Baz Luhrmannin Faraway downs sai uuden trailerin – ensi-ilta 26. marraskuuta Disney+ -palvelussa

Ajankohtaista Disney+

Disney+ julkaisi tänään uuden trailerin Faraway Downsille, joka on uusi pidennetty versio Luhrmannin vuoden 2008 elokuvasta Australia. Kuudessa osassa esitetty innostava ja eeppinen seikkailutarina saa ensi-iltansa Disney+ -palvelussa 26. marraskuuta.

Näyttelijäkaarti ja tarinan ydin

Elokuvassa ”Australia” näyttelevät Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown, Brandon Walters, Ben Mendelsohn, David Wenham ja Jack Thompson. Tarina keskittyy englantilaiseen aatelisnaiseen Lady Sarah Ashleyyn (Kidman), joka matkustaa puoliksi maapallon ympäri kohdatakseen eksyneen aviomiehensä ja myydäkseen epätavallisen omaisuuden: Faraway Downsin, miljoonan eekkerin karjatilan Australian ulkomailla.

Kiinteistön uhat ja liittolaiset

Aviomiehensä kuoltua Lady Ashley kohtaa uhkan australialaiselta armottomalta karjaparonilta, King Carneylta (Bryan Brown), joka suunnittelee maan anastamista. Hän liittoutuu vastahakoisesti karkean karjanajajan (Hugh Jackman) kanssa suojellakseen tilaansa. Tarina kuvaa seikkailun ja romanssin laajuutta nuoren Nullah’n (Brandon Walters) silmin, alkuperäiskansaan kuuluvan australialaislapsen, joka on joutunut hallituksen ankaran rotupolitiikan uhriksi, joka tunnetaan nykyään nimellä ”Stolen Generations”.

Nullah’n kokemukset

Nullah’n kokemukset ja näkökulma tuovat syvyyttä tarinaan, kun hän, Lady Ashley ja karjanajaja yhdessä kokevat neljä elämää muuttavaa vuotta. Tarina sisältää myös Lady Ashleyn ja karjanajajan välisen rakkaustarinan sekä väistämättömän vaikutuksen, jonka toinen maailmansota teki Pohjois-Australiaan.

Elokuvantekijät

”Australia” -elokuvan ohjasi, tuotti (yhdessä Catherine Knapmanin ja G. Mac Brownin kanssa) ja kirjoitti Baz Luhrmann. Käsikirjoituksessa auttoivat myös Stuart Beattie, Ronald Harwood ja Richard Flanagan. Tuotannon ja puvustuksen suunnitteli useita Academy-palkintoja voittanut Catherine Martin. Faraway Downs -tuotantoa johtivat toimeenpanevina tuottajina Luhrmann, Martin, Knapman ja Schuyler Weiss. 20th Television on studiona takana.

Vanhempien hallintatoiminnot

Robustit vanhempien hallintatoiminnot takaavat, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena koko perheelle. Tilaukseen sisältyy mahdollisuus asettaa käyttörajoituksia aikuisille tarkoitetulle sisällölle ja luoda PIN-suojattuja profiileja jo olemassa olevien lasten profiilien rinnalle, mikä antaa vanhemmille ja huoltajille mielenrauhan.

Lyhyt yhteenveto

  • Elokuvan nimi: Australia
  • Pääosissa: Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown
  • Ohjaaja ja tuottajat: Baz Luhrmann, Catherine Knapman, G. Mac Brown
  • Käsikirjoittajat: Stuart Beattie, Ronald Harwood, Richard Flanagan
  • Tuotantoyhtiö: 20th Television
  • Teema: Seikkailu, romantiikka, historian vaikutus
  • Lapsiystävällisyys: Disney+ tarjoaa vanhempien hallintatoiminnot

Muuta luettavaa muualta

Mikä on digitaalinen allekirjoitus?

Digitaalinen allekirjoitus on sähköinen tapa vahvistaa asiakirjoja ja sopimuksia. Se korvaa perinteisen paperiin kirjoitetun allekirjoituksen sähköisellä vastineellaan. Digitaaliset allekirjoitukset perustuvat monimutkaiseen salaustekniikkaan ja turvallisuusprotokolliin, mikä tekee niistä oikeudellisesti päteviä ja turvallisia.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa