Canelo vs Plant Viaplayn PPV-illassa

Ajankohtaista Viaplay

6. marraskuuta yksi maailman parhaista nyrkkeilijöistä astuu kehäköysien väliin MGM Grandissa Las Vegasissa. Ilmiöksi noussut Canelo Alvarez kohtaa yhdysvaltalaisen Caleb Plantin ja vaakalaudalla ovat kaikki ylemmän keskisarjan maailmanmestaruusvyöt. Ottelu on katsottavissa yksinoikeudella Viaplay PPV -otteluna.

Saul ”Canelo” Alvarez on hävinnyt vain yhden ammattilaisuransa 57 ottelusta. Tappio tuli vuonna 2013 ottelussa, jossa vastassa oli silloin mailman parhaaksi aktiivinyrkkeilijäksi tituleerattu Floyd Mayweather Jr. Kun Mayweather Jr. lopetti uransa, titteli siirtyi Canelolle. 

31-vuotias meksikolainen on voittanut maailmanmestaruusvyöt neljässä eri painoluokassa ja pitää tällä hetkellä hallussaan yhtä vaille kaikkia ylemmän keskisarjan mestaruusvöitä  (WBC, WBA, WBO). Tuo yksi, IBF:n vyö on Caleb Planin hallussa. 6. marraskuuta illan ottelun voittaja tulee näin olemaan historian ensimmäinen, joka saa haltuunsa kaikki painoluokkansa tärkeimmät tittelivyöt. Paljon on siis pelissä ja intensiivinen tunnelma oli hyvin havaittavissa jo ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa, jossa sanalliset iskut lensivät puolin ja toisin. Alvarezin viesti Plantille tilaisuuden jälkeen oli selkeä; ”Älä puhu enää ikinä äidistäni!”.

29-vuotias Plant tulee Tennesseesta Yhdysvalloista ja on voittanut kaikki 21 otteluaan. Plantia pidetään kuitenkin altavastaajana meksikolaissensaatiota vastaan.

”Olen omistanut paljon tälle lajille, ja kaikki se työ kulminoituu tuohon yhteen hetkeen kun voitan hänet”, sanoo Plant.

”Olemme ylpeitä ja  innoissamme  voidessamme tarjota Viaplayn katsojille mahdollisuuden nähdä ottelun, jossa Canelo saa mahdollisuuden kirjoittaa seuraavan luvun fantastisella urallaan, kertoo Kim Mikkelsen, Nordic Sports Director, NENT Group.

Canelo vs Plant on katsottavissa yksinoikeudella Viaplay PPV-otteluna hintaan 49,95€.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläin on todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Fazer Patukat joulukalenteri – Herkullinen tapa odottaa joulua

Fazer Patukat joulukalenteri on herkullinen ja hauska tapa odottaa joulua. Kalenterissa on 24 luukkua, joista jokaisen takaa paljastuu yllätys: Fazerin suosituimpia patukoita eri makuvaihtoehdoilla. Joulukalenteri sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä Fazerin patukat ovat suosittuja kaikenikäisten keskuudessa. Kalenteri tuo mukavan joulufiiliksen jokaiseen päivään ja auttaa unohtamaan kiireen hetkeksi. Fazer Patukat joulukalenteri on myös loistava lahjaidea läheisille, jotka arvostavat herkuttelua ja joulun tunnelmaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa