Skyshowtime coroner Skyshowtime coroner

Arvostelussa SkyShowTimen TV-sarja Coroner

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Sarjat SkyShowTime

SkyShowTimen uusi kanadalaissarja Coroner vie katsoja Toronton maisemiin kuolemansyyntutkija Jenny Cooperin (Serinda Swan) matkaan. Jenny on juuri jäänyt leskeksi ja saanut havaita, että hänen peliaddikti ex-miehensä on pelannut 250 000 kanadan dollaria ja heidän talonsa – eli edessä on muutto, ja opettelu uudenlaiseen elämään. Samalla uusi työpaikka entisen EA-lääkärin pestistä kuolemansyyntutkijaksi on yksinhuoltaja äidille melkoinen muutos.

Mistä sarja kertoo?

Murhista, kuolemista – ja niiden tutkimisesta.

Sarjan jokainen jakso on vähintään yhden tapauksen tutkimistqa. Jenny on samanlainen kuin englantilaissarja Hiljainen todistaja- ajatusmaailma, hän halua ottaa oikeasti selvää mitä on tapahtunut, ja siinä samalla ottaa osan poliisin työstä itselleen.

Kotona Jenny ei pysty kertomaan aivan kaikkea pojalleen Rossille (Ehren Kassam), jolla on omat demoninsa isän kuolemaan liittyen. Jenny tutustuu pian myös kanadalaiseen ex-sotilaaseen Liam Bouchardiin (Eric Bruneau) joka tulee auttamaan ostetun talon kunnostamisen kanssa – samalla Liam ystävystyy myös Rossin kanssa. Rossin paras kaveri Matteo (Graeme Jokic) on myös mukana kuvioissa tukemassa Rossia.

Tapauksia Jennyn kanssa ratkaisee pääasiassa etsivä Donovan McAvoy (Roger Cross), joka on aluksi varsin skeptinen uudesta kuolemasyyntutkijasta, mutta McAvoylla on omatkin luurankonsa, joten yhteistyö pelittää alusta alkaen varsin hyvin – päinvastoin kuin mitä Jennyllä menee vanhemman kuolinsyyntutkijan kanssa – mutta tämä ongelma ratkaistaan jo alkutekijöissään sarjan ensimmäisen kauden alussa.

Sarja on varsin siloiteltua kanadalaista viihdettä, eikä nouse mitenkään erityisen jännittäväksi, mutta on viihdearvontaan ihan ok. Sarjaa on tarjolla nyt kolmen kauden verran, mutta neloskausi on kuvattu jo 2022 ja sekin tullee katsottavaksi jossain vaiheessa. Ensimmäinen kausi menee hahmojen opetteluun ja sarjan perusteisiin tutustumiseen – ensimmäinen kausi on 8 jaksoa, samoin kuin toinen kausi, kolmannen ollessa 10 jakson pituinen.

Tuotanto

Coroner on kanadalainen rikosdraamasarja, joka seuraa poliisin työtä. Sarjan on kehittänyt Morwyn Brebner ja se perustuu M. R. Hallin Jenny Cooper -rikosromaaneihin. Pääosassa nähdään ruumishuoneen lääkäri Jenny Cooperina näyttelijä Serinda Swan. Coroner-ohjelma sai ensi-iltansa CBC-kanavalla 7. tammikuuta 2019.

Serinda Swan

Serinda Swan on kanadalainen näyttelijä ja malli. Hän on parhaiten tunnettu rooleistaan suosituissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, ja hän on saavuttanut merkittävän fanikunnan näyttämösuoritustensa ansiosta. Hän on todennäköisesti parhaiten tunnettu roolistaan ”Medusana” Marvelin Inhumansissa (2017) ja ”Paige Arkinina” USA Networkin sarjassa Graceland (2013-2015) mutta Jennyn-rooli on vienyt hänen kasvonsa ympäri maailmaa-

Swan on esiintynyt myös monissa muissa televisiosarjoissa, kuten Smallville ja Supernatural, sekä elokuvissa, kuten Percy Jackson & Olympoksen salamat.

Swan syntyi 11. heinäkuuta 1984 West Vancouverissa, Kanadassa, ja aloitti uransa mallina ennen näyttelemistä. Hän on tunnettu siitä, että hän käyttää alustaansa tuomaan huomiota erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Esimerkiksi hän on työskennellyt yhdessä järjestöjen, kuten Friends to Mankind, kanssa.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 5 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa