TV5:n ja discovery+-palvelun marraskuussa remontoidaan, retkeillään ja startataan odotettu Leijonakausi

Ajankohtaista Discovery + Luettavaa

Marraskuun ohjelmistoa siivittävät kotimaiset tuotannot, reality- ja rikossarjat, rakastetut jouluelokuvat sekä Leijonakiekkokauden ensimmäiset turnaukset.

Warner Bros. Discoveryn marraskuu toimii lähtölaukauksena useille odotetuille ohjelmakokonaisuuksille. Urheilurintamalla jääkiekon ystäville on luvassa herkkua, kun odotettu Leijonakausi käynnistyy pian kuunvaihteen jälkeen. Lähestyvän joulun tunnelmaan puolestaan virittää romanttisten jouluelokuvien kimara, joka jatkuu aina marraskuun alusta vuoden loppuun asti.

Uutena kotimaisena tuotantona starttaa viihdyttävä Latelan Laurin hurja remontti, jossa kulttisarja Latelan nokkamies Lauri Huttunen vaihtaa autonrassauksen hullunrohkeaan remonttiprojektiin. Arktiset vedet -sarjan 12. kausi vie retkikunnan erämaiden kauneimmille kalavesille puhtaan pohjoisen luonnon helmaan.

Kansainvälisten sarjojen tarjonta täydentyy muun muassa uutuusrealitylla Alastomat selviytyjät: Autiosaarella sekä hyytävällä rikossarjalla Ruumis kellarissa.

Ohessa koottuna marraskuun kohokohdat

KOTIMAISET SARJAT

Latelan Laurin hurja remontti

UUSI SARJA Autonrassaajana Latelan Lauri, Late Huttunen, saa tunnetusti auton kun auton kuntoon. Mutta kuinka käy, kun korjauskohteena onkin unelmien talo järven rannalla? Huttunen ostaa purkukuntoisena myytävän, kirjailija Väinö Linnan entisen kotitalon, mutta aikookin remontoida sen viihtyisiksi kodiksi. Muuttopäivä sovitaan 9 kuukauden päähän, vaikka ensimmäiset haasteet ilmaantuvat jo alkumetreillä. Uusi naisystävä Sari-Anna heittäytyy mukaan hulluun projektiin parin seurusteltua vasta muutaman viikon. 

TV5 ja discovery+ 15.11. alkaen

Arktiset vedet

UUSI KAUSI Erämaa kutsuu – Arktiset vedet vastaa! Kahdestoista luonto- ja vesistöseikkailujen vuosi kuljettaa retkikunnan erämaiden kauneimmille kalavesille ja puhtaan pohjoisen luonnon helmaan. Uuden kauden aikana avautuvat talven taikamaat Norjan ja Inarin jäisillä vesillä, Lyngenin alppien ja meren kutsuva kauneus, Suomen ja Ruotsin Lapin kuohuvat kosket, Grönlannin koskemattomat jäätikkövirrat ja Ahvenanmaan syksyinen saaristo. 

Retkikuntaa johtaa aiempien kausien tavoin napapiirillä asuva Juhani Henriksson. Mukana seikkailevat mm. arktinen kokki Toni Kuusisto, norjalainen kalastaja Edgar Olsen, poppamies Marko Suksi, Norjan perhokalastusmaajoukkueen kapteeni Regine Emilie Mathisen, psykologi-olympiamitalisti Tuomas Grönman, WWF:n Sampsa Vilhunen ja Matti Ovaska, räppäri Jouni J, eräkirjailija Seppo Saraspää, Kalakirjaston isä Ari Savikko, olympiavoittaja Teemu ”Härski” Hartikainen ja Ahvenanmaan isäntä Johan Mörn.

Arktiset vedet tarjoaa elämyksiä erämailla, vastuullisuutta vesillä ja kalastaessa, veljeyttä ja sisaruutta isolla sydämellä ja tarinoita leirinuotiolla sekä upeita maisemia, viileitä vesiä ja ajatuksia elämästä lähellä luontoa.

12. kausi TV5 ja discovery+ 1.11. alkaen

KUUKAUDEN POHJOISMAINEN

NYT TELEVISIOSSA Discovery+-palvelusta tuttu norjalainen draamakomediasarja nähdään  ensimmäistä kertaa televisiossa alusta asti. Sarjan keskiössä on neljä ystävää, Anine, Ingrid, Madeleine ja Julie, joilla on yksinkertainen filosofia: Nauti elämästä niin kauan kuin voit, pysy yhdessä, äläkä koskaan unohda, että on parempi olla yhdeksikkö Tønsbergissä kuin nelonen Oslossa. Päärooleissa nähdään Emilie Skolmen (Madeleine), Ada Otilde Skjong Eide (Ingrid), Karin Klouman (Julie) ja Kristine Grændsen (Anine).

1. kausi TV5 14.11. alkaen, katsottavissa myös discovery+

PARHAAT REALITYT

Alastomat selviytyjät: Autiosaarella

UUSI SARJA Tosielämän selviytymiskisa alkaa, kun yhdeksän kokenutta seikkailijaa jätetään trooppiselle saarelle oman onnensa nojaan ilman varusteita. Heidän on haalittava kasaan kaikki tarvitsemansa ympäri saarta löytyvästä romusta ja jätteestä. Alkuun kisaajat toimivat kolmen hengen ryhmissä, joissa jokainen on varsin vahva ja räiskyvä persoona. Pelastautuminen vaatii tiimityötä, mutta pysyvätkö rivit kasassa kovan paineen alla kaukana sivistyksestä? (Naked and Afraid: Castaways)

1. kausi discovery+ 3.11. alkaen

RIKOKSIA PIMENEVIIN ILTOIHIN

Ruumis kellarissa

UUSI SARJA Uuden rikossarjan karmivat, eri vuosikymmenille sijoittuvat murhatarinat osuvat pelottavan lähelle kotia. Ne ovat tosielämän kertomuksia viimeisestä asiasta, jonka kukaan haluaa löytää omasta kellaristaan tai lähiympäristöstään: ruumiin. (A Body in the Basement)

discovery+ 7.11. alkaen

ENSI-ILTAELOKUVAT

Dyyni

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Älykäs ja lahjakas nuorimies Paul Atreides on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta raaka-aineesta – hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet – vain pelkonsa voittavat selviävät. Ohjaus: Denis Villeneuve. Pääosissa: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac.

TV5 4.11. klo 21

Mortal Kombat

SUOMEN TV-ENSI-ILTA MMA-ottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpaan rahasta, ei ole tietoinen perinnöstään eikä siitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung lähetti parhaan taistelijansa Sub-Zeron Colen perään. Colen on löydettävä todelliset voimansa seisoakseen Maan suurimpien mestareiden rinnalla Outworldin vihollisia vastaan, kun panoksena on koko universumi. Ohjaus: Simon McQuoid. Pääosissa: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Lewis Tan, Johs Lawson, Chin Han, Joe Taslim.

TV5 18.11. klo 21

The Suicide Squad: Suicide Mission

SUOMEN TV-ENSI-ILTA Tervetuloa Belle Reven vankilaan, missä säilötään pahimpia superroistoja ja missä ollaan valmiita tekemään mitä vain, jotta pääsisi pois, jopa liittymään supersalaiseen ja hämärään ryhmään nimeltä Task Force X. Päivän itsetuhoisena tehtävänä on kerätä kokoon joukko vankeja, aseistaa heidät raskaasti, ja pudottaa syrjäiselle, vihollisia kuhisevalle Corto Maltesen saarelle. Jos tilanteesta haluaa lyödä vetoa, kannattaa panostaa vastaan – kaikkia vastaan. Ohjaus: James Gunn. Pääosissa: Idris Elba, John Cena, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney.

TV5 25.11. klo 21

JOULUELOKUVAT OVAT TÄÄLLÄ!

Warner Bros. Discoveryn kanavilla virittäydytään joulukauden tunnelmaan jo marraskuun alusta asti, kun odotetut jouluelokuvat valtaavat ohjelmiston. Friillä nähdään romanttisia jouluelokuvia 1.11. alkaen päivittäin klo 18 ja 20 aina vuoden loppuun asti. Leffoja nähdään myös uusintoina TV5:n viikonlopuissa, ja lisäksi discovery+-palvelussa elokuvia lisätään katseluun useamman filmin ryppäissä 1.11., 6.11., 13.11., 20.11. sekä 27.11.

Valikoima sisältää useita jouluisia elokuvia, joista uusina filmeinä muun muassa A Midnight Kiss, Three Wise Men and a Baby, Christmas Bedtime Stories, A Christmas Cookie Catastrophe ja My Southern Family Christmas.

URHEILUN KOHOKOHDAT

Jääkiekon Leijonakausi tulille

Leijonakausi alkaa marraskuussa ryminällä, kun tulessa ovat sekä miehet, naiset että alle 18-vuotiaat Pikkuleijonat. Pelejä pääsee seuraamaan myös kotimaan kamaralla, kun U18-turnaukset pelataan tällä kertaa Hämeenlinnassa ja Tampereella. Warner Bros. Discovery välittää jakeluteissään seuraavat turnaukset:

Karjala-turnaus TV5 ja discovery+ 9.–12.11.
Naisten EHT-turnaus TV5 ja discovery+ 8.–10.11.
U18-huipputurnaus TV5 ja discovery+ 8.–12.11.


Muuta luettavaa muualta

Mikä on digitaalinen allekirjoitus?

Digitaalinen allekirjoitus on sähköinen tapa vahvistaa asiakirjoja ja sopimuksia. Se korvaa perinteisen paperiin kirjoitetun allekirjoituksen sähköisellä vastineellaan. Digitaaliset allekirjoitukset perustuvat monimutkaiseen salaustekniikkaan ja turvallisuusprotokolliin, mikä tekee niistä oikeudellisesti päteviä ja turvallisia.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa