Elokuussa alkavien ja jatkuvien sarjojen starttipäivämäärät – ota tästä alkamisajankohdat talteen!

Ajankohtaista Cmore Suoratoisto

Kerää alta elokuussa MTV3, Sub ja AVA -kanavilla, mtv-palvelussa ja C Moressa alkavien ja uusilla jaksoilla jatkuvien ohjelmien päivämäärät talteen. 

KOTIMAISET OHJELMATVeronica Verho on Love Island Suomen uusi juontaja.

Love Island Suomi
ma 16.8. klo 21
AVA
mtv-palvelussa ja C Moressa jo klo 20
Uusi kausi alkaa

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi jatkuu elokuussa entistä kuumempana ja kiinnostavampana! Tällä kertaa ohjelman kotikanavana toimii AVA, ja mtv-palvelusta sekä C Moresta jaksot voi katsoa tuntia aiemmin. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan. Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti!  Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.

Maria Kallio
to 19.8. alkaen
Uusi
C More -alkuperäissarja
C More

Maria Kallio on Leena Lehtolaisen rakastettujen dekkareiden pohjalta tehty uusi C More -alkuperäissarja. Nimiroolissa Maria Kalliona nähdään Elena Leeve (Sunnuntailounas, Onnela) ja sarjan muissa rooleissa vakuuttavat muun muassa Leo Honkonen, Petteri Summanen, Markus Järvenpää, Matleena Kuusniemi, Roosa Söderholm, Alex Anton, Carl-Christian Rundman ja Matti Leino. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju.

Uutuussarja lähtee käyntiin Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita. Kymmenosaisen sarjan jaksot pohjautuvat Lehtolaisen eri Maria Kallio -dekkareihin. Sarjasta julkaistaan C Moressa 19.8. kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. 

Masked Singer Suomi
la 28.8. klo 20
MTV3 ja mtv-palvelu
Uusi kausi alkaa

Huikeaa suosiota meillä ja maailmalla niittänyt arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista! Formaatin uudella kotimaisella kaudella nähdään taas liuta uskomattomia lauluesityksiä ja täyden kympin lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa. Uudella kaudella hahmoja on kilpailussa enemmän kuin koskaan aikaisemmin! Masked Singer Suomi -ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman isäntänä toimii Ile Uusivuori.Heti Masked Singer Suomen jälkeen alkava Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin illan Masked Singer Suomi -jakso päättyy.

Masked Singer: Maskin takana
28.8. alkaen
MTV3 ja mtv-palvelu
Uusi sarja alkaa

Masked Singer: Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin Masked Singer Suomi -ohjelman jakso päättyy. Viikoittaisessa spesiaalissa Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa nyt kaiken! Mihin mystiset vihjeet viittasivat, millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli? Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua.

Tanssii Tähtien Kanssa
su 29.8. klo 19.30
MTV3 ja mtv-palvelu
Uusi kausi alkaa

Viihteen megaottelija Tanssii Tähtien Kanssa palaa jälleen valaisemaan suomalaisten syysiltoja! Sarjan 14. kaudella 12 eri aloilta tuttua tähteä on valmiina heittäytymään tanssin pyörteisiin ja ylittämään itsensä monin eri tavoin. Luvassa on taatusti yllättäviä tähtioppilaita sekä mieleenpainuvia käänteitä, kun tanssiparit ottavat haltuun uuden koreografian ja tanssilajin viikko toisensa jälkeen. Rakastetut tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään ja kokemaan uusien tanssiparien taidonnäytteet parketilla. Ohjelman juontavat tietenkin Suomen suosituimmat juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Tanssikupla
ma 30.8. alkaen
mtv-palvelu
Uusi sarja alkaa

Tulevan TTK-kauden täydentää mtv-palvelussa esitettävä Tanssikupla, joka päästää katsojat näkemään 27 jakson ajan läheltä, mitä kaikkea suositun tanssikisan kulisseissa tapahtuu. Kamera seuraa tanssijoita niin live-lähetyspäivinä kuin tanssiharjoituksissa sekä näyttää vilauksen tanssijoiden arjesta ja elämästä tanssisyksyn aikana. Luvassa on jännitystä, tunteita ja kulissien takaista elämää jota katsojat eivät ole tätä ennen päässeet näkemään.

Rikospaikka: True Crime Suomi
ma 30.8. klo 21.30
MTV3 ja mtv-palvelu
Sarja alkaa

Rikospaikka: True Crime Suomi -sarjaan on poimittu mukaan puhuttaneimpia tapauksia Suomen rikoshistoriassa. Kukin puolituntinen jakso pitää sisällään kaksi rikostapausta, jossa perehdytään MTV:n rikostoimittajien Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen luotsaamana sen yksityiskohtiin.

Jaksojen aiheet: Murhaaja Ilpo Larha, heroiininhuuruinen pankkiryöstöliiga, bodycam-kameran raju nauhoitus, Wahlroosin pojan kidnappaussuunnitelma, Nokia-yhtiön kiristys, Jenna Lepomäen tappo, Oulun raaka kirvesmurha, sarjahukuttaja Pekka Seppänen, Hirsalan piiritys ja Lokapoikien ympäristörikokset.

Suomen kaunein koti
ti 31.8. klo 20
MTV3 ja mtv-palvelu
Uusi kausi alkaa

Suosittu Suomen kaunein koti– ohjelma alkaa taas syksyllä. Kyseessä on entistäkin kauniimpi, mutta myös pidempi kausi! Aikaisemmista kausista tutut tuomarit, toimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio pääsevät kurkistamaan erilaisiin persoonallisiin koteihin kauden aikana niin etelässä, pohjoisessa, lännessä kuin idässä. Loppuvuodesta käydään jouluisissa kodeissa kolmessa Suomen kaunein koti: Joulukodit -jaksoissa Hanna Sumarin johdolla. Joulujaksoissa tutustutaan tunnelmallisiin joulusisustuksiin ja saadaan ihania joulukoristeluvinkkejä.

Ensitreffit alttarilla
ti 31.8. klo 21
MTV3 ja mtv-palvelu
Uusi kausi alkaa

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Neljä rohkeaa paria astelee alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde. Sarjan kahdeksannella kaudella palataan perusasioiden äärelle ja kantavana teemana on hyvä yhteinen arki. Parit muuttavat yhteen ja kohtaavat niin arjen haasteet kuin juhlahetketkin yhdessä. Toisaalta kaudella mietitään myös, miten tärkeää erillisyys ja oma aika ovat parisuhteen onnistumiselle. Asiantuntijoiden avustuksella pariskunnat tutustuvat toisiinsa ja toistensa tapoihin elää, sekä pureutuvat parisuhteen ydinkysymyksiin, kuten mistä rakkaus ja kumppanuus syntyvät. Tärkeäksi teemaksi nousee myös sitoutuminen – miten treffipalveluiden ylitarjonnan ja nopeiden torjuntojen yhteiskunnassa osaisi pysähtyä yhden ihmisen kohdalle selvittämään, miten juuri hän voisi olla se, joka saa hymyn kasvoillesi joka aamu?

KANSAINVÄLISET OHJELMAT

Why Women Kill
ti 3.8. alkaen
C More
Sarja alkaa

Why Women Kill esittelee kolmen eri aikakausina elävän naisen tarinan tummasävyisessä draamakomediasarjassa. Tähtinä nähdään Ginnifer Goodwin (Big Love) omistautuneena 60-luvun kotirouvana, Lucy Liu (Kill Bill) 80-luvun seurapiirikuningattarena ja Kirby Howell-Babtiste tämän päivän feministijuristina. Sarjassa seurataan, miten naisten roolit ovat vuosikymmenten varrella muuttuneet, mutta heidän reaktionsa petokseen eivät. Sarja nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla.

Myyränä Pohjois-Koreassa
ti 3.8. klo 22.35
MTV3
Katsottavissa jo nyt mtv-palvelussa

The Red Chapel -dokumentista tuttu Mads Brügger värvää työttömän tanskalaiskokin Ulrich Larsenin liittymään Tanskan ja Pohjois-Korean ystävyysseuraan. Hiljalleen Larsen nousee seuran johtoon ja voittaa kansainvälisen KFA-järjestön puheenjohtajan, espanjalaisen Alejandro Cao de Benósin luottamuksen. Benós antaa Larsenille tehtäväksi etsiä liikemiehiä, jotka ovat valmiit sijoittamaan Pohjois-Koreaan. Niinpä Mads Brügger palkkaa entisen muukalaislegioonalaisen ja huumediilerin näyttelemään öljymiljardööriä, joka on kiinnostunut pohjoiskorealaisista aseista ja huumeista.


Suurmestarin alkuperäisversio ilahduttaa elokuun 9. päivästä alkaen mtv-palvelussa ja Subilla.

Suurmestari UK
ma 9.8. klo 18
Sub ja mtv-palvelu
Sarja alkaa

Subin syksyn alkuillat on omistettu Suomessakin riemastuttaneen Suurmestarin alkuperäiselle brittiversiolle. Suurmestarina nähdään stand up -koomikko Greg Davies ja hänen oikeana kätenään Taskmaster-formaatin kehittänyt Alex Horne. Davies ja Horne saavat jokaisella tuotantokaudella vieraakseen viisi vakiokilpailijaa – pääosin koomikkoja – jotka kisailevat Suurmestarin antamissa erikoisissa haastetehtävissä. 

Subilla Suurmestari UK:ta esitetään maanantaista keskiviikkoon klo 18. Kaudet alkavat aivan sarjan alusta, vuonna 2015 Briteissä esitetystä ykköskaudesta. Syksyn mittaan nähdään neljä tuotantokautta. 

ZeroZeroZero
ke 11.8. alkaen
C More
Sarja alkaa

Italialaisessa, kansainvälisiä tähtiä vilisevässä (Andrea Riseborough – Waco, Dane DeHaan – Valerian and the City of a Thousand Planets, Gabriel Byrne – Viikingit) rikosdraamasarjassa seurataan kokaiinilastin matkaa Eurooppaan. Lastin tilaaja on vaikutusvaltainen italialaisten rikollisten kartelli ja se lähtee matkaan Atlantin ylitykseen Meksikosta. Sarja perustuu samannimiseen, Roberto Savianon kirjoittamaan kirjaan. Koko kausi julkaistaan C Moressa kerralla.

Eden
ke 11.8. alkaen
C More
Sarja alkaa

Tuoreen mysteerisarjan keskiössä on idyllinen Australian rannikkokaupunki, jossa nuoren naisen katoaminen käynnistää järkyttävän tapahtumaketjun ja tuo päivänvaloon yhteisön synkät salaisuudet. Eden-sarja nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla. 

Murhaajien jalanjäljissä
to 12.8. alkaen
mtv-palvelu
Uusi true crime -sarja

Murhaajien jalanjäljissä (In the Footsteps of Killers) on uunituore, vuonna 2021 julkaistu draamasarjamaisesti kuvattu true crime -dokumentti. Kolmiosaisessa sarjassa brittikriminologi David Wilson sekä Hiljainen todistaja -ohjelmasta tuttu Emily Fox työskentelevät ratkaisemattomien murhien parissa.

The Countess and the Russian Billionaire
pe 13.8. alkaen
mtv-palvelu
Uusi dokumentti

Kamerat seurasivat viiden vuoden ajan “Putinin pankkiirina” tunnettua Sergei Pugachevia ja tämän brittiläistä aristokraattivaimoa Alexandra Tolstoyta mtv-palvelussa perjantaina 13.8. julkaistavaa, BBC:n tuottamaa The Countess and the Russian Billionaire -dokumenttia varten. Tolstoy kertoo dokumentissa yltäkylläisestä elämästään oligarkin kanssa ja kuinka kaikki lopulta luhistui kasaan Pugachevin jouduttua Putinin ja Venäjän hallinnon suosion väärälle puolelle.

The Real Housewives of Orange County
la 14.8. klo 18
AVA
15. kausi alkaa

Aito ja alkuperäinen sarja täydellisistä naisista paljastaa Etelä-Kalifornian Orange Countyn hemmoteltujen ja etuoikeutettujen asukkaiden yksityiselämän salat. 15. kausi.

Keeping Faith
su 15.8. alkaen
C More
3. kausi alkaa

BBC:llä suosioon noussut draamasarja lakimies Faith Howellsista jatkuu 3. kauden jaksoin. Kauden kaikki jaksot julkaistaan C Moressa kerralla.

Mysteeri nimeltä Marianne
ma 16.8. klo 22.30
AVA
Uusi true crime -sarja
Koko kausi jo katsottavissa mtv palvelussa

Kuusivuotias Marianne lähti perjantaina 28. elokuuta 1981 kauppaan ostamaan jäätelöä ja karkkia. Sitten hän katosi jäljettömiin keskellä kirkasta päivää. Mariannen tapaus on yksi Norjan suurimmista mysteereistä. Tutkittiinko asiaa silloin kunnolla? Voiko tapaus selvitä nyt kymmenien vuosien päästä, vai onko liian myöhäistä? Kadonneen pikkutytön arvoitusta tutkiva norjalainen dokumenttisarja.     

Agatha Christien Hjerson
ma 16.8. alkaen
C More
Uusi
C More -alkuperäissarja

Ahvenanmaalla kuvatussa Ruotsin C More -alkuperäissarjauutuudessa nähdään mukana myös suomalaisia näyttelijöitä, esimerkiksi Peter Kanerva (Ollaan vapaita)! Eläkkeelle jäänyt mestaridekkari Sven Hjerson (Johan RheborgSolsidan) elää tavallista elämää vegaaniruokaan, laajamittaiseen vinyylilevykokoelmaansa ja ehtymättömään juorunnälkäänsä keskittyen. Reality-tv-tuottaja Klara Sandberg (Hanna AlströmKingsman, Sameblod) metsästää uutta hittishow’ta ja keksii kohteeksi Hjersonin. Ainoa ongelma on, ettei Klara ole koskaan tavannutkaan Hjersonia. Sarja pohjautuu Agatha Christien kirjoihin. Sarja nähdään C Moressa kaksi jaksoa viikossa -tahdilla. 

Murha Helsingörissä
tiistaina 17.8. klo 22
AVA
2. tuotantokausi alkaa

Dan Sommerdahl on valmis tekemään mitä vain saadakseen vaimonsa Mariannen takaisin. Ensin hänen pitää kuitenkin selvittää, kuka tappoi maailmankuulun muusikon Jimmy Rasmussenin. Tanskalainen rikossarja, jossa ratkotaan murhia ja ihmissuhdekoukeroita. Toinen tuotantokausi.

Tshernobyl – 35 vuotta tuhosta
ti 17.8. klo 22.35
MTV3
Dokumentti on katsottavissa jo nyt mtv-palvelussa

Brittiläinen televisiotoimittaja Ben Fogle viettää viikon Tshernobylin valvotulla suojavyöhykkeellä, jossa taistellaan edelleen vuoden 1986 ydinvoimalaonnettomuuden seurauksia vastaan. Vierailemme Prypjatin autioituneen kaupungin aavemaisissa maisemissa ja itse ydinreaktorin ohjaamossa, minkä lisäksi tapaamme paikallisia, joiden elämän ydinkatastrofi suisti raiteiltaan. Tuhon turmelemalla alueella elää kuitenkin myös toivon kipinä, josta dokumentti tarjoaa lohdullisen katsauksen.


Anna Pihl
ma 23.8. alkaen
C More
K
audet 1-3

Tanskalainen rikossarja poliisi Anna Pihlistä (Charlotte Munck), joka viettää päivänsä torjuen rikollisuutta Kööpenhaminan vaarallisimmilla alueilla. Kovien työhaasteiden lisäksi hän kamppailee ihmissuhteidensa ja jatkuvan vastuun kanssa yksinhuoltajana. Sarjan kaikki kaudet julkaistaan C Moressa kerralla.

Totuus 5G:stä
ti 24.8. klo 22.35
MTV3
Dokumentti on katsottavissa jo nyt mtv-palvelussa

Uusi salaliittoteoria lietsoo pelkoa ja vihaa. Sen kannattajat vastustavat uuden sukupolven langatonta tekniikkaa, 5G:tä, koska uskovat sen aiheuttaneen terveyshaittoja ja jopa koronavirusepidemian. Mutta pelissä on isompiakin tekijöitä: suurempi uhka on globaali teknologiasota Kiinan, Venäjän ja USA:n välillä. Australialainen dokumentti tutkii, mikä on 5G:n vastustuksen taustalla ja miksi suurvallat kilpailevat sen hallinnasta.


David, Moira ja muut Roset jatkavat eloaan Schitt’s Creekissä 25.8. alkaen.

Schitt’s Creek
ke 25.8. klo 21
Sub ja mtv-palvelu
Sarja jatkuu uusin jaksoin

Kesän ajaksi tauolle jäävän Schitt’s Creekin loput kolme tuotantokautta nelosesta kutoseen esitetään Subilla tutulla ohjelmapaikalla keskiviikkoiltaisin kolmen jakson putkessa. Palkittu kanadalaiskomedia kasvatti suosiotaan Yhdysvalloissa ja kotimaassaan kausi kaudelta, ja viimeinen eli kuudes tuotantokausi putsasi tv-alan palkintopöydät. Sarjaa tähdittävät Eugene Levy, Dan Levy, Catherine O’Hara ja Annie Murphy.

Pidätä hengitystä!
pe 27.8. alkaen
C More
Uusi sarja

Ruotsalaisessa nuorille suunnatussa C More -alkuperäissarjassa seurataan kolmea teini-ikäistä erilaisista taustoista. Heidän kohdatessaan kesäleirillä konfliktit ovat väistämättömiä, mutta mitä tapahtuukaan, kun he alkavat ihastua toisiinsa. Sarjasta julkaistaan 27.8. kaksi jaksoa ja sen jälkeen yksi jakso joka toinen päivä.

Downton Abbey
la 28.8. alkaen
K
audet 1-6
C More

Ilmiömäiseen suosioon nousseen historiallisen draamasarjan kaikki kaudet saadaan C Moreen ahmittavaksi 28. elokuuta. Muistatko vielä mikä tragedia käynnisti sarjan ja miten se vaikutti kartanonväen elämään ja perimysjärjestykseen? C Moresta löytyy myös sarjaa jatkava elokuva. 

Everest: Tappava nousu
ti 31.8. klo 22.35
MTV3
mtv-palvelussa dokumentti julkaistaan 5.8.

Vuosi 2019 oli Mount Everestillä yksi vilkkaimmista ja tappavimmista. Seuraamme kaksiosaisessa dokumentissa joukkoa silloin huipulle pyrkineitä, ja kuulemme kokeneiden kiipeilijöiden ja oppaiden ajatuksia.

SUBIN TV-ENSI-ILLAT ELOKUUSSA

A Score to Settle
la 7.8. klo 21
Sub

Amerikkalaisessa toimintaelokuvassa syyttömänä pitkän vankeustuomion istunut Frank Carver (Nicolas Cage) vapautuu vankilasta ja vannoo kostavansa hänet pettäneelle mafiajengille. Kostoaikeita hidastaa Frankin poika, johon Frank saa tutustua uudelleen. Ohjaus: Shawn Ku. USA 2019 (103). Pääosissa Nicolas Cage, Benjamin Bratt ja Noah Le Gros.


Lauantaisin Subilla katsotaan tv-ensi-iltaleffoja. 14.8. vuorossa on Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
la 14.8. klo 21
Sub

J.K. Rowlingin luoman Ihmeotusten jatko-osassa seikkailut sijoittuvat Harry Potteria edeltävälle aikakaudelle. Pimeyden velho Grindelwald pakenee oikeutta ja kokoaa liittolaisia, josta valtaosa ei aavista hänen todellisia aikeitaan nostaa valtaan puhdasveriset velhot hallitsemaan kaikkia ei-taikovia. Estääkseen Grindelwaldin suunnitelmat Albus Dumbledore värvää avukseen entisen oppilaansa Scamanderin, joka suostuu auttamaan tietämättömänä uhkaavista vaaroista. Rakkauden ja uskollisuuden rajat joutuvat koetukselle jopa lähimpien ystävien ja perheen keskuudessa, kun velhomaailma jakautuu yhä vahvemmin kahtia. Iso-Britannia 2018. Ohjaaja: David Yates. Pääosissa: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoe Krawitz

Lego Ninjago elokuva
la 21.8. klo 17.55
Sub

Animaatioelokuvassa paha sotapäällikkö Garmadon hyökkää yhä uudestaan Ninjagon kaupunkiin. Sitä suojelee ninjatiimi, jota johtaa Vihreä ninja Lloyd. Garmadon ei sitä tiedä, mutta Lloyd on hänen poikansa. Ohjaus: Charlie Bean, USA 2017. Ääninäyttelijöinä mm. Kalle Chydenius, Santtu Karvonen, Sanna-June Hyde, Henri Piispanen.

Lego elokuva 2
la 28.8. klo 18
Sub

LEGO-elokuvan jatko-osassa Palikkalan sankarit kohtaavat LEGO DUPLO -tunkeutujat, jotka rikkovat ja tuhoavat nopeammin kuin kaupunkilaiset ehtivät rakentaa. Taistelu vie Emmetin kumppaneineen mitä merkillisimpiin paikkoihin, kuten musikaaligalaksiin. Ohjaaja: Mike Mitchell, USA 2019. Suomenkieliset äänet Riku Nieminen, Iina Kuustonen, Hanna Pakarinen, Amira Khalifa.

Ad Astra
la 28.8. klo 21
Sub

Astronautti Roy McBride matkustaa syvälle avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan. Tehtävän aikana McBridelle paljastuu asioita, jotka uhkaavat koko ihmisyyden olemassaoloa ja paikkaa maailmankaikkeudessa. Ohjaaja: James Gray. Pääosissa: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa