Koko Suomi Leipoo Koko Suomi Leipoo, kausi 9, jakso 3, nanette, markus hurskainen,

Tuore Koko Suomi leipoo -tuotantokausi huumaa ma 20.11. alkaen

MTV

Loppuvuoden pimeyteen kaivatun kesätuulahduksen tuo rakastettu Koko Suomi leipoo. Katsojat pääsevät palaamaan ikoniseen leivontatelttaan Backbyn kartanolle maanantaina 20.11. klo 20 alkaen. Tuomaristossa on tällä kaudella Markus Hurskaisen rinnalla uusi tuttavuus, kun kondiittorimestari Juliana Hokkanen aloittaa pestinsä. Yhdessä Markuksen kanssa Juliana laittaa kauden leipurien tuotokset paremmuusjärjestykseen, kunnes yhdestä kisaajasta kruunataan Suomen paras kotileipuri.

koko_suomi_leipoo_s09.jpg

Uusi erä Suomen parhaita kotileipureita urakoi ma 20.11. klo 20 alkaen Backbyn kartanolla kansainvälisten, mutta myös kotopuolen herkkujen parissa, kun Koko Suomi leipoo palaa uusin jaksoin MTV:lle.

Kauden mittaan leipureita haastaa moni tuttu klassikkoleivonnainen, jotka leivotaan hieman muunneltuna. Tällä kaudella kakut kasvavat entisestään ja leipurit saavat näyttää luovuuttaan niin veikeissä kuin aisteja huijaavissa taidonnäytteissä. Haastavat tehtävät laittavat essujen nauhat heilumaan mutta kotileipurit kannustavat toisiaan viimeiseen asti. Leivonnan iloa ja suuria tunteita on siis luvassa kaiken kattavasti.

Suomen suurimmassa leivontateltassa ollaan myös aivan uudenlaisen jännän äärellä, sillä tähtileipurin keltainen essu tuo mukanaan yllättäviä etuja, jotka vaihtuvat jaksosta toiseen. Kuka pelaa eikä pelkää, osaako tähtileipuri ottaa edustaan kaiken irti, entä miten kanssaleipurit suhtautuvat edun saaneeseen onnenmyyrään?

Mukaan tällä kaudella hyppää myös uusi tuomari. Kansainvälisissäkin ympyröissä viihtyvä Juliana Hokkanen arvioi Markus Hurskaisen rinnalla vankalla ammattitaidolla kotileipureiden tuotteita. Vaikka hänet tunnetaan pikkutarkkuutta vaativista leivoksista, tämä empaattinen kondiittorimestari-opettaja syttyy myös rouheammista herkuista. Juontajana ohjelmassa jatkaa aurinkoinen Anne Kukkohovi.

Katso uuden tuomarin esittelyvideo täältä


Tuomarit: Koko Suomi leipoo -konkari Markus Hurskainen ja ohjelman uusi huippuosaaja Juliana Hokkanen

koko_suomi_leipoo_s09_key_art_16x9_clean.jpg

Juliana Hokkanen oli 24-vuotiaana valmistuessaan Suomen nuorin kondiittorimestari. Hänellä on vuosistaan huolimatta kattava kokemus ja vankka ammattitaito leipomo-konditoria-alalla. Juliana toimii nykyään konditoriapuolen opettajana Mikkelissä Etelä-Savon ammattiopistossa. Ohjelman uusi tuomari yksinkertaisesti elää leivonnasta.

”Alan kehitys ja muutos pitää homman mielenkiintoisena ja tekee siitä paitsi haastavan myös antoisan. Leipuri ei koskaan ole ammatillisesti valmis. Ala kehittyy, uusia tekniikoita ja ratkaisuja tulee jatkuvasti. Näin mielenkiinto ja intohimo leivontaa kohtaan säilyy”, Juliana kertoo.

Julianan ominta aluetta ovat modernit, useamman komponentin leivonnaiset, joiden toteuttaminen vaatii äärimmäistä tarkkuutta. Kansainväliset trendit kuuluvat myös hänen työkalupakkiinsa. Julianan taidot ja tiedot pääsevät esille muun muassa hänen Instagram-tilillään, jossa hän esittelee torstaisin #thursdaycake-postauksissa upeita tuotteita ja tekniikoita.

Ammattilaisten ja alan opiskelijoiden tuomarointi on Hokkaselle erittäin tuttua, mutta oman lempiohjelman tuomarointi herättää monenlaisia tunteita. Päällimmäisenä leivonnan ilo ja yhteiset kokemukset.

”Huikeaa nähdä kotileipureita leipomassa täällä teltassa, kaikilla on se sama intohimo ja rakkaus leivontaan”, hän sanoo.

koko_suomi_leipoo_s09_001.jpg

Juliana saa Koko Suomi leipoo -tulokkaana tukea ohjelman konkarituomarilta Markus Hurskaiselta. Markus on tuttu Koko Suomi leipoo -tuomari jo kolmannelta kaudelta, vuodelta 2017. Hänet tunnetaan ohjelmassa makujen ja rakenteiden taitajana ja varsinaisena pullapoikana, joka odottaa ja rakastaa pullatehtävää jokaisella kaudella.

Leipurina hänen vahvuutensa on erilaisten makujen ja rakenteiden yhdistäminen leipomo- ja konditoriatuotteissa. Kehaiseepa hän vielä ymmärtävänsä hyvin taikinoiden sielunelämää. Leivonta antaa Markukselle loputonta mielihyvää, paikoitellen harmaita hiuksia ja mahdollisuuden nauttia hetkestä ja keskittyä olennaiseen.

”Leivonnassa kiehtoo herkullisten tuotteiden lisäksi sen monipuolisuus ja loputtomat mahdollisuudet. Se on taiteenlaji, jossa ei ole ikinä valmis ja jossa voi aina kehittyä.”

Omat häätkin lykättiin leivontaohjelmaan osallistumisen tieltä – tutustu uuden kauden kisaajiin

Nanette Harmes, Kirkkonummi
15-vuotias opiskelija
@nanette_leipoo

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_nanette_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Ensimmäisen reseptikirjan saamisen jälkeen se oli menoa Nanetelle. Hän on leiponut aktiivisesti jo 7-vuotiaasta. Kilpailun kuopus perusti pari vuotta sitten jopa oman yrityksen, jonka kautta leipoo erilaisia leivonnaisia. Hän myös suunnittelee itse kakku-, leipä- ja konvehtireseptejä. Nuori ikä saattaa hämätä mutta tällä leipurilla on suuret suunnitelmat ja herkkuja tulilla!

Nanette kuvailee itseään iloiseksi ja anteliaaksi, ja tekee täysillä kaiken mihin ryhtyy. Hän on leipojana pikkutarkka ja rakastaa koristelua. Nuoresta iästään huolimatta Nanette on ahkera ja määrätietoinen, joskin välillä pitää pysähtyä hetkeksi harkitsemaan vaikkei teltassa olekaan aikaa jäädä junnaamaan.

Siiri Helin, Eura
18-vuotias opiskelija
@sweetbysiiri

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_siiri_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Siirin kotijoukkoihin kuuluu neljä ”raakarehellistä” siskoa, joten kilpailuun valmistautuminenkin on pitänyt sisällään palautetta. Sen siivittämänä on hyvä porskuttaa kilpailussa eteenpäin.

Siiri on leiponut äidin ja mummun innoittamana jo pienestä pitäen. Läheiset ovatkin kannustaneet tätä pirskahtelevan iloista leipuria paljon. Tilausleivonnaisia hän on tehnyt viimeiset kaksi vuotta. Siiri leipookin laajalla skaalalla eri leivonnaisia.

Siiri on luonteeltaan luova, hän tykkää soveltaa eri reseptejä ja olla kekseliäs. Myös koristelu on Siirin lempipuuhaa. Jos joku jää vaivaamaan niin eteenpäin vaan, ei maailma siihen kaadu. Siiri uskoo, että hänellä voisi olla mahdollisuus voittaa koko kilpailu.

Eveliina Kautto, Muurame
32-vuotias palkanlaskija

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_eveliina_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Kun Eveliina leipoo, on ”tosi paljon tapahtumaa pienessä tilassa”. Silloin perheen kolme lasta ja mies tietävät pysyä pois keittiöstä. Leivonta on arjen keskellä Eveliinalle paitsi intohimo, myös tapa rentoutua. Eveliina kuvailee itseään seikkailunhaluiseksi leipojaksi, jota kiinnostaa erilaisten tekniikoiden oppiminen. Hän näkee kilpailuun osallistumisen hyväksi mahdollisuudeksi oppia uutta.

Luonteeltaan Eveliina on temperamenttinen ja jääräpäinen, mutta myös empaattinen ja sinnikäs. Hän toimii parhaiten pikku paineessa, vaikka joskus tuntuu, että sitä ei välttämättä tarvitsisi aiheuttaa itse lisää. Even tavoitteena on päästä kärkikolmikkoon, vaikka heti ensimmäisen tehtävän koittaessa jännittää ja anopin reaktio pelottaa!

Juulia Hyyryläinen, Järvenpää
32-vuotias luokanopettaja

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_juulia_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Juulia tulee varsinaisesta mehustelijoiden suvusta. Tämän porukan perinteisiin kuuluu leipoa kaikkiin tilaisuuksiin ja tapaamisiin, samaten hehkuttaa tulevia tarjoomuksia asiaankuuluvalla hartaudella. Juulialle leipominen onkin paitsi arkea, myös lohtua ja juhlaa. Perheihmisenä hän tykkää myös osoittaa kiitollisuuttaan leipomalla perheelle ja ystäville.

Leivonnassa maku on hänen supervoimansa, muuten hän pitää arvossa edullisuutta ja kuivakaapin antimia. Erityisesti vuodenajat ja sesongit innoittavat häntä leipojana. Juulia pitää myös arvossa perinne- ja juurileivontaa. Juulia kuvailee itseään huumorinaiseksi, joka haluaa kohottaa tunnelmaa. Tämä eloisa tanssin harrastaja onkin ihana tuulahdus väliin hikisessä teltassa!

Nella Suutari, Tuusula
33-vuotias suomen kielen opettaja
@delightsbynella

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_nella_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Tämä leipuri sanoo olevansa humoristinen piruilija, joka tykkää hassutella ja nauraa. Nellan vähemmän pirullinen leivontainto syntyi jo lapsena. Isoäiti nimittäin opetti hänelle solmupullien sekä pullapitkojen salat ja se oli siinä. Nellan suurin intohimo on tällä hetkellä erilaiset kakut, mutta hän leipoo laajalla skaalalla erilaisia leivontatuotteita. Haastetta leipomiseen tuo perfektionismi ja kärsimättömyys, sillä Nella tavoittelee parasta lopputulosta kaikessa, mihin ryhtyy. Viimeistely on hänenkin heikkoutensa, tosin siinä mielessä, että siinä hommassa voisi jatkaa ihan loputtomiin. Hänelle on todella tärkeää jakaa leivonnan kautta hyvää mieltä myös muille ja se auttaa häntä itseään eroprosessin keskellä, kun mielikin kaipaa kohotusta.

Nella asuu maalaistalossa, ja leivonnan ohessa harrastaa neulomista, puutarhanhoitoa sekä koirien kanssa lenkkeilyä. Hänen haaveenaan on kesäkahvilan perustaminen.

Hanna Suojoki, Vantaa
35-vuotias Security Investigator

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_hanna_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Lapsuusmuistoista nousevat myös Hannan pullat. Rakkaimmat muistot liittyvät yhteisiin pullanleivontahetkiin viikonloppuina. Leipominen merkitsee aikuiselle Hannalle myös rentoutumista, uusien asioiden kokeilemista ja omien ideoiden toteuttamista. Kun uppoutuu täysillä leivontamaailmaan, kaikki muu unohtuu. Hän ei juokse trendien perässä, vaan mieluummin hioo tunnetumpien leivonnaisten reseptejä mahdollisimman virheettömiksi. Joskin oma pikkutarkkuus tuntuu välillä myös pieneltä haasteelta!

Hannan on turva-alalla töissä ja on sotilasarvoltaan ylikersantti. Hän kokee omaavansa hyvän paineensietokyvyn ja taidon toimia tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Tästäkin huolimatta perheen kissat saattavat pistää tassunsa taikinaan, kun Hanna leipoo.

Harriet Järff, Helsinki
36-vuotias viestinnän asiantuntija
@harrietjarf

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_harriet_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Harriet sisuuntui jäätyään aikaisemmin varasijalle ja raivasi nyt tiensä telttaan! Hänelle leivonta on paitsi rentoutumista, myös omaa aikaa lapsiperhearjen keskellä. Hän kuvailee itseään lähipiirin intohimoisemmaksi leipuriksi. Harriet kokeilee aktiivisesti uusia reseptejä, tekniikoita ja makuyhdistelmiä, ja tykkää erityisesti leipoa pieniä leivonnaisia. Leivonnaisten pitää olla ’’just eikä melkein’’ ja Harriet pyrkii välttämään hävikkiä kaikin keinoin, se onkin hänen supervoimansa. Aivan kuin valtava taustatyön määrä, jonka hän on tehnyt myös tätä kilpailua varten.

Harrietille ohjelmaan pääsy on unelmien täyttymys, ja sanoo, että nyt oli vaan pakko päästä mukaan telttaan. Tämän heittäytyjän höpötyksiä ja haasteita on jännä seurata.

Jari Pöllänen, Askola
37-vuotias data- ja markkinointiasiantuntija
@makutarinoita

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_jari_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Jarin macarons-mania on ystäväpiirissä tunnettu käsite, silloin hän leipoo useita satoja macaronseja ystäville ja tuttaville. Syy voisi löytyä kotoa, siellä tehtiin aina paljon itse – paitsi leipomiset, myös hillot, mehut ja villasukat talven varalle. Jari onkin leiponut pienestä pojasta lähtien äidin kanssa ja suvusta löytyy muutenkin paljon kädentaitoisia ihmisiä. Leivonta toimii tasapainottajana hektisen arjen keskellä, se on jotain, jonka tuloksen pystyy heti näkemään.

Vihannesten viljely omalla pihamaalla on yksi ilon tuoja arjessa ja onpa Jari saanut jopa cantaloupe-meloneja omasta maasta. Luovuus ja uteliaisuus ovat Jarin parhaat piirteet, toisaalta malttamattomuus ja ylianalysointi haastavat häntä hieman. Muodot ja esillepanon harmonia rauhoittaa entistä graafista suunnittelijaa.

Paula Jalovaara, Raisio
39-vuotias lääkäri (omaishoitaja)
@kakkumonsteri1

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_paula_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Paulalla on plakkarissa jo noin 1600 omaa reseptiä. Hän onkin suosittu bloggaaja ja leivontavaikuttaja. Hänen Kakkumonsteri-tileillään on tuhansia seuraajia. Leivonnassa Paula inspiroituu vuodenajoista, luonnosta, väreistä sekä sadonkorjuusta. Isovanhempien vanhat reseptit ovat hänelle todella rakkaita, ja Paula tykkää muutenkin kerätä vanhoja ohjeita. Perusohjeen seuraan hän lisäilee mielellään jotain uutta.

Paula alkoi leipoa toden teolla vuonna 2009, esikoisen synnyttyä. Leipominen on myös hänelle terapiaa, ja hän huomaa leipovansa eniten silloin, kun elämässä on raskainta. Paulan vanhin poika sairastaa vakavaa leukemiaa, ja leivonta on pitänyt omaishoitajana toimivan Paulan järjissään. Paula kuvailee itseään perheihmiseksi ja teki kuitenkin huiman valinnan siirtää omia häitään, jotta voi osallistua ohjelmaan.

Heidi Sihvonen, Lahti
55-vuotias kehitysasiantuntija
@heidi1sihvonen

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_heidi_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Pulla on Heidin suurin leivontarakkaus. Heidin pulla on hänen suvussaan se juttu. Ei ole juhlaa, johon hän ei leipoisi korvapuustia tai kanelista juhlakranssia. Leipomisessa Heidiä kiehtoo oman osaamisen rajojen etsimistä, sekä uuden oppiminen. Juurileivonta on Heidin uusin innostus ja hän leipoo ruisleipää suvussa toistasataa vuotta kulkeneella emojuurella. Heidi kokeilee mielellään aina uusia – joskus myös vanhoja – asioita. Tämän ”kaikkien nysväreiden äidin” pikkutarkka näprääminen koristeiden parissa on välillä lähes hulluuden partaalle vievä intohimo. Aika ja sen rajallisuus pelottaakin häntä leivontateltassa eniten.

Silloin kun Heidi ei leivo, hän on tanssimuusikko ja gospelgimma, joka keikkailee satunnaisesti bändinsä kanssa. Heidi haaveilee omasta taidekahvilasta.

Merja ”Memmu” Kohtala, Virrat
60-vuotias myyjä
@memmuliisa

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_memmu_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Ihanalla Memmulla on äärimmäisen rakkaille ”pikkuraksuilleen” eli lapsenlapsilleen huima yllätys. Hän haki ohjelmaan mukaan kertomatta siitä kenellekään. Häntä, ja meitä muitakin, jännittää näiden ohjelman fanien reaktio, kun muori saapuu telttaan. Koko Suomi leipoo on myös Memmun suosikkiohjelma.

Virtolainen Memmu on leiponut koko aikuisikänsä, ja tykkää leipoa perinteisiä leivonnaisia mutta myös erityisesti kausileivonnaisia. Hyvät maut ovat hänen juttunsa ja Memmu panostaa niihin kaikessa leivonnassaan. Unelmissaan Memmu palaisi vuosissa taaksepäin ja perustaisi kahvilan, nyt ohjelmassa mukanaolo tuo häntä lähemmäksi tätä. Teltassa hän yrittää keksittyä lukemaan reseptit hyvin ja tämä onkin tärkeää.

Luonteeltaan Memmu on ystävällinen, lämmin ja toiset huomioonottava kanssaleipuri, joka elää myös tunteella tehtävästä toiseen.

Jani Hyyryläinen, Turku
58-vuotias keittiömestari

koko_suomi_leipoo_s09_promo_kilpailijat_jani_03_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Jania jännittää koristelu, se on suurin haaste muutenkin vaativassa teltassa. Maut ovat hänen vahvuutensa ja tavoitteena on ylittää itsensä kilpailutehtävissä. Jani leipoo päivittäin, enimmäkseen kakkuja, leipää ja erilaisia pullia, myös voileipäkakkuja. Hän on ammatiltaan keittiömestari, mutta itseoppinut leipuri. Perinteiset maut ovat lähellä hänen sydäntään.

Tämä vauhdikas kaveri harrastaa golfia ja reissailua. Hän tuo telttaan positiivista kannustusta ja on aina valmis auttamaan kanssakilpailijoita, oman onnistumisensa uhallakin. Myös Janin lapsenlapset nauttivat leivonnaisia ja tämä perhe tykkää puuhata myös yhdessä kaikenlaista vauhdikasta.

Jaksot 1-3

Jakso 1: Uudet leipurit uunista ulos!
MTV Katsomo, MTV3 ma 20.11.

koko_suomi_leipoo_s09_eps1_032.jpg

Suomen parhaan kotileipurin etsintä alkaa jälleen. Tänään ihmetellään mikä on rönttönen ja mitä emojit meistä kertovatkaan. Uusi tuomari joutuu heti lähettämään jonkun kotimatkalle.

Jakso 2: Pullan paluu!
MTV Katsomo, MTV3 ma 27.11.
MTV Katsomo+ ma 20.11.

koko_suomi_leipoo_s09_eps3_024.jpg

Toinen kuusikko leipureita astelee telttaan ja kohtaa tutun päänvaivan punnuspullan muodossa. Itsestä kertominen leivonnaisen kautta ei sekään suju aivan ongelmitta.

Jakso 3: Annan sulle juuston taivaalta!
MTV Katsomo, MTV3 ma 4.12.
MTV Katsomo+ ma 27.11.

koko_suomi_leipoo_s09_eps3_029.jpg

Leipurit ovat nyt yhtä ryhmää ja kilpailu voi alkaa. Pöytä notkuu juustoherkkuja ja herkkuja juuston kera. Tähtileipuria odottaa ennenäkemätön etu.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Koko Suomi leipoo MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 20.11. klo 20 alkaen.
MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lähde: MTV
Kuvat: MTV


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Digitaalinen Lämpömittari: Monipuolinen työkalu lämpötilan seurantaan

Digitaalinen lämpömittari on nykyaikainen teknologia, joka on vallannut paikkansa lämpötilan seurannan maailmassa. Se on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa tarkkuutta ja kätevyyttä eri sovellusalueilla. Tässä artikkelissa tarkastelemme digitaalisen lämpömittarin merkitystä, sen käyttötapoja ja hyötyjä.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Digitaalinen markkinointi: Mitä se todella on?

Digitaalinen markkinointi on nykyaikaisen liiketoiminnan ytimessä. Se on strateginen lähestymistapa, joka hyödyntää digitaalisia kanavia ja välineitä yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisen parantamiseen. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja sen merkitykseen liiketoiminnan menestykselle.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa