”Q&A” — Episode SF #007 — Pictured (l-r): Ethan Peck as Spock; Rebecca Romijn as Number One; Anson Mount as Captain Pike of the the CBS All Access series STAR TREK: SHORT TREKS. Photo Cr: Michael Gibson/CBS ©2019 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved.

Hittisarja Star Trek: Strange New Worlds tekee paluun SkyShowtimelle tänä kesänä

Ajankohtaista Luettavaa SkyShowTime Suoratoisto

CBS Studiosin tuottaman sarjan kymmenen jakson mittainen toinen kausi tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimelle kesäkuussa

Pictured: Rebecca Romijn as Una of the Paramount+ original series STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS. Photo Cr: Marni Grossman/Paramount+ ©2022 ViacomCBS. All Rights Reserved.

First Contact -päivän kunniaksi SkyShowtime julkisti uuden Star Trek: Strange New Worlds -tuotantokauden saapuvan palveluun yksinoikeudella tänä kesänä. CBS Studiosin tuottaman Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi saapuu SkyShowtimelle kesäkuussa.

Star Trek: Strange New Worlds perustuu vuosiin, jolloin kapteeni Christopher Pike komensi U.S.S. Enterpriseä. Sarjassa nähdään fanien suosikit Anson Mount kapteeni Christopher Pikenä, Rebecca Romijn förstinä ja Ethan Peck tiedeupseeri Spockina. Sarja seuraa kapteeni Pikeä, tiedeupseeri Spockia ja förstiä sekä heidän tutkimusmatkojaan ympäri galaksia vuosina ennen kapteeni Kirkin saapumista U.S.S. Enterpriselle.

Sarjassa nähdään Jess Bush (hoitaja Christine Chapel), Christina Chong (La’an Noonien-Singh), Celia Rose Gooding (kadetti Nyota Uhura), Melissa Navia (luutnantti Erica Ortegas) ja Babs Olusanmokun (tohtori M’Benga). Lisäksi Paul Wesley tekee toisella kaudella paluun vierailevana tähtenä James T. Kirkin roolissa ja mukaan liittyy Carol Kanen toistuva hahmo Pelia.

Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toisen kauden ovat tuottaneet CBS Studios, Secret Hideout ja Roddenberry Entertainment. Akiva Goldsman ja Henry Alonso Myers toimivat yhdessä showrunnereina. Goldsman, Alex Kurtzman ja Jenny Lumet toimivat vastaavina tuottajina, kuten myös Alonso Myers, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry ja Trevor Roth. Sarjan levitysyhtiö on Paramount Global Content Distribution.

Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toisella kaudella nähdään näyteltyä materiaalia ja animaatiota yhdistävä erikoisjakso, jossa Star Trek: Lower Decks -sarjan Tawny Newsome (aliluutnantti Beckett Mariner) ja Jack Quaid (aliluutnantti Brad Boimler) liittyvät U.S.S. Enterprisen miehistöön. Jakson ohjasi Star Trek: The Next Generation ja Star Trek: Picard -sarjoista tuttu näyttelijä ja ohjaaja Jonathan Frakes.

Star Trek: Strange New Worlds

Ensimmäinen kausi Star Trek: Strange New Worlds -sarjaa on striimattavissa nyt, ainoastaan SkyShowtimella.

Star Trek: Strange New Worlds on uusi televisiosarja, joka seuraa USS Enterprise -alusta ja sen miehistöä ennen alkuperäistä Star Trek -sarjaa. Sarjan pääosissa nähdään Anson Mount kapteeni Christopher Pike roolissa, Ethan Peck Spockina ja Rebecca Romijn numeraalina yksi, eli Vena Talos. Sarja on saanut innostuneen vastaanoton Star Trek -faneilta, jotka ovat odottaneet pitkään Pikeä ja Spockia seuraavan tarinan kertomista. SkyShowtime ilmoitti, että Strange New Worldsin ensimmäinen kausi julkaistaan kesällä 2022. Star Trek -franchise on kestänyt aikaa ja kerännyt faneja jo yli 50 vuoden ajan. Strange New Worldsin lisäksi myös Star Trek: Discovery jatkaa tulevina vuosina uusilla kausilla. Sarjat tarjoavat uusia seikkailuja ja tarinoita, joita fanit ovat odottaneet innolla.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Tietoa SkyShowtimesta

SkyShowtime on Euroopan seuraava suuri suoratoistopalvelu. Se lanseerataan yli 20 markkina-alueelle, joihin kuuluu yli 90 miljoonaa taloutta. Palvelun piirissä ovat nyt Alankomaat, Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.Comcastin ja Paramount Globalin yhteishanke SkyShowtime tarjoaa parasta viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja, joista vastaavat ikoniset brändit Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. SkyShowtimella tullaan näkemään myös useita paikallisia alkuperäistuotantoja sekä SkyShowtime Original -sarjoja.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Kuinka opettaa vanhusta käyttämään älypuhelinta?

Nykyään älypuhelin on lähes jokaisen ihmisen arjen käytössä. Ne ovat monipuolisia työkaluja, jotka mahdollistavat puheluiden lisäksi viestien lähettämisen, valokuvien jakamisen ja paljon muuta. Vanhemmat ihmiset eivät kuitenkaan välttämättä ole kasvaneet tällaisessa teknologiaympäristössä, ja heille voi olla haasteellista oppia käyttämään uutta laitetta.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa