa IMAX-leffasali sijaitsee Finnkino Itiksessä. Yleisö siis haluaa nähdä pienimmätkin yksityiskohdat Nolanin luomuksesta.

Barbenheimerin lisäksi teattereissa nähdään ikonisen leffasarjan seitsemäs osa Mission: Impossible Dead Reckoning Part One, jonka pääroolissa nähdään Tom Cruise. Tarjontaa on siis moneen leffamakuun.

Lähde: Finnkino
Kuva: Barbenheimer


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Tällainen on Samsungin uusi jättimäinen QLED-televisio

Samsung Q80C on 98 tuuman QLED-televisio, joka SuperSlim-muotoilunsa ansiosta sulautuu kodin sisustukseen. Televisiossa on Neural Quantum Processor 4K -suoritin ja se käyttää AI Upscaling -tekniikkaa kuvanlaadun parantamiseen ja sovittamiseen erittäin suurelle näytölle, mikä lisää sisällön syvyyttä ja terävyyttä. Quantum HDR+ -tekniikka tarjoaa upean ja uskomattoman suorituskyvyn mustantoiston ja kirkkauden osalta. Samsungin uuden lanseerauksen myötä Samsungin QLED TV -valikoima laajenee sen tähän asti sen suurimmalla mallilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa