Keanu Reeves ja John Wick 4

Ajankohtaista Elokuvat

Jep, niin se on, että hän on palannut. Jos olet viime aikoina kaivannut joitain rankaisevan julmia, synapsin kihelmöivän tyydyttäviä taistelujaksoja, tuomme ilon sanoman: John Wick: Luku 4 on kuukausien päässä, ja näyttää siltä, että Keanu Reevesin pysäyttämätön tappaj on menossa jälleen yhtä roistoarmeijaa vastaan. Kun rikollinen alamaailman saaga jyrisee, Baba Yaga kamppailee edelleen vapautuakseen vihollisten kavalkadista – tällä kertaa mukaan lukien legendaarinen Donnie Yen, pop -sensaatio Rina Sawayama ja Bill ’Pennywise’ Skarsgård monien muiden joukossa. Ja hän tekee niin nunchuckeilla, kirveillä ja aseilla. Paljon aseita. Normaali, tottu John Wick on siis tulossa takaisin… neljännen kerran.

Jokaisen elokuvan myötä John Wick -sarja muuttuu yhä myyttisemmäksi ja iloisen naurettavaksi – ja luku 4 näyttää jatkavan tätä polkua. Neonin, rave-tappeluiden, taidegallerian miekkataistelujen ja muiden tavanomaisten sidosten lisäksi tämä näyttää esittelevän toisen järjestäytyneiden rikollisten kabinetin, jonka John Wickin on taisteltava tiensä läpi voittaakseen vapautensa. Täällä on kiehtovia juttuja – miksi Wick puhuu Winstonin kanssa sen jälkeen, kun hän on armottomasti pettänyt hänet luvun 3 lopussa?

Kannattaako tämä kiusattu yhteistyö Laurence Fishburnen Bowery Kingin kanssa todella? Voivatko he tarjota kerronnallista vauhtia John Wickille, joka ansaitsee vapautensa melkoisten taisteluiden kautta? Ja kyllästymmekö koskaan kuulemaan Keanun korostavan sanaa ”… ase”? (OK, tiedämme vastauksen tähän: ei.)

Toiminta näyttää tässäkin sopivan kohdilleen. Lukujen 2 ja 3 asettaman tason jälkeen sillä on paljon näytettävää – mutta näky Reevesistä, joka lyö jotakuta toistuvasti päähän nunchukilla, on puhdas elokuvan hitti.  Luvun 4 on jälleen ohjannut Chad Stahelski, ja sen ovat käsikirjoittaneet Michael Finch ja Shay Hatten. Näyttelijöiden joukossa ovat myös Natalia Tena, Clancy Brown, Scott Adkins ja Hiroyuki Sanada.

Kuten Winston kertoo Wickille trailerissa: ”Pidä vain hauskaa siellä.” Näyttää siltä, että näyttelijät varmasti tekivät – ja toivottavasti myös yleisö tekee. John Wick: Chapter 4 saapuu Euroopan elokuvateattereihin 24. maaliskuuta 2023 alkaen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa