MTV:n suoratoistopalvelut yhdistyvät koko Suomen kokoiseksi katsomoksi – uusi MTV Katsomo on avattu

Ajankohtaista MTV

MTV Katsomon ja C Moren sisällöt ovat yhdistyneet tiistaina 10. lokakuuta uuteen palveluun, MTV Katsomoon. Nyt kaikki MTV:n sisällöt ovat katsottavissa yhdestä palvelusta ja yhden kirjautumisen takaa. Samalla myös MTV:n maksukanavat ovat saaneet uudet nimet. Uutta MTV Katsomoa voi katsoa joustavasti maksutta tai maksullisilla MTV Katsomo+ -tilauksilla. 

katsomo-2023-lanseeraus-keyart-vaaka-3200x1800.png

Uusi MTV Katsomo kokoaa kaikki MTV:n sisällöt yhteen palveluun. Samalla suoratoistopalvelut yhtenäistyvät osaksi MTV-brändiperhettä. Uusi MTV Katsomo tarjoaa ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina draamasta uutis- ja ajankohtaisohjelmiin, urheilusta lastenohjelmiin sekä viihteestä elokuviin ja realitysarjoihin.  

Jo tällä viikolla ensi-iltansa MTV Katsomossa saa odotettu suurtuotanto, MTV-alkuperäissarja Estonia, jonka ensimmäiset jaksot julkaistaan 12. lokakuuta. Myös suositun Ensitreffit alttarilla -sarjan kymmenes juhlakausi käynnistyy MTV Katsomossa heti 10. lokakuuta. MTV Katsomon kaikkien aikojen kisakatsomossa viihdytään muun muassa vahvasti käynnistyneiden Liigan ja Mestiksen parissa sekä seurataan MM-rallikauden mestaruustaiston loppuhuipennusta.

Katsojille uusi MTV Katsomo mahdollistaa entistä monipuolisempia ja joustavampia tapoja seurata MTV:n laajaa sisältökattausta. Uudesta MTV Katsomosta on katsottavissa maksutta monipuolisesti sisältöjä, kuten MTV:n viihdeohjelmia sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmia. Eturivin paikan koko MTV:n sisältötarjontaan takaa maksullinen MTV Katsomo+ -tilaus, jonka voi hankkia joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Lisäksi tilaukseen voi yhdistää MTV:n urheilusisällöt.

”Uusi MTV Katsomo on tärkeä osa MTV:n uutta strategiaa. On koko MTV:lle upea hetki, kun pääsemme julkaisemaan uuden suoratoistopalvelun. MTV Katsomon ja C Moren sisältöjen yhdistyessä pääsemme esittelemään ennennäkemättömän monipuoliset sisältömme yhdessä uudessa palvelussa, yhden kirjautumisen takana. Työ MTV Katsomon parissa ei suinkaan lopu tähän, vaan jatkamme MTV Katsomon kehittämistä kohti Suomen parasta digitaalista kokemusta sekä katsojillemme että mainostaja-asiakkaillemme”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.  

Uudistuksen myötä myös MTV:n maksukanavat ovat saaneet uudet nimet. C Moren urheilukanavat ovat jatkossa MTV Urheilu 1, MTV Urheilu 2, MTV Max, MTV Liiga UHD, MTV Liiga 1–7-kanavat sekä uusi kanava MTV Urheilu 3. Lasten ikioma kanava tunnetaan nimellä MTV Juniori. Entisellään jatkavat elokuussa nimeä vaihtaneet MTV Aitio ja MTV Viihde sekä SF-Kanalen.

C More -suoratoistopalvelun käyttäjät voivat 10. lokakuuta alkaen aloittaa katselun uudessa MTV Katsomossa kirjautumalla sisään tutuilla tunnuksillaan. Asiakkaat tulevat saamaan henkilökohtaisesti lisätietoja ja ohjeita uuden palvelun käyttöönottoon liittyen. C More -suoratoistopalvelun käyttö päättyy myöhemmin syksyllä erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan. 


Muuta mielenkiintosita luettavaa muualta:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Älylaitteiden ylitarve: Lapsi liikaa puhelimella

Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka teknologia tarjoaa opetuksellisia mahdollisuuksia, liiallinen näytönaika voi haitata lasten kehitystä. Lapsi tarvitsee monipuolista leikkiä, liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja kasvaakseen terveesti. Vanhempien tulisi asettaa rajat ja valvoa ruutuaikaa varmistaakseen tasapainoisen elämäntyylin. Lasten tulisi oppia käyttämään teknologiaa vastuullisesti ja harkiten, jotta he voivat hyötyä siitä ilman haittoja. Onko sinun lapsi liikaa puhelimella ?

Stressin taustalla: Älypuhelimen liikakäyttö

Miksi älypuhelimen käyttö lisää stressiä? Nyky-yhteiskunnassa älypuhelimen liikakäyttö voi aiheuttaa huomaamatonta stressiä. Puhelimen jatkuva tarkkailu ja sosiaalisen median paine voivat vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin haitallisesti. Tutkimukset osoittavat, että älypuhelimet voivat häiritä unta ja lisätä ahdistusta. Vaikka nämä yhteydet eivät ole aina ilmeisiä, on tärkeää tiedostaa älylaitteiden vaikutukset ja asettaa rajoja niiden käytölle. Älypuhelimet voivat olla hyödyllisiä, mutta niiden harkitsematon käyttö voi vaikuttaa terveyteemme negatiivisesti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa