Parhaat suoratoistopalvelut urheiluun 2023

Luettavaa Suoratoisto

Suomi on täynnä innokkaita penkkiurheilijoita, jotka seuraavat eri lajien otteluita oman television tai tietokoneen välityksellä. Urheilun seuraaminen on muuttunut entistä kansainvälisemmäksi, kun eri suoratoistopalveluiden kautta pystyy seuraamaan kotimaisten joukkueiden ja kansainvälisten arvokilpailuiden lisäksi lukuisien muiden maiden sarjoja ja liigoja.

Mitkä suoratoistopalvelut ovat parhaita urheilun ystäville? Palveluihin voi tutustua tarkemmin alla.

1. Elisa Viihde Viaplay

Aiemmin pelkkänä Viaplayna tunnettu palvelu yhdistyi Elisa Viihteen kanssa, ja nykyään se tunnetaan nimellä Elisa Viihde Viaplay. Se on yksi Suomen suosituimmista suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laadukasta tarjontaa urheilun ystäville. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman urheilusisältöä, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa ja golfausta. Näiden lisäksi löytyy muun muassa suomalaisten tarkkaan seuraamaa hiihtoa sekä muita talviurheilulajeja.

Jalkapallon osalta Elisa Viihde Viaplayssa pääsee seuraamaan esimerkiksi Englannin Valioliigaa ja jääkiekossa NHL:n nopeatahtisia ja huippujännittäviä otteluita. Mukana on tietysti asiantuntevat selostajat, jotka tuovat lisäarvoa tapahtumien seuraamiseen. Elisa Viihde Viaplayn kautta voi katsoa suoria lähetyksiä, tallenteita ja kohokohtia suosikkijoukkueidesi peleistä.

2. Yle Areena

Aina urheilun seuraaminen ei vaadi maksullisen palvelun hankkimista. Suomessa myös Yle näyttää monien urheilulajien tapahtumia, joita voi seurata täysin ilmaiseksi Yle Areenan kautta.

Ylen lajivalikoimaan kuuluu suurimmat kansainväliset arvokilpailut kuten olympialaiset. Niiden lisäksi lajivalikoimaan kuuluu esimerkiksi kotimainen Superpesis, yleisurheilun huipputason kilpailut, paini ja jalkapallon EM-kisat. Nämä kaikki ovat lajeja, joilla on vankka fanikunta Suomessa.

Näiden lisäksi Yle Areena tarjoaa urheiludokumentteja ja haastatteluja, joiden avulla voi syventää tietämystä suosikkilajeista. Lajitietämykseen kannattaakin panostaa erityisen paljon silloin, jos vedonlyönti kiinnostaa. Mitä paremmat pohjatiedot lajista omaa, sitä paremmin pystyy arvioimaan kohteita vedonlyöntiä varten.

Urheilun lisäksi Yle Areenasta löytyy myös viihdesisältöä, uutisia ja ajankohtaisohjelmia. Palvelu on ilmainen ja saatavilla kaikille suomalaisille.

3. CMore

CMore on suosittu suoratoistopalvelu, joka viihteen lisäksi tarjoaa laajan valikoiman urheilusisältöä. Myös täältä löytyy monipuolinen lajikattaus, jonka kautta pääsee katsomaan suoria lähetyksiä jalkapallosta, jääkiekosta, moottoriurheilusta ja monista muista lajeista.

Näistä erityisen kiinnostaviksi nousee esimerkiksi rallin MM-sarja, jossa on totuttu näkemään joka kausi suomalaisväriä. Jalkapallon osalta näytetään esimerkiksi eurooppalaisten huippusarjojen La Ligan ja Serie A:n otteluita. CMorella pystyy seuraamaan myös jääkiekon vanhimman turnauksen Spengler Cupin otteluita sekä syventymään NFL:n kauden tapahtumiin.

Palvelu tarjoaa myös laadukkaita selostuksia ja asiantuntijoiden kommentteja, jotka tekevät urheilun seuraamisesta entistä mielenkiintoisempaa.

4. Eurosports

Eurosports on kansainvälinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman urheilusisältöä. Eurosports Play -palvelun kautta otteluita voi seurata joko suorana lähetyksenä tai jälkikäteen tallenteina.

Eurosportsin valikoimaan kuuluu yli sata lajia, ja urheilua näytetään vuoden aikana jopa yli 3 000 tuntia. Suoria lähetyksiä voi katsoa suomeksi selostettuna eri urheilulajeista, kuten tennisestä, pyöräilystä ja uintikilpailuista. Näiden joukosta löytyy muun muassa tenniksen arvostetut Gran Slam -turnaukset, pyöräilyn Tour de France sekä useita hiihtolajeja.

Palvelu tarjoaa myös laajan valikoiman urheiludokumentteja ja haastatteluja, joiden avulla pääsee syventämään tietämystä urheilumaailmasta.

Suoratoistopalvelut ja vedonlyönti

Moni urheilufani yhdistää otteluiden katsomiseen myös vedonlyönnin. Vetoa voidaan lyödä joko ennen ottelua tai livenä ottelun jo käynnistyttyä samaan aikaan, kun peliä seurataan suoratoistopalvelun kautta. Vedonlyöjät hyödyntävät myös mielellään vedonlyöntibonuksia vedonlyontiyhtiot.comin kautta, joista suosituimpia ovat erilaiset ilmaisvedot ja riskittömät vedot. Näiden avulla on mahdollista kokeilla esimerkiksi uuden vedonlyöntisivuston tarjontaa pienemmällä omalla riskillä.

Live vedonlyönnissä panoksia asetetaan sellaisiin otteluihin, jotka ovat jo käynnissä. Ottelun edetessä vetoja yleensä aukeaa lisää ja niiden joukosta voi löytää lopputulosvedon lisäksi erilaisia erikoisvetoja. Live vedonlyönnin kautta pääsee yleensä veikkaamaan esimerkiksi ottelun seuraavan maalin tekijää tai joukkuetta, joka ottaa seuraavan jäähyn. Näiden lisäksi vedonlyöjät pääsevät veikkaamaan eri erien lopputuloksia.

Live vedonlyöntiin tarvitaan tietysti ottelun seuranta, jotta vedonlyöjä pysyy jatkuvasti mukana tapahtumissa. Näiden suoratoistopalveluiden avulla voi asettaa vetoja suosikkijoukkueiden peleihin ja seurata otteluiden etenemistä reaaliajassa.

Jos on urheilun ystävä ja haluaa seurata suosikkilajejasi missä ja milloin tahansa, suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman urheilusisältöä. Elisa Viihde Viaplay, Yle Areena, CMore ja Eurosports ovat neljä suosittua palvelua, jotka tarjoavat suoria lähetyksiä, tallenteita ja kohokohtia eri urheilulajeista.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa