Laulu rakkaudelle – tästä ohjelmassa on kyse

Ajankohtaista MTV Sarjat

Laulu rakkaudelle on vanginnut suomalaisten sydämet musiikin ja koskettavien tarinoiden yhdistelmällä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mistä ohjelmassa on kyse, keitä ohjelmassa on esiintynyt, mihin ohjelma perustuu ja mikä kanava näyttää ohjelmaa.

Laulu rakkaudelle on musiikkiohjelma, joka jakaa sylikaupalla lämpöä ja antaa unohtumattomia elämyksiä upeiden musiikkiesitysten välityksellä. Yllätysten keskiössä on yllätettävän salainen suosikkikappale. Se voi olla balladi, joka on kulkenut mukana läpi elämän, megahitti, joka tekee iloiseksi tai discobiisi, jonka sisälle kätkeytyy viesti. Sukellamme entistä syvemmälle näiden salaisten voimabiisien tarinoihin, ja juontaja Marja Hintikan lempeä ote luotsaa meidät läpi tunnemyrskyjen ja hepulikohtausten.

mtv.fi

Mistä ohjelmassa on kyse

Laulu rakkaudelle on musiikkiohjelma, jossa tunnetut suomalaiset artistit esittävät kappaleita, jotka on omistettu erityisille henkilöille. Ohjelman sydän on koskettavissa tarinoissa, joita kerrotaan kappaleiden lomassa.

Nämä tarinat voivat olla omistettuja esimerkiksi perheenjäsenille, ystäville tai muille läheisille. Kappaleet valitaan henkilökohtaisesti ja ne liittyvät jollakin tavalla tarinaan, jonka artisti kertoo. Ohjelma yhdistää musiikin ja tarinankerronnan taitavasti, ja luo sydäntä lämmittäviä hetkiä suomalaiseen televisioon.

Keitä ohjelmassa on esiintynyt

Laulu rakkaudelle ohjelmassa on nähty mm.

Suvi Teräsniska halusi yllättää ihailemansa näyttelijän Martti Suosalon. Teräsniska esitti version Suosalon suosikkikappaleesta, Ankin ”Niin aikaisin” -kappaleesta. Yllätyksessä oli mukana myös Suosalon poika Iivari.

Koomikot Krisse Salminen, Niina Lahtinen, Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä olivat valmistaneet yhdessä muusikko Katja Lapin kanssa humoristen musikaalinumeron ihailemansa Miitta Sorvalin elämästä.

Paula Koivuniemen yllätti Antti Ketonen esittämällä Tom Jonesin kappaleen ”It’s Not Unusual”. Kappaleen aikana Koivuniemelle terveiset lähettivät Toni Wirtanen, Samuli Edelmann, Juha Tapio ja Vesa-Matti Loiri.

Arttu Wiskari halusi yllättää lapsuuden idolinsa mäkihyppääjä Janne Ahosen. Wiskari esitti hänelle Elvis Presleyn ”In The Ghetto” -kappaleen.

Mariska esitti ystävälleen Jari Sarasvuolle kappaleensa ”Minä liityin sinuun”.

Samu Haber esiintyi ohjelmassa puolestaan Hectorille, kun Hectorin ystävä Vesa-Matti Loiri halusi yllättää hänet. Haber esitti Hectorin kappaleen ”Kuunnellaan vaan taivasta”.

Robin Packalen ja Viivi esittivät Elastiselle hänen oman kappaleensa ”Eteen ja ylös”. Yllätyksessä olivat mukana myös Elastisen ystävät Petri Rasanen ja Johannes Hattunen.

Kausi 3

Uskon elämään. Kausi 3, 1/8. Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa musiikkiyllätyksillä ylistetään tärkeää ystävyyttä ja kerrotaan syvästä rakkaudesta. Kunnioitusta täynnä olevan yllätyksen saa myös pääministeri Sanna Marin.

Olethan siinä. Kausi 3, 2/8. Tässä jaksossa yllätyksen saa mm. ystävykset Riihimäeltä, Suomen kaikkien aikojen menestynein jääkiekkovalmentaja, sekä näyttelijä, joka kuulee ensimmäistä kertaa hänelle sävelletyn rakkauslaulun.

Puhu hiljaa rakkaudesta. Kausi 3, 3/8. Laulu rakkaudelle -lavalla Susijengin entinen kapteeni näkee vihdoin suosikkiartistinsa livenä. Suvi Teräsniska yllätetään discoshow’lla ja Cristal Snow saa liikuttavan kirjeen.

Laulu rakkaudelle Pelastakaa Lapset. Kausi 3, 4/8. Erikoisjaksossa kiitetään tunnettuja suomalaisia, jotka auttavat hädänalaisia lapsia. Musiikkiyllätyksen saavat mm. presidentti Tarja Halonen ja juontaja Mikko Kekäläinen.

Mihin ohjelma perustuu

Ohjelma perustuu ranskalaiseen Secret Song -ohjelmaformaattiin.

Mikä kanava näyttää ohjelmaa

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on MTV3-kanavalla esitettävä suomalainen musiikkiviihdeohjelma, jossa suomalaiset julkisuuden henkilöt istutetaan lavalla olevalle tuolille ja heille järjestetään henkilökohtainen musiikkiyllätys

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa