The Simpsons -sarjan 34.kausi alkaa Disney+ -palvelussa 8. marraskuuta

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat

Uuden 34. kauden taide ”Treehouse of Horror XXXIII” -jakson ”Death Tome” -osuudesta voi ladata täältä.

Pisimpään esitetty käsikirjoitettu ohjelma prime time -televisiohistoriassa, ”Simpsonit”, räjähti populaarikulttuuriin vuonna 1989 ja on pysynyt yhtenä kaikkein mullistavimmista ja innovatiivisimmista viihdefranchiseista, tunnistettavissa kaikkialla maailmassa. Homer, Marge, Bart, Lisa ja Maggie ovat välittömästi tunnistettavissa olevia televisioikoneita. Ensijaksossa Homer on epätoivoinen todistaakseen, ettei ole tyhmä, ja ryhtyy selvittämään eläintarhasta kadonneen kilpikonnan tapausta. Kaudella 34 on myös kaksi ”Treehouse of Horror” -jaksoa, mikä on ensimmäinen kerta ohjelman historiassa, kun yhdessä Halloweenissa on kaksi ”Treehouse”-brändättyä jaksoa.

Lisäksi 34 kauden ”Simpsonit”-sarjaa, Disney+ on myös koti ”Simpsonit-elokuvalle” ja 10 lyhytelokuvalle, joissa esiintyy Simpsonin perhe. Kaikki nämä ja paljon muuta löytyvät ”Simpsonit”-kokoelmasta suoratoistopalvelussa: https://www.disneyplus.com/franchise/the-simpsons

Instagram: @DisneyPlusFI, @TheSimpsons
Facebook: @DisneyPlusFI, @TheSimpsons
Hashtag: #DisneyPlusFI, #TheSimpsons

Tietoa Simpsonit-sarjasta

Luojanaan Matt Groening ja kehittäjinään James L. Brooks ja Sam Simon, pisimpään esitetty käsikirjoitettu prime time -televisiosarja, THE SIMPSONS, räjähti kulttuurin ilmiöksi vuonna 1990 ja on pysynyt yhtenä mullistavimmista ja innovatiivisimmista viihdefranchiseista, tunnistettavissa kaikkialla maailmassa. Pian ensi-iltansa saavalla ennätyksiä murskaavalla 35. kaudellaan, THE SIMPSONS on voittanut 35 Emmy-palkintoa, 34 Annie-palkintoa, 9 Environmental Media -palkintoa, 7 People’s Choice -palkintoa ja 13 Writers Guild of America -palkintoa. THE SIMPSONS oli ensimmäinen animaatiosarja, joka voitti Peabody-palkinnon, ja vuonna 2019 se sai Institutional Peabody -palkinnon. Se oli ehdolla Oscar-palkintoon vuonna 2012 elokuvateatterilyhärillä ”The Longest Daycare”. Tätä seurasivat elokuvateatterilyhytelokuva ”Playdate with Destiny” (2020) ja Disney+ -yksinoikeus ”The Force Awakens From Its Nap” (2021). Simpsonit-elokuva oli menestyselokuva, ja heidän meganähtävyytensä The Simpsons Ride Universal Studiosilla on saanut historiallisia laajennuspäivityksiä ’Springfieldin’ lisäämisellä—voittaen Thea-palkinnon sekä vuonna 2009 että 2017. Sarja sai tähden Hollywood Walk of Famelta vuonna 2000. Simpsonit jatkuvasti päivitettävä Tapped Out -mobiilipeli, joka lanseerattiin vuonna 2012, sai Webby-palkinnon vuonna 2018. Se on nimetty ”20. vuosisadan parhaaksi ohjelmaksi” Time-lehden toimesta, sitä kutsuttiin ”Suurimmaksi amerikkalaiseksi komediasarjaksi” Entertainment Weeklyn toimesta vuonna 2013, ja se julistettiin ”Parhaaksi TV-ohjelmaksi ikinä” vuonna 2016 vulture.comin toimesta.

THE SIMPSONS on Gracie Films Production yhteistyössä 20th Television Animationin kanssa. Luonut Matt Groening, kehittäneet James L. Brooks, Matt Groening ja Sam Simon. Simpsonien päätuottajat ovat James L. Brooks, Matt Groening, Matt Selman ja Al Jean. Gracie Films Worldwide Brand Division kehittää ja tuottaa sarjan lisensoitua sisältöä. ”Tykkää” sarjasta Facebookissa osoitteessa facebook.com/TheSimpsons, seuraa Homer Simpsonia @HomerJSimpson ja @TheSimpsons Twitterissä http://twitter.com/TheSimpsons. Osallistu keskusteluun hashtagilla #thesimpsons ja seuraa Simpsonit Instagramissa @TheSimpsons.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa