Arvostelussa The Silent Sea – kausi 1

Sekalaista

Nyt on valmiina katsottuna koko The Silen Sea kausi, eikä lopustakaan jäänyt huonoa makua suuhun, joskin aivan viimeiset tapahtumat jäivät vaivaamaan mieltä jatkon suhteen. Jos ensimmäiset kolme jaksoa antoi odottaa hyvää sci-fi jännäriä, niin sellaisen tämä korealainen tuotanto antoi, mutta mikäli tästä tulee vielä toinen kausi, on sillä sitten aivan erilaiset odotusarvot.

Ensimmäinen arvostelumme osa: The Silent Sea

Mitä tapahtuu tutkija Songille, koska hän on nyt mutatoitunut, tai mitä tapahtuu Lunalle? Mikä on Korean hallinnon ote tutkijoihin, ja jatkaako Song tutkimuksiaan kansainvälisellä avaruusasemalla kuten hän suunnitteli tekevänsä – mikä on kuuveden tulevaisuus? Onko kuuvedessä pelastus maapallolle, vai jäikö kuuveden salaisuus kuitenkin kuuhun, vai jatkuuko työ ja tutkimus kenties maassa tai tuolla avaruusasemalla?

Kausi kakkonen: The Silent Sea

The Silent Sea oli hyvä sarja, joka toisaalta antoi ajateltavaa ihmiskunnan tulevaisuutta ajatellen, mutta sarja toimi myös mielestäni hyvin tv-sarjana, vaikka välillä etenemisen tempo olisi saanut olla ehkä hieman nopeampi, tai annetun sisällön monipuolisempaa. Tarinan säikeissä on mahdollisuus vaikka millaiseen toiseen kauteen, joten aika näyttää, saako The Silent Sea jatkoa, vai oliko tämä tässä tällä kertaa. Tätä kirjoitettessa eli tammikuu 2022, NetFlix ei ole varmistanut sarjan jatkoa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa