Koripallon MM-kisoja seurataan suorana Nelosella ja Ruudussa!

Ajankohtaista Ruutu

Elokuussa starttaavia koripallon MM-kisoja seurataan Nelonen Median kanavilla aina valmistavista otteluista finaaleihin asti. 

Suomi pääsee nyt toistamiseen mukaan koripallon MM-kisoihin. Ensimmäistä kertaa Suomi osallistui vuonna 2014 villillä kortilla ja tänä vuonna kisapaikka on lunastettu karsintapelien kautta. Ruudussa esitetään kisojen aikana yli 30 ottelua, jotka ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella. Susijengin ottelut ja finaali esitetään myös Nelosella. 

Koripallon MM-kisat järjestetään Aasiassa, joten ottelulähetykset ajoittuvat Suomessa aamupäivästä keskipäivään. Suomi aloittaa MM-kisataipaleensa alkulohkosta E, jonka pelit pelataan Okinawassa ja aikaero Suomeen on +6 tuntia. Heti alkulohkossa vastaan tulee kova kolmikko: Saksa, Australia ja isäntämaa Japani. Alkulohkojen jälkeen Susijengillä on varmuudella vielä kaksi ottelua, joissa he taistelevat joko loppusijoituksesta tai pääsystä Filippiinien Manilassa pelattaviin puolivälieriin.

Viitenä ensimmäisenä pelipäivänä nähdään jokaisena kaksi ottelua Nelonen Median kanavilla. Jos Suomi pelaa, toinen otteluista on aina Susijengin matsi. Jokaisessa Susijengin ottelussa on mukana myös studio. Suomen ottelujen lisäksi alkulohkoissa seurataan Yhdysvaltojen otteluita sekä valittuja otteluja korisfanien suosikkimailta. Puolivälieristä lähtien Nelonen Median kanavilla nähdään kaikki ottelut.

Otteluiden suomenkielisestä selostuksesta vastaa Ruudusta tuttu NBA-selostaja Kristian Palotie. Näin hän kommentoi Suomen mahdollisuuksia:

”Susijengi saa Suomen lohkossa eteensä upean haasteen, johon sillä on eväät vastata koko lohkon parhaan pelaajan Lauri Markkasen johdolla. On etuoikeutettu olo päästä tarjoilemaan upeat MM-kisat ja Susijengin pelit suomalaisille!”

Otteluaikataulu Nelonen Median kanavilla

Susijengin valmistavat ottelut
4.8. Suomi – Liettua
9.8. Suomi – Viro
14.8. Liettua – Suomi
16.8. Latvia – Suomi

Alkulohkot 25.–30.8.
Susijengin pelit alkulohkoissa:
25.8. klo 10.30 Suomi–Australia
27.8. klo 14.40 JapaniSuomi
29.8. klo 10 SaksaSuomi

Jatkolohkot sekä sijoituslohkot 31.8.–3.9.Pudotuspelit 5.–10.9.

Nelonen Media on Suomen koripallomaajoukkueen kotinäyttämö

Suomen koripallomaajoukkueen matkaa MM-, EM- ja olympiakisoissa seurataan tulevina vuosina suorana Nelonen Median vapaasti katsottavilla tv-kanavilla ja Ruudussa. Ensimmäisenä luvassa on MM-karsinnat, joissa Susijengin kamppailu alkaa Ruotsia vastaan 25. marraskuuta. 

Nelonen Median uusi koripallosopimus kattaa vuoden 2023 MM-kisat ja niiden karsinnat (FIBA Basketball World Cup 2023), vuoden 2025 EM-kisat ja niiden karsinnat (FIBA EuroBasket 2025) sekä vuoden 2024 olympialaisten karsinnat.

Au, au, auuuu! Nälkäinen Susijengi jatkaa saalistustaan MM-karsinnoissa! Ruutu näyttää kaikki Suomen ottelut sekä muita huippumaiden kohtaamisia suorana sekä tallenteena! 2023 MM-kisojen karsintojen toisessa vaiheessa Susijengi pelaa samassa lohkossa Saksan, Israelin, Viron, Ruotsin ja Slovenian kanssa.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/koripallon-maaottelut


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tinder Suomi – Kohtaamisia digitaalisessa maailmassa

Tinder Suomi on suosittu deittisovellus, joka tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden löytää uusia ihmisiä digitaalisessa maailmassa. Sovellus perustuu sijaintiin ja etäisyyteen, joten voit löytää potentiaalisia kumppaneita läheltäsi. Tinderin käyttäjät voivat tutustua toisiinsa profiilien avulla ja päättää, onko heillä keskinäistä kiinnostusta. Tinder Suomi tarjoaa jännittäviä kohtaamisia ja mahdollisuuden löytää merkityksellisiä suhteita modernin teknologian avulla.

Mikä on OpenGPT?

OpenGPT on avoimen lähdekoodin projekti, joka pyrkii kehittämään ja jakamaan kehittyneitä tekoälymalleja. Sen ytimessä on GPT (Generative Pre-trained Transformer) -arkkitehtuuri, joka on edistynyt tekoälyjärjestelmä, joka perustuu syväoppimisen menetelmiin. GPT-malli kykenee luomaan tekstiä, vastaamaan kysymyksiin ja suorittamaan monia muita tehtäviä. OpenGPT:ssä avoin lähdekoodi mahdollistaa yhteisön osallistumisen ja kehittämisen, mikä edistää tekoälyn läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa