dear mama DEAR MAMA “Changes” Episode 2 (Airs Friday, April 21). Pictured: Tupac Shakur. CR: FX

Disney+ -palvelun lokakuun 2023 sisältölisäykset

Ajankohtaista Disney Disney+ Suoratoisto

Illat pimenevät ja päivät viilenevät jälleen. Syksy onkin mitä parhainta aikaa käpertyä sohvalle ja syventyä lokakuussa Disney+ -palveluun lisättäviin sisältöihin. Jos esimerkiksi rakastat dokumentteja, voit laittaa päähäsi etsivän hatun ja sukeltaa kolmiosaiseen Coleen Rooney: The Real Wagatha Story -sarjaan tai oppia lisää hip-hop-legenda Tupac Shakurin taustoista FX:n Dear Mama -sarjasta, jonka on ohjannut palkittu Allen Hughes. Jos taas Marvel on sinun juttusi, odotat varmasti innolla Marvel Studiosin Loki-sarjan 2. kautta, jota tähdittää Tom Hiddleston! 

Lisäksi Halloween on pian täällä, ja Disney+ -palvelussa on kauhua ja tunnelmointia kaikille – esimerkiksi R.L. Stinen Goosebumps -tarinoihin perustuva sarja, pidetty Haunted Mansion sekä monien Halloween-suosikkeihin lukeutuva Hokkus Pokkus, joka täyttää 30 vuotta.  

Kaikki tämä + vielä enemmän hintaan 8,99 € kuukaudessa 

Huomioithan, että elokuvien ja sarjojen saatavuus voi vaihdella maittain ja ne voivat muuttua. Alla oleva on oikein julkaisuhetkellä. 

Tiesitkö? 

  • Disney täyttää 100 vuotta 16. lokakuuta. Tarinankerronta on ollut intohimomme jo 100 vuoden ajan. Parhaat tarinat elävät ikuisesti, yhdeltä sukupolvelta toiselle. Katso kaikki Disney-suosikkisi ja kohtaa klassikkohahmot uudelleen vain Disney+ -palvelussa. 
  • Älä missaa kauden päätöstä! Valmistaudu Only Murders in the Building S3 ja Star Wars: Ahsoka -sarjojen jännittäviin viimeisiin jaksoihin. Lähtölaskenta unohtumattomiin hetkiin voi alkaa! 

MARVEL STUDIOSIN LOKI S2 – Disney+ Original -sarja

Marvel Studiosin Loki-sarja jatkuu 1. kauden shokeeraavan viimeisen jakson jälkimainingeista, kun Loki joutuu taisteluun aikavarianssiviraston sielun puolesta. Loki navigoi alati laajenevaa ja yhä vaarallisempaa multiversumia seuranaan Mobius, B-15 sekä joukko uusia ja tuttuja hahmoja. Hän etsii Sylvietä, tuomari Renslayeria, Neiti Minuuttia sekä totuutta siitä, mitä tarkoittavat vapaa tahto ja kunniallinen päämäärä. 

Katsottavissa 6. lokakuuta, uusi jakso joka viikko.

FX:N DEAR MAMA – Original-sarja

Palkitun Allen Hughesin ohjaama FX:n Dear Mama on syvästi henkilökohtainen viisiosainen sarja, joka uhmaa dokumenttien perinteisiä tarinankerronnan keinoja jakaakseen valaisevan tarinan äidistä ja pojasta, Afeni ja Tupac Shakurista. 

Kaikki jaksot katsottavissa 4. lokakuuta.

HAUNTED MANSION – Original-elokuva

Tässä karmivan hauskassa huvipuistojen klassikkolaitteen inspiroimassa seikkailussa lääkäri ja hänen 9-vuotias poikansa haluavat aloittaa uuden elämän ja muuttavat yllättävän edulliseen kartanoon New Orleansissa. He tosin huomaavat, että paikka onkin enemmän kuin he osasivat odottaa. Epätoivoisesti apua kaipaavat äiti ja poika värväävät avukseen sekalaisen joukon niin kutsuttuja spirituaalisia asiantuntijoita päästäkseen eroon kodissaan kuokkivista yliluonnollisista olennoista. 

Katsottavissa 4. lokakuuta vain Disney+ -palvelussa.

GOOSEBUMPS – Original-sarja

R.L. Stinen bestseller-kirjoista inspiraationsa saanut Goosebumps seuraa viiden lukiolaisen joukkoa, joka lähtee synkälle ja mutkikkaalle matkalle selvittämään Harold Biddle -nimisen teinipojan traagista kuolemaa kolmekymmentä vuotta sitten. Samalla he paljastavat salaisuuksia vanhempiensa menneisyydestä. 

Viisi jaksoa katsottavissa 13. lokakuuta.

COLEEN ROONEY: THE REAL WAGATHA STORY – Kolmiosainen Original-sarja

Se oli somekohu, joka sai kansakunnan huomion ja aiheutti korkeimman oikeuden oikeudenkäynnin. Brittijulkkis Coleen Rooneyn yksityisiä Instagram-stooreja hänestä ja perheestään myydään sanomalehdelle hänen tietämättään. Mutta Coleen menee äärimmäisyyksiin löytääkseen syyllisen. 

Kaikki jaksot katsottavissa lokakuussa. 

AAVEMAISIA SARJOJA & SPESIAALEJA! 

Disney+ kutsuu tänä syksynä kaikenikäiset katsojat kokemaan selkäpiitä karmivan kokoelman Halloween-elokuvia, -sarjoja ja -spesiaaleja. Palvelusta löytyy lokakuussa katsottavaa koko perheelle, ja noidankattilan uumenissa keittyykin kiehtovia uusia tarinoita, nostalgisia klassikoita ja jännittäviä Originals-tuotantoja.

The Boogeyman – Katsottavissa 11. lokakuuta alkaen
Goosebumps S1 – Katsottavissa 13. lokakuuta alkaen
Appendage – Katsottavissa 18. lokakuuta alkaen
Haunted Mansion – Katsottavissa 4. lokakuuta alkaen
Hokkus Pokkus – 30. juhlavuosi
The Omen 1 & 2 – Heti katsottavissa
The Walking Dead – Kaikki kaudet heti katsottavissa
The X-Files – Kaikki kaudet heti katsottavissa 
Descendants – Kaikki elokuvat heti katsottavissa
Buffy, vampyyrintappaja – Kaikki kaudet heti katsottavissa 

TULOSSA MYÖS LOKAKUUSSA 

Praise Petey S1 – Katsottavissa 25. lokakuuta alkaen 
The Lions of Sicily – Katsottavissa 25. lokakuuta alkaen 
Salakaupan julmat kasvot S3 – Katsottavissa 25. lokakuuta alkaen 
Pöllötalo S3 – Katsottavissa 18. lokakuuta alkaen
Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä S2 E12-16 – Katsottavissa 18. lokakuuta alkaen 

Tiedote / Lähde: Disney
Kuvat: Disney


Muuta mielenkiintoista luettavaa

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liitty

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa