Tässä he ovat: tiistaina MTV3-kanavalla alkavan Ensitreffit alttarilla -ohjelman osallistujat

Ajankohtaista

Supersuositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella tutustutaan kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön eli neljään häitään viettävään pariskuntaan.  

Ensitreffit alttarilla -sarjan seitsemäs kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1.9. Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Kiinnostavien ja hyödyllisten asiantuntijakommenttien lisäksi tutustutaan tietenkin myös ohjelman sinkkuihin. Tällä kaudella uutena elementtinä tullaan näkemään tuoreiden aviovaimojen tapaaminen keskenään Marianna Stolbow’n johtaessa keskustelua. Myös aviomiehet tapaavat toisensa, ja pääsevät vaihtamaan Kari Kanalan johdolla ajatuksia siltä, miltä avioelämä tuntuu ja miten uudenlainen arki sujuu.

Lue alta alttarille astelevien henkilöiden esittelyt. Biot ja kuvat ovat julkivapaita heti, mutta tieto siitä, kuka kenenkin kanssa avioituu, on julkivapaata vasta ohjelman tv-esityksen mukaisesti. 

Tällä kaudella mukana:


Juudit, 29

Opinto-ohjaajana työskentelevä Juudit on älykäs, rauhallinen ja tiedostava. Hän asuu Turussa tunnelmallisessa puutalossa ja harrastaa boulderointia, kulttuuria ja pyöräilyä. Lisäksi hän haaveilee purjehduskurssista ja -matkasta Pohjois-Amerikkaan. Juudit toivoo tulevalta mieheltään iloa, lämpöä ja uteliaisuutta. Hän haluaisi liiton, jossa eletään onnellista arkea haaveillen, keskustellen ja yhdessä kasvaen. Juuditille tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon tunnustaminen, tietynlainen henkisyys sekä rohkeat ja perustellut mielipiteet. Parisuhteen haasteeksi Juudit mainitsee oman tilan ja yhteisen ajan välisen tasapainon löytämisen.


Kati, 29

Energinen ja nauravainen Kati tartuttaa hyvän tuulensa helposti myös ympärillään oleviin ihmisiin. Aurinkoinen Kati on myös syvällinen ja avoin keskustelija, joka ei pelkää puhua vaikeistakin aiheista. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti crossfitin, pyöräilyn, lenkkeilyn ja tenniksen parissa. Katilla on laaja ystäväpiiri ja hän välittää lähimmäisistään äärimmäisen paljon. Hän asuu Helsingissä ja työskentelee avainasiakaspäällikkönä. Kati uskoo, että häntä itseään rauhallisempi mies sopisi hänelle parhaiten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja rakastavasta liitosta, matkustelusta, uusista kokemuksista sekä koiranpennusta. Jonain päivänä hän haluaisi myös omia lapsia. Kati toivoo perhekeskeistä, urheilullista ja päämäärätietoista kumppania – romantiikkaa unohtamatta.


Mira, 32

Pirtsakka, lojaali ja huolehtivainen Mira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä. Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle. Heikkoudekseen hän mainitsee pitkävihaisuuden, josta toivoo pääsevänsä eroon. Toimistoassistenttina työskentelevän Miran vapaa-aika kuluu koiran ja ystävien seurassa. Hän on myös intohimoinen kodin ja puutarhan sisustaja, joka tykkää iltaisin rauhoittua telkkarin ääreen kutomaan sukkia. Parisuhteelta hän odottaa yhteisen arjen ja lomamatkojen jakamista. Kumppanilta hän taas toivoo rehellisyyttä, avoimuutta ja ahkeruutta. Mira haaveilee omasta perheestä, mutta arvostaa myös aikaa tehdä omia juttuja.


Emma, 26

Joensuulainen Emma harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Hän haaveilee matkoista ympäri Eurooppaa, vaellusreissuista, omasta asunnosta, lapsista ja toisesta koirasta. Hän toivoo myös pääsevänsä opiskelemaan luonto-oppaaksi. Tarjoilijana työskentelevä Emma on herkkä, empaattinen ja iloinen. Hän laskee vahvuuksikseen periksiantamattomuuden ja sen, että hän uskoo aina hyvään niin ihmisissä kuin asioissakin. Haasteinaan hän kokee taipuvaisuuden myöhästellä ja sen, että hän on liian vaativa itseään kohtaan. Puolisokseen Emma toivoo löytävänsä sympaattisen ja helposti lähestyttävän oloisen miehen. Hänelle on tärkeää, että tuleva kumppani arvostaa perhettä ja luontoa, eikä ajattele rahan olevan tärkeintä.


Tommi, 36

Älykäs ja tiedostava Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Tommi on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti. Hän haaveilee oman hyväntekeväisyyssäätiön perustamisesta ja onkin jo aloittanut säästämisen sitä varten. Tommi asuu Helsingissä naispuolisen kämppiksensä kanssa ja harrastaa parkourin ja tanssin lisäksi sivutoimista yrittämistä markkinointialalla. Tommi ei ole koskaan halunnut omia lapsia ja uskoo, että se on vaikeuttanut pysyvän parisuhteen löytämistä. Tulevalta kumppaniltaan Tommi toivoo herkkyyttä, uteliaisuutta, sivistyksen arvostamista ja samanlaisia vihreitä arvoja, joihin hän itsekin uskoo.


Janne, 33

Janne on luonteeltaan vakaa ja rauhallinen, mutta hänestä löytyy myös seikkailunhaluinen heittäytyjä. Hän on aktiivinen liikkuja ja viettää paljon aikaa kunto- ja tanssisaleilla. Lisäksi hän harrastaa melontaa, suunnistusta, retkeilyä ja akrojoogaa. Hän on kiinnostunut myös kulttuurista ja käy säännöllisesti museoissa, teatterissa ja festareilla.  Janne asuu Espoossa ja työskentelee teknologiateollisuudessa tuotehallinnan parissa. Janne unelmoi puolisosta, jolle osoittaa huomiota ja järjestää romanttisia hetkiä kahden kesken. Hän toivoo tulevalta vaimoltaan aktiivisuutta, energisyyttä ja iloista luonnetta. Parisuhteelta hän odottaa pitkää ikää sekä yhteisiä seikkailuja niin kotimaassa kuin Mt. Everestin rinteillä. Haasteeksi parisuhteissa Janne kokee sen, miten pitää ajan kuluessa alkuhuuman liekkiä yllä.


Matti, 35

Sosiaalinen ja empaattinen Matti työskentelee logistiikan parissa ja asuu Pirkkalassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jääkiekkoa ja jalkapalloa ja harrastaa lisäksi golfia, pyöräilyä, crossfitiä ja ystävien tapaamista. Hän ei ole koskaan ollut pitkässä seurustelusuhteessa, mutta ihastuu yleensä tummiin ja urheilullisiin naisiin. Tulevalta kumppaniltaan Matti toivoo avoimuutta, rehellisyyttä, sosiaalisuutta ja heittäytymiskykyä. Hän unelmoi onnellisesta parisuhteesta kumppanin kanssa, joka on kunnianhimoinen ja samalla jalat maassa -tyyppi. Matista tuleva vaimo puolestaan saa joustavan ja periksiantamattoman puolison, joka osaa kuunnella.


Tuomas, 29

Lähihoitajana työskentelevä Tuomas on avoin, reilu ja suorapuheinen. Hän tietää mitä haluaa ja avaa suunsa nähdessään epäkohtia. Hän asuu Joensuussa yhdessä lemmikkihämähäkkinsä, taistelukalansa sekä rapujensa kanssa. Vahvuuksikseen Tuomas kokee kuuntelutaidon, avoimuuden ja asioiden pohdinnan monelta eri kantilta. Hän ei pidä itsessään siitä, että hänen on vaikea hyväksyä sitä, jos joku ei ymmärrä tai kuuntele häntä. Vapaa-ajallaan Tuomas harrastaa kiipeilyä, avantouintia ja swimrunia. Hän myös laitesukeltaa ja tykkää käydä ulkomaanmatkoilla pakettimatkojen sijaan seikkailupainotteisilla omatoimimatkoilla. Hän toivoo itsenäistä, suorapuheista, keskustelevaa ja seikkailumielistä kumppania, joka innostuu helposti. Hän haluaisi hyvän, kunnioittavan ja tasavertaisen parisuhteen, jossa molemmat saisivat toteuttaa itseään.

#ensitreffitalttarilla

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. – 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Endemol Shine Finland.


Muuta mielenkiintoista luettavaaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin.

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa