full circle hbo max full circle hbo max

Ohjelmia etsimässä: miten voi onnistua osumaan kolmeen heikkoon sarjaan samana iltana

Ajankohtaista Arvostelu HBO Luettavaa Netflix Sarjat Viihde

Katsomme lähes päivittäin uusia sarjoja, joista sitten osasta teemme arvostelun tälle sivustolle. Useimmiten itse arvostelun tekeminen vaatii useamman jakson katselua, mutta välillä käy niin, että syystä tai toisesta sarjan avausjaksokaan ei pääse meillä loppuun asti – mutta eilen pääsi käymään niin, että tällaisia sarjoja sattui tulemaan yhdelle päivälle peräti kolme kappaletta. Miksi sitten nämä sarjat tulivat hylätyiksi?

Käytössämme on useita kanavapaketteja, jotka tarjoavat uutta katseltavaa jatkuvalla syötöllä. Tämä tarkoittaa, että arvostelujen tekeminen jokaisesta sarjasta olisi meille mahdotonta, joten valitsemme pitkälti sattuman kautta, tai uutuuslistojen/suosittujen listoilta uutta katseltavaa. Joskus sattuma tarjoilee meille hyviä, mielenkiintoisia sarjoja kuten korealainen Big Bet tai uutuutena arvosteluun tullut kanadalainen Coroner.

Mutta eilinen iltapäivä ja ilta olivat sitten näiden hutien aikaa…. tässä niistä kaksi.

MAX kanavalla: Full Circle

Full Circle kertoo erikoisella tavalla rakentuvan tarinan teinikaappauksesta. Mukana on Guyanan ganstereita New Yorkissa, julkkiskokki ja taikuuteen ja voodoohon uskova gansteripomo rouva Mahabir. Sarjassa on useita tuttuja näyttelijöitä, ja sarjalla on hyvä perustarina, mutta jostain syystä avausjakso ei saanut meitä täysin mukaan – joten toinen jakso saattaa jäädä odotuttamaan itseään, sillä niitä sarjoja on paljon tarjolla.

Sarjan on tuottanut Steven Soderberg ja mukana ovat mm. Claire Danes, Timoth Olyphant, Dennis Quaid, C.C.H Pounder – vain muutamia tuttuja näyttelijöitä listalle, jotka ovat olleet mukana monissa sarjoissa jo tätä ennen – eli näyttelijöistä tämä sarja ei jää kiinni.

Rana Naidu

Rana Naidu on Netflixin intialaissarjoja. Se kertoo julkkisten pelastajasta, miehestä (tiimistä), joka pelastaa julkkiksia ongelmatilanteista – vaatii se sitten voimankäyttöä, oveluutta tai seurantaa. Sarja kertoo kolmesta veljestä ja näiden 15 vuotta vankilassa viettäneestä isästä. Veljekset tekevät elokuvien stuntteja ja sitä kautta ovat auttamassa tähtiä elokuvamaailman huipulla. Aloitussarja oli kuitenkin ehkä jopa liikaa täynnä seksiä, kummallisia kohtauksia – ja kokonaisuus jäi häiritsevästi vaille selkeää ajatusta, onko sarja jännitystä, komediaa, draamaa vai mitä… Sarjan pääsosissa nähdään mm Venkatesh Daggubati, Rana Daggubati sekä Surveen Chawla.

Molemmat näistä sarjoista on siis hyvin tehtyjä ja toisaalta aivan katseltavissa olevia, mutta ne eivät jostain syystä vain pääse meidän mielestämme sille tasolle, jotta seuraisimme sarjaa pidemmälle. Full Circle saanee vielä mahdollisuuden, mutta Rana Naidulla se jäi yhteen jaksoon.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa